Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

Edward Snowden: Πετάξτε τα smartphones. Σας παρακολουθούνε


Ο Edward Snowden δούλευε στις αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών.

Κατά την διάρκεια της θητείας του στην NSA αποκάλυψε ότι οι αμερικανικές υπηρεσίες παρακολουθούν κάθε κάτοικο του πλανήτη. Οι πληροφορίες που διέρρευσε στον τύπο ταρακούνησαν το Παγκόσμιο σύστημα.

Ο Snowden τώρα επέστρεψε ακόμα πιο δυναμικός και μας παρότρυνε να πετάξουμε στα σκουπίδια τα smartphones, γιατί με το που τα ανοίγουμε εντοπίζουν την θέση μας (ακόμα και αν απενεργοποιήσουμε τις επιλογές για την τοποθεσία).

Διάφορες εταιρείες που θέλουν μας προβάλλουν στοχευμένα προϊόντα αλλά και οι κυβερνήσεις, ξέρουν τα πάντα για εμάς, έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες μας χωρίς να το επιτρέπουμε.

Σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει στο facebook για παράδειγμα, διάφορες διαφημίσεις που εμφανίζονται μπροστά σας οι οποίες έχουν να κάνουν με το google search που κάνατε ή με τις ιστοσελίδες που επισκεφτήκατε. Αυτή την «δουλειά» την κάνουν τα γνωστά cookies.

Ο Snowden επιβεβαίωσε τα λεγόμενα «του el» με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Να σημειωθεί ότι δεν είναι ένας άνθρωπος τυχαίος αλλά κάποιος που ζήτησε και πήρε πολιτικό Άσυλο στην Ρωσία και αυτή η πληροφορία έχει την σημασία της.

Βλέπουμε ότι οι προειδοποιήσεις για την ύπαρξη μιας Παγκόσμιας κυβέρνησης που ελέγχει τους πάντες και τα πάντα, είναι πέρα για πέρα αληθινές.

Η επιλογή είναι δική σας!
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.