Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Οι Ρώσοι γνώρισαν τις κόρες του Πούτιν


Για πρώτη φορά στο Ιντερνετ φωτογραφίες της 26χρονης Μαρίας και της 25χρονης Γεκατερίνα


Η απαγόρευση της δημοσιότητας που έχει επιβάλει ο Βλαντίμιρ Πούτιν γύρω από την οικογενειακή ζωή του παραβιάστηκε με τη δημοσίευση στο Ιντερνετ φωτογραφιών των θυγατέρων του, της Μαρίας και της Γεκατερίνα Πούτινα. Είναι η πρώτη φορά που Ρώσοι μπόρεσαν να δουν σύγχρονες φωτογραφίες των δύο γυναικών. Ως τώρα, δημόσια διαθέσιμες ήταν μόνο φωτογραφίες τους από την εποχή που ήταν ακόμη κορίτσια.
Η μία από τις φωτογραφίες, οι οποίες χρησιμοποιήθηκαν από έναν έγκυρο επιχειρηματικό ιστότοπο σ' ένα θέμα για τις οικογένειες των ρώσων πολιτικών, δείχνει μια κομψή, ξανθιά γυναίκα, που αναφέρεται ότι είναι η 26χρονη Μαρία, να περπατάει δίπλα στους γονείς της. Η Μαρία έχει σπουδάσει Βιολογία και σύμφωνα με τις φήμες ο σύζυγός της είναι Ολλανδός. Στη φωτογραφία της 25χρονης Γεκατερίνα, μια άλλη ξανθιά χαμογελάει καθώς κινηματογραφεί τον εαυτό της με βιντεοκάμερα μπροστά από έναν καθρέφτη. Η Γεκατερίνα λέγεται ότι μιλάει γερμανικά, κορεατικά και ιαπωνικά και πέρυσι διαψεύστηκε η φήμη πως επρόκειτο να παντρευτεί τον γιο ενός νοτιοκορεάτη ναυάρχου. Ερωτηθέν σχετικά με την αυθεντικότητα των φωτογραφιών, το γραφείο του Πούτιν αρνήθηκε να σχολιάσει. Οι βρετανικοί «Σάντεϊ Τάιμς» επισημαίνουν πως η χρήση των φωτογραφιών αποτελεί ένδειξη της αυξανόμενης ελευθερίας που απολαμβάνουν οι Ρώσοι στο Ιντερνετ, το οποίο, αντίθετα από τα περισσότερα μεγάλα μέσα ενημέρωσης, δεν ελέγχεται στενά από το Κρεμλίνο.


  
 
 
Πηγή:  http://www.tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.