Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Ο φανταστικός κόσμος των μυρμηγκιών


Εντυπωσιακές φωτογραφίες από τον Andrey Pavlov
 
Ο φανταστικός κόσμος των μυρμηγκιώνΤα μυρμήγκια έγιναν πιο αγαπητά στο κοινό μετά την ταινία κινουμένων σχεδίων Bug’s Life. Ο Ρώσος φωτογράφος Andrey Pavlov κάνει τον κόσμο των μυρμηγκιών να φαίνεται ακόμα πιο όμορφος με αυτές εδώ τις φωτογραφίες.

Ο φωτογράφος δεν χρησιμοποίησε ψηφιακά εφέ για να απαθανατίσει τα μικροσκοπικά έντομα, παρά μόνο ειδικούς φακούς για τα απαραίτητα κοντινά πλάνα.


Με αυτό τον τρόπο δημιούργησε ένα παραμυθένιο σκηνικό που περιλαμβάνει μέχρι και… άρση βαρών. Και επειδή είναι σίγουρο ότι θα αναρωτηθείτε… Ναι, πρόκειται για αληθινά μυρμήγκια...






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.