Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Η Κένυα ανακάλυψε το μεγαλύτερο κοίτασμα νερού στην Αφρική.


Εξαιρετική σύμπτωση, δεν βρίσκετε; Πριν από λίγες ημέρες, η Κένυα ανακοίνωσε την ανακάλυψη του μεγαλύτερου κοιτάσματος νερού στην Αφρική. Ικανό από μόνο του σύμφωνα με το BBC, να καλύψει τις ανάγκες ολόκληρης της χώρας, για τα επόμενα 70 χρόνια!

Κάπου εκεί ήλθε το κάλεσμα του Αλλάχ στους “πιστούς” για να παρέμβουν. Ο λευκός χρυσός δεν μπορεί να μείνει κτήμα του λαού, αφού ανήκει στον “Αλλάχ” και τους εκλεκτούς του, τοκογλύφους. Έτσι, τα μαντρόσκυλα των τοκογλύφων έπιασαν δουλειά. Failed State, εσωτερικό χάος, “επέμβαση” και ανάληψη του φυσικού πλούτου από τους χορηγούς των σφαγέων. Ίδια ιστορία, διαφορετική χώρα.
Σύντομα και στην γειτονιά σας. Έρχεται το πετρέλαιο. 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.