Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

ΥΠ.ΕΞ Συρίας: Οι χώρες που πολεμούν τους τρομοκράτες πρέπει να συνεργαστούν με την κυβέρνηση

Για πρώτη φορά η ρωσική αεροπορία βομβάρδισε θέσεις της ISIS στη Συρία4
Οι χώρες οι οποίες στοχοθετούν τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους και άλλες εξτρεμιστικές οργανώσεις στη Συρία πρέπει να συνεργάζονται και να συντονίζουν τις επιχειρήσεις τους με την κυβέρνηση του Μπασάρ αλ-Άσαντ. Ο υπουργός Εξωτερικών της Συρίας Ουάλιντ αλ Μουάλεμ δήλωσε σήμερα πως οι χώρες οι οποίες στοχοθετούν τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους και άλλες εξτρεμιστικές οργανώσεις στη Συρία πρέπει να συνεργάζονται και να συντονίζουν τις επιχειρήσεις τους με την κυβέρνηση του Μπασάρ αλ-Άσαντ.

«Εκείνοι που πραγματικά επιθυμούν να πολεμήσουν την τρομοκρατία στη Συρία χρειάζεται να συνεργαστούν και να συντονίσουν τις επιχειρήσεις τους με την κυβέρνηση της Συρίας, οι ένοπλες δυνάμεις της οποίας πολεμούν την τρομοκρατία», δήλωσε ο Μουάλεμ στη συνεδρίαση για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας του Συμβουλίου Ασφαλείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.