Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Το ISIS χτυπάει τη Συρία κι οι μουσουλμάνοι στρέφονται στο Χριστό

Πολλοί άνθρωποι που ζουν στην εμπόλεμη ζώνη της Συρίας αγωνίζονται να επιβιώσουν, επειδή δεν υπάρχουν αρκετά τρόφιμα, σύμφωνα με την οργάνωση Christian Aid.
Σε αυτό το χάος πιστοί χριστιανοί που προσεύχονται με θέρμη στον Ιησού Χριστό με την προσευχή τους ζουν απίστευτα θαύματα που προσελκύουν αρκετούς μουσουλμάνους στον Χριστό.

Όπως σφηγήθηκε εκπρόσωπος της οργάνωσης, μια Σύρια μητέρα, που λέγεται Majida, προσευχήθηκε στο Θεό ψάχνοντας για φαγητό, λέγοντας,"Κύριε, ξέρω ότι ποτέ δεν μας απογοήτευσες, χρειαζόμαστε τροφή για την οικογένειά μας".
"Καθώς περπατούσε αργότερα την ίδια ημέρα, βρήκε κάποια χρήματα στο δρόμο μπροστά της. Ήταν τόσο ευχαριστημένη που ο Θεός είχε απαντήσει την προσευχή της με ένα τέτοιο τρόπο, που άρχισε να πηδά πάνω κάτω με χαρά." Η Majida έσπευσε να αγοράσει ψωμί για την οικογένειά της, και όταν οι γείτονές της την ρώτησαν που είχε βρει τα χρήματα, είπε:"Εστάλησαν από τον Θεό."
Όταν την ρώτησαν πως ήταν δυνατό κάτι τέτοιο, αυτή πήγε για να μοιραστεί την πίστη της και να προσευχηθεί μαζί τους.

Απελπισμένοι μουσουλμάνοι που ακούν για θαυματουργές θεραπείες έχουν προσεγγίσει Χριστιανούς για να μάθουν περισσότερα. Μια μητέρα που ονομάζεται Nivine έφερε την παράλυτη, 2χρονη κόρη της σε μια συνάντηση χριστιανών. Εκεί την ενημέρωσαν ότι προσεύχονται στο όνομα του Ιησού.Της εξήγησαν το ευαγγέλιο και εκείνη δέχτηκε τον Χριστό.
Κατόπιν η Nivine ξεκίνησε να παρακολουθεί με πίστη τις συναντήσεις με την παράλυτη κόρη της. Η ομάδα συνέχισε να προσευχεται για το παιδί τις επόμενες ημέρες.Περίπου δύο εβδομάδες αργότερα, η Nivine βρισκόταν σε μια συνάντηση με την κόρη της δίπλα της. Είχε τα ματιά στραμμένα προς τα κάτω και παρατήρησε συγκλονισμένη την κόρη της που χαμογελούσε και είδε ότι τα χέρια της κινούνταν. Θα μπορούσε αυτό να είναι ένα όνειρο, όμως η κόρη της συνέχισε να κινείται. Είχε γιατρευτεί με τη δύναμη του Ιησού Χριστού!

Μια άλλη μητέρα, η Aveen, μαζί με τον σύζυγό της, Mohamad, και τα επτά παιδιά τους, αποτελούν μέρος μιας εκκλησίας σε άλλη πόλη στη Συρία. Ο Mohamad έχασε πρόσφατα τη δουλειά του. Ενώ και οι δύο προέρχονται από πολύ φανατικές μουσουλμανικές οικογένειες που επιθυμούν να τους λιθοβολήσουν μέχρι θανάτου, εξακολουθούν να εμφανίζουν άφοβα έντονη την αγάπη τους για τον Κύριο. Παρά τη δυσκολία επιβιώνουν χωρίς δουλειά και με την απειλή της δίωξης.
Τα επεισόδια της θεραπείας και της σωτηρίας δεν σταματούν εδώ όμως...

Ένας μουσουλμάνος που ονομάζεται AMAD άκουσε για ένα σημείο στην πόλη του, όπου οι άνθρωποι προσεύχονται και μερικοί γιατρεύονται. Η επιδείνωση της νόσου του δέρματος που έχει ένα από τα παιδιά του, τον οδήγησε εκεί. Έφερε το γιο του στον τόπο συνάντησης, και οι πιστοί εκεί προσευχήθηκαν γι 'αυτόν. Την επόμενη μέρα το παιδί ξύπνησε χωρίς κανένα πρόβλημα στο δέρμα του! Ήταν αναμφισβήτητα ένα θαύμα. Όλη η οικογένειά του πλέον πιστεύουν στον Κύριο, και θέλουν να βαφτιστούν.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.