Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Έρχονται εκλογές. Με χρήμα του Τζ. Σόρρος ετοιμάζονται νέα κόμματα


Είναι ξεκάθαρο πλέον, ότι ο Τσίπρας, θα υποχρεωθεί με όλους τους γνωστούς στην νέα τάξη τρόπους, να κάνει όλη τη βρώμικη δουλειά με τη νέα συμφωνία και μετά θα γίνουν εκλογές για να έρθουν κάποιοι άλλοι και να λένε, εμείς δεν φταίμε, οι προηγούμενοι τα ψήφισαν.

Ρωσικές μάλιστα πηγές, μιλάνε για χρηματοδότηση νέων κομμάτων από τον Σόρρος, που με τα τσιράκια του θα προσπαθήσει να φέρει ακυβερνησία, ώστε να μην μπορέσει η Νέα Δημοκρατία που φαίνεται ότι θα κερδίσει, να σχηματίσει ισχυρή κυβέρνηση, με σκοπό να βγει η Ελλάδα από το ευρώ, ώστε τα πάντα να ξεπουληθούνε ούτε για ένα κομμάτι ψωμί.

Χαρακτηριστικό των κομμάτων του Τζωρτζ Σόρρος, σε όλα τα κράτη, είναι και οι αποσχιστικές τάσεις, οπότε τα τσιράκια του θα τα διακρίνετε προσέχοντας το τι λένε στις δσηλώσεις τους και το κατά πόσο κανακεύουν εκείνους που απογοητευμένοι από την οικονομική κατάσταση, σκέφτονται να ξεφύγουν από τον κεντρικό έλεγχο των Αθηνών.

Επίσης, ο Τζ. Σόρρος είναι σαφώς υπέρ της επιστροφής στην δραχμή και έχει ήδη ετοιμάσει τις οδούς μέσω των οποίων θα πάρει την μερίδα του λέοντος από τα φυσικά αέρια της Ελλάδος.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.