Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ… ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ;


Στις 26-27 Μαΐου η Ιαπωνία θα φιλοξενήσει 42η Ομάδα των Επτά, κοινώς γνωστή ως Σύνοδο Κορυφής της G7, στην περιοχή Ise-Shima. Αυτή η Σύνοδος κορυφής θα αποτελείται από αυτά τα 7 κράτη: Καναδάς, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ιαπωνία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο Καναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τρουντό, ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ, ο Ιταλός Πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι, ο Ιάπωνας πρωθυπουργός Σίνζο Άμπε, ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον και ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα θα είναι παρόντες.

Και δεν χρειάζεται να αναφέρουμε ότι θα είναι παρούσα και η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Αυτή η Σύνοδος κορυφής θα επικεντρωθεί κυρίως σε αυτά τα top 10 θέματα:
Ενίσχυση και αποτελεσματικότητα της βοήθειας, Οικονομική Ανάπτυξη, υγεία, ύδρευση και αποχέτευση, επισιτιστική ασφάλεια, εκπαίδευση, ισότητα, διακυβέρνηση, ειρήνη την ασφάλεια, Περιβάλλον και Ενέργεια.

Αλλά για τι άλλο θα μιλήσουν;

Και ξέρατε ότι ο Ομπάμα και άλλοι «παγκόσμιοι ηγέτες» ομοίως, διεξάγουν μυστικές συναντήσεις πίσω από κλειστές πόρτες και μηχανεύονται εκτελεστικά διατάγματα, ύποπτους νόμους και αλλόκοτες ατζέντες, για να προετοιμαστούν για κάτι ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ;

Για τι θα μπορούσαν ενδεχομένως να προετοιμάζονται;

Η ατζέντα είναι πολύ πιο μοχθηρή από όσο νομίζετε!
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.