Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Δεύτερο ψήφισμα της UNESCO κατά του Ισραήλ – Το Όρος του Ναού στους μουσουλμάνους μέχρι να έρθει ο «Μεσσίας»


Η Ιερουσαλήμ, όπως μόνο ο Δημοσθένης Λιακόπουλος έχει ενημερώσει, επιδιώκεται να τεθεί κάτω από την διοίκηση των Ηνωμένων Εθνών, προκειμένου από την πόλη αυτή και συγκεκριμένα στον Τρίτο Ναό του Σολομώντα, εκεί που βρίσκεται το Όρος του Ναού, να ανακηρυχθεί ο παγκόσμιος ηγέτης της Νέας Τάξης.

Με δεύτερο ψήφισμά της η UNESCO αρνείται οποιαδήποτε σύνδεση της Πόλης της Ιερουσαλήμ αποκλειστικά με την εβραϊκή θρησκεία, καθώς το δόγμα της παγκόσμιας εξουσίας θα είναι η Πανθρησκεία.

Οι ψήφοι ήταν υπέρ, δύο κατά και οχτώ αποχές.

Σύμφωνα με την UNESCO στο Όρος του Ναού αναγνωρίζεται μόνο το «Al-Aqsa Mosque / Al-Haram Al-Sharif» και ορίζεται ως «μουσουλμανικός ιερός τόπος λατρείας», μέχρι τουλάχιστον να αποφασίσει ο παγκόσμιος ηγέτης να διεκδικήσει την παγκόσμια εξουσία.

Την απόφαση καταγγέλλουν τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, αλλά αδίκως διαμαρτύρονται.

Η Νέα Τάξη χρησιμοποιεί τους πάντες ακόμα και το εκλεκτό Ισραήλ. 
 
Πηγή: http://www.el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.