Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Τι είναι το «METI» και τι ετοιμάζουν για το 2018


Από το 2018 θα θέσουν σε λειτουργεία ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό εγχείρημα, μέσω του οποίου, όπως λένε, ίσως καταφέρει η ανθρωπότητα να έρθει σε επαφή με εξωγήινη ζωή.

Φυσικά όλα αυτά γίνονται στο πλαίσιο προώθησης του τετάρτου σεναρίου! Θυμηθείτε ΕΔΩ!

Το πρόγραμμα «METI» (Messaging Extraterrestrial Intelligence), θα αποστείλει μηνύματα στο διάστημα, με την ελπίδα να τα αντιληφθούν τυχόν «εξωγήινα πλάσματα» και να απαντήσουν.

Πολλοί επιστήμονες, προκειμένου να φοβίσουν τους πολίτες, έχουν προειδοποιήσει πως μια τέτοια κίνηση θα μπορούσε να αποδειχθεί επικίνδυνη, καθώς η απόδειξη της ύπαρξης μας ίσως αποβεί καταστροφική για την ανθρωπότητα.

Μεταξύ αυτών των επιστημόνων είναι και ο περιβόητος θεωρητικός φυσικός και κοσμολόγος Στίβεν Χόκινγκ, ο οποίος τόνισε πως με οποιονδήποτε εξωγήινο πολιτισμό έρθουμε σε επαφή, το πιθανότερο είναι να μας βλέπουν όχι περισσότερο ανεπτυγμένους από απλά βακτήρια.

Έτσι, σε περίπτωση που καταφθάσουν σκάφη στην γη, οι πολίτες θα ανακουφιστούν, όταν καταλάβουν πως οι δήθεν εξωγήινοι έχουν «φιλικές» προθέσεις με στόχο να πάρουν την «παγκόσμια εξουσία» στα χέρια τους με «ειρηνικό τρόπο». 
 
Πηγή: http://www.el.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πώς να φανε μερικα δις.

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.