Τρίτη 18 Απριλίου 2017

Ο Β.Πούτιν εύχεται «Αληθώς Ανέστη»

 
Θλιβερή η αντίθεση με τους δικούς μας άθεους στην πολιτική ηγεσία.Ο Β.Πούτιν έδειξε για άλλη μια φορά πόσο σημαντική είναι η Ορθοδοξία.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν συνεχάρη τους Ορθοδόξους Χριστιανούς και όλους τους Ρώσους για το Πάσχα, σημειώνοντας ότι η γιορτή του Πάσχα συμβάλλει στην ισχυροποίηση στην κοινωνία των αιώνιων πνευματικών αξίων και των ιδανικών, σύμφωνα με την υπηρεσία Τύπου του Κρεμλίνου.

Όπως θα παρακολουθήσετε και στο βίντεο ο ρώσος πρόεδρος, μαζί με τον πρωθυπουργό της Ρωσικής Ομοσπονδίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ παρευρέθησαν στη λειτουργία του Πάσχα στον καθεδρικό ναό του Χριστού Σωτήρος. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν στο 36ο λεπτό ακούγεται να αντεύχεται στο «Χριστός Ανέστη», «Αληθώς Ανέστη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.