Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Όλα στην φόρα για την G7 στην Ιταλία – Συνδέουν ακόμα και τον Βάαλ

Αποκαλύψεις για την Νέα Τάξη Πραγμάτων

Ως γνωστόν, οι ηγέτες των χωρών της Ομάδας των 7 (G7), συναντήθηκαν στην Ταορμίνα της Σικελίας, σε μία απρόβλεπτη από όλες τις απόψεις σύνοδο κορυφής, από την οποία έχει αποχωρήσει η Ρωσία και δεν αποκλείεται, αυτό να γίνει και με τον Τραμπ, καθώς και εκείνος ανήκει στην παγκόσμια ιδεολογικοπολιτική παράταξη της Εθνικής Δεξιάς.

Ήδη ο Αμερικανός πρόεδρος σκέφτεται να αποσυρθεί από τη συμφωνία του Παρισιού για την υποτιθέμενη «υπερθέρμανση», με αφορμή την οποία βάζουν «πράσινους φόρους» στους απανταχού πολίτες.

«Θα λάβω την τελική μου απόφαση για τη Συμφωνία του Παρισιού την επόμενη εβδομάδα», δήλωσε ο Τραμπ στο Twitter, λίγα λεπτά πριν από την κυκλοφορία ενός κοινού ανακοινωθέντος, στο οποίο οι έξι υπόλοιποι αρχηγοί κρατών και η Ε.Ε. υποστήριζαν ομόφωνα την «πράσινη» δράση.

Το έγγραφο σημειώνει ότι οι ΗΠΑ εξακολουθούν να εξετάζουν τη θέση τους σχετικά με τη συμφωνία, ενώ οι άλλοι ηγέτες επιβεβαίωσαν την πρόθεσή τους να εκπληρώσουν τις δεσμεύσεις τους για την τήρηση της συμφωνίας της Ατζέντας 2030, η οποία στοχεύει σε μία παγκόσμια κυβέρνηση σε σοβιετικά πρότυπα και φαινομενική ιδεολογική πλατφόρμα την αριστερή οικολογία.

Τα διεθνή και κυρίως τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης στάθηκαν στο γεγονός ανέγερσης αντιγράφου της Αψίδας του Βάαλ και στην Ιταλία (Φλωρεντία), έναν μήνα πριν την συνάντηση των G7 στην χώρα, όπως είχε συμβεί και για την Σύνοδο της «Παγκόσμιας Κυβέρνησης» στο Ντουμπάι.
 
Η αυθεντική αψίδα στην Παλμύρα κτίστηκε από τον Ρωμαίο Αυτοκράτορα Septimius Severus και στεκόταν μπροστά από τον παλιό ναού του θεού Βελ, ο οποίος σύμφωνα με το Breaking Israel News, αναφέρεται στην Βίβλο ως Βάαλ, ο τραγόμορφος «αρχαίος θεός».

Ο γνωστός Ραβίνος, Daniel Assur, μέλος του ανώτατου θρησκευτικού δικαστηρίου των Εβραίων, έδωσε παραθρησκευτική χροιά στο γεγονός, αναφέροντας πως η αψίδα αποτελεί την πύλη για την έλευση του παγκόσμιου ηγέτη, του Μεσσία των Εβραίων και δίνει το παρόν, σε χώρες που πραγματοποιούνται σημαντικές συναντήσεις των παγκόσμιων ηγετών.

«Η αψίδα φέρνει μαζί όλα τα απαραίτητα συστατικά για την Νέα Τάξη Πραγμάτων», εξήγησε και συνέχισε: «Αν δείτε που εμφανίζεται η Αψίδα, είναι δείγμα προς ένα στόχο: Τον Μεσσία. Η ερώτηση είναι, ποιων Μεσσίας θα είναι»!

Ο Ραβίνος εξήγησε πως η σύνδεση των G7 με τον Βάαλ παραπέμπει σε παγκόσμια κυριαρχία και η Αψίδα συμβολίζει την πύλη, από την οποία θα περάσουμε στην Νέα Εποχή.

«Η Νέα Τάξη δεν είναι μία κοσμική κίνηση άθεων. Συνδέουν την λατρεία του Βάαλ με την λατρεία του Αιγύπτιου θεού, Isis και το πραγματικό όνομα του Θεού (Γιαχβέ). Θέλουν να ενώσουν όλα αυτά τα στοιχεία», υπογράμμισε.

Τα σχόλια δικά σας! Εμείς απλά παραθέσαμε τις δηλώσεις του ανώτατου Ραβίνου. Παγανισμός και σατανισμός στα υψηλά κλιμάκια των πολιτικών ηγετών; Έχει δίκιο ο Ραβίνος;
 
Πηγή: http://www.el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.