Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

Λύσσαξαν τα Τούρκικα CN-235… να υποκλέψουν τις Συχνότητες της Αρμάδας της «MEDUSAS»


Λύσσαξαν σήμερα τα Κατασκοπευτικά Τούρκικα CN-235 στην προσπάθειά τους να υποκλέψουν τις συχνότητες των RADAR των Καναλιών φωνής και των ψηφιακών της Αρμάδας που ζύγωσε στο Καστελόριζο, υψώνοντας τείχος προστασίας του νησιού!

Τα Τούρκικα Κατασκοπευτικά -Καταγραφικά CN-235 αντί να πάνε κατά την προσφιλή τους μέθοδο πάνω -κάτω το Αιγαίο σήμερα γυρόφερναν το Τρίγωνο της εσχατιάς προσπαθώντας να σπάσουν τους κώδικες επικοινωνίας μεταξύ Αιγυπτιακών κα Ελληνικών Δυνάμεων αλλά τζίφος !
Δεν μπορούμε να αναφέρουμε περισσότερα αλλά το θέμα είναι για τα μπάζα και μάλλον έχουμε υπερτιμήσει τις δυνατότητες των Τούρκικων Αεροσκαφών και μάλιστα των Τούρκικων πληρωμάτων 
 
Τα CN-235 στην Προσπάθεια τους να προκαλέσουν μπήκαν και βγήκαν στο FIR Αθηνών 37φορές μέχρι που έφτασαν στην περιοχή F-16 απο την 115ΠΜ και την 111 επικράτησε κυριολεκτικά χαμός !!
Στον αντίποδα στο Βόρειο Αιγαίο μπήκε μια Τετράδα Τούρκικων F-16 τα δύο εκ των Οποίων Οπλισμένων αλλά και τις δύο φορές που επιχείρησαν εισβολή έπεσε κόφτης απο τα Ελληνικά Μαχητικά που έφτασαν απο τη Σκύρο και επικράτησε διπλή Εμπλοκή !
Η Πρώτη σημειώθηκε την 14:05 Βόρεια της νήσου Χίου και η δεύτερη 14:15 Νότια της νήσου Λήμνου πριν τα Τούρκικα την κάνουν με ελαφρές αναταράξεις !
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.