Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Κατασκοπικό θρίλερ: Μυστική οργάνωση δρα μέσα στο FBI


Του Γιώργου Φαρμάκη

Σύμφωνα με τον Rep Trey Gowdy πρόεδρο της επιτροπής εποπτείας της βουλής στις Ηνωμένες Πολιτείες, “πιάστηκαν στα πράσα” δύο εργαζόμενοι του FBI (ο ένας είναι πράκτορας και ο άλλος δικηγόρος του FBI),να ανταλλάσουν μηνύματα στα οποία «μιλούσαν» κατά του Προέδρου Τράμπ. Μάλιστα κάποιοι υποστηρίζουν ότι αυτή τους η ενέργεια είναι η απόδειξη ότι η «δουλειά» με την δήθεν εμπλοκή της Ρωσίας στις εκλογές των ΗΠΑ, έγινε από μέσα ώστε να πλήξουν την εικόνα του Τράμπ. Είναι πολύ μυστήριο το γεγονός ότι υπάρχουν σαφείς νύξεις ότι σε αυτή την ιστορία εμπλέκεται και η Χίλαρι Κλίντον με τα περιβόητα email που έστειλε.

Η ιστορία όμως αυτή έφερε στο φως μια εξαιρετικά τρομακτική πληροφορία που αγγίζει τα όρια κατασκοπικού θρίλερ. Σύμφωνα με τα όσα έχουν ειπωθεί οι δύο που πιάστηκαν να στέλνουν μηνύματα, έκαναν λόγο για μια μυστική οργάνωση η οποία λειτουργεί μέσα στο FBI. Αυτό από μόνο του μας δείχνει πολλά για τον κόσμο στον οποίο ζούμε!

Ποιος ελέγχει αυτή την οργάνωση; Ποιος είναι ο σκοπός της; Αν κρίνουμε από το ότι κάποιοι προσπαθούν να ανατρέψουν τον δεξιό Πρόεδρο Ντόναλντ Τράμπ μπορούμε να υποθέσουμε ότι αυτή η μυστική οργάνωση δρα υπέρ των συμφερόντων της Νέας Τάξης. Άραγε υπάρχει και αντίστοιχη μυστική οργάνωση η οποία δρα υπέρ της Παλαιάς Τάξης Πραγμάτων;
 
Πηγή: http://www.el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.