Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018

Ο Τραμπ είπε την αλήθεια για τα ΜΜΕ της Νέας Τάξης: «Αυτά είναι η πραγματική αντιπολίτευση!»


Για πολλοστή φορά ο επικεφαλής της Εθνικής Δεξιάς στις ΗΠΑ ταράζει τα νερά με τις δηλώσεις αλλά και τα όσα προσπαθεί να αλλάξει στην κατεξοχήν χώρα της Νέας Τάξης.

Του Άρη Δημόπουλου

Ο αδυσώπητος πόλεμος της Νέας Τάξης με κύριο όπλο της τα απόλυτα ελεγχόμενα ΜΜΕ της προπαγάνδας είναι εντονότερος από ποτέ στην Δύση, δείχνοντας ακόμη και στους πλέον άσχετους πως «κάτι περίεργο συμβαίνει στο παρασκήνιο».

Με αφορμή την αποκορύφωση του πολέμου αυτού στις ΗΠΑ, έπειτα από το κλείσιμο της δεξιάς ιστοσελίδας «Infowars” του γνωστού «εναλλακτικού» δημοσιογράφου, Alex Jones, ο Ντόναλντ Τραμπ έδειξε στον κόσμο ποια είναι η πραγματική αντιπολίτευση.

Με ένα καυστικό του Twitter, που σίγουρα θα κατακριθεί από τα mainstream media στις ΗΠΑ, ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε πως «τα ΜΜΕ των ψεύτικων ειδήσεων» είναι η αντιπολίτευση και αυτό είναι κακό για τις Ηνωμένες Πολιτείες.

«ΤΑ ΜΜΕ ΤΩΝ ΨΕΥΤΙΚΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ. Είναι πολύ κακό για τη Μεγάλη μας Χώρα… ΑΛΛΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ»

Σημειώνεται πως εκατοντάδες εφημερίδες σε όλη τη χώρα δημοσίευσαν άρθρα με τα οποία διαμαρτύρονται για τις επιθέσεις του στην ελευθερία του Τύπου.

Τα λεγόμενα «fake media» εξακολουθούν να υπερασπίζονται μέχρις εσχάτων τα απομεινάρια της Νέας Τάξης στις ΗΠΑ, όντας ένα από τα πιο φανερά όπλα του βαθέος κράτους που πολεμά τον Τραμπ.

Από την άλλη πλευρά, δημοσιογράφοι που στηρίζουν (στην πλειοψηφία τους) την Εθνική Δεξιά στις ΗΠΑ, όπως ο Alex Jones, αποτελούν την «εναλλακτική ενημέρωση», η οποία αυξάνει προοδευτικά τους ακολούθους της ως επί το πλείστον από το διαδίκτυο.

Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών έδειξαν πως ακόμη και διαδικτυακές πλατφόρμες ,που υποτίθεται πως μάχονται για την…ελευθερία του λόγου, έδειξαν με τον καλύτερο τρόπο τα διαπιστευτήριά τους στην Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Ο πόλεμος ανάμεσα σε δύο εντελώς διαφορετικές νοοτροπίες φουντώνει μέρα με τη μέρα στις ΗΠΑ, με τον ισχυρό άνδρα του Λευκού Οίκου να υπόσχεται μία «μεγάλη νίκη».

Οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ραγδαίες. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.