Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Συνάντηση Λαβρόφ - Αναστασιάδη στη Νέα Υόρκη


Οι διμερείς σχέσεις, αλλά και το Κυπριακό, βρέθηκε στην ατζέντα της συνάντησης του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, με τον Κύπριο πρόεδρο, Νίκο Αναστασιάδη. 

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, πραγματοποίησε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, στη Νέα Υόρκη, όπου πραγματοποιείται η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ. Επί τάπητος στη συνομιλία τους τέθηκαν τόσο οι διμερείς σχέσεις, όσο και το Κυπριακό. 

«Στη διάρκεια των συνομιλιών, εξέτασαν τις τρέχουσες σχέσεις μεταξύ των Ρώσων και των Κύπριων και τις προοπτικές εξέλιξής τους (…)», ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών σε ανακοίνωσή του.
«Ο επικεφαλής του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών επανεπιβεβαίωσε τη στήριξη στις προσπάθειες για την επανένωση του νησιού και τη δέσμευση για μία συνολική, μόνιμη και δίκαιη λύση», σημείωσε ακόμη το υπουργείο.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.