Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Δήλωση Πούτιν στο Κρεμλίνο η Ρωσία έχει ασύγκριτα όπλα.


Στο Κρεμλίνο σε επίσημη τελετή για την παρουσίαση αξιωματικών που διορίστηκαν σε ανώτερες θέσεις διοίκησης του στρατού μίλησε ο πρόεδρος της Ρωσίας βλαντίμιρ Πούτιν, η Ρωσία πρέπει να αυξήσει το επίπεδο επιχειρησιακής και Στρατιωτικής εκπαίδευσης δεδομένης της πίεσης των πιθανών απειλών και της εμπειρίας των προηγούμενων στρατιωτικών επιχειρήσεων η χώρα μας τηρεί αυστηρά τις αρχές του Διεθνούς δικαίου και Ασφάλειας.

Η Ρωσία δεν απειλεί κανέναν τηρούμε αυστηρά τις υποχρεώσεις μας στον τομέα της Διεθνούς ασφάλειας και του ελέγχου των όπλων, είμαστε πάντα ανοιχτοί για εποικοδομητική συνεργασία με σκοπό την σταθερότητα.

Ταυτόχρονα καθήκον μας είναι να κάνουμε ότι είναι απαραίτητο για να εξασφαλίσουμε την προστασία της πατρίδας μας από ενδεχόμενες απειλές. Σύμφωνα με τον πρόεδρο ο Ρωσικός στρατός και το Ναυτικό θα συνεχίσουν να εκσυγχρονίζονται με καινούργια σύγχρονα όπλα που δεν υπάρχουν όμοιά τους στον υπόλοιπο κόσμο σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ρωσίας ο Ρωσικός στρατός στον εξοπλισμό με νέας τεχνολογίας όπλα βρίσκεται πάρα πολύ μπροστά από οποιαδήποτε άλλη χώρα.

Ο Πρόεδρος δήλωσε επίσης ότι πρέπει να ενισχυθεί ο έλεγχος στον τομέα της διακίνησης όπλων. Ο Πρόεδρος ανέθεσε επίσης στην κυβέρνηση από τους οικονομικούς πόρους να αυξηθούν τα στρατιωτικά επιδόματα κατά 4 έως 6%, τόνισε επίσης ότι το κράτος θα συνεχίσει να ενισχύει τις κοινωνικές εγγυήσεις για τους στρατιώτες. 
 
 
Πηγή: http://egerssi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.