Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Η τεράστιας σημασίας υπογραφή Τραμπ για την Μέση Ανατολή με τον Σταυρό στο πλάι


Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ και επικεφαλής της Εθνικής Δεξιάς στην χώρα, Ντόναλντ Τραμπ, υπέγραψε την περασμένη Τρίτη, νομοσχέδιο υψίστης σημασίας, μεταξύ των άλλων, για τον Χριστιανισμό και τους Ελληνογενείς της Μέσης Ανατολής, το οποίο αναδεικνύει στο Πανελλήνιο πρώτο το el.gr! Ρεπορτάζ: Κίμων Χαραλάμπους

Συγκεκριμένα ο Τραμπ, δεσμεύτηκε να βοηθήσει τα μέλη θρησκευτικών και εθνικών μειονοτήτων σε Συρία και Ιράκ, μεταξύ εκείνων και ελληνοχριστιανοί, οι οποίοι έχουν στοχοποιηθεί για γενοκτονία, προκειμένου δηλαδή να αφανιστούν, από το Ισλαμικό Κράτος.

«Στα πρόσφατα χρόνια, ο IS έχει διαπράξει τρομακτικές κτηνωδίες κατά εθνικών και θρησκευτικών μειονοτήτων στην Συρία και στο Ιράκ, συμπεριλαμβανομένων των χριστιανών και άλλων ομάδων», υπογράμμισε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ.

«Σε μερικά λεπτά θα υπογράψω νομοσχέδιο που θα βοηθήσει αυτά τα θρησκευτικά και εθνικά γκρουπ, στοχοποιημένα από τον ISIS, για μαζικές σφαγές και γενοκτονία στην Συρία», προσέθεσε και συνέχισε:

«Αυτό το νομοσχέδιο εξουσιοδοτεί επίσης την Αμερικανική Κυβέρνηση να οδηγήσει ενορχηστρωτές και αυτουργούς αυτών των αποτρόπαιων εγκλημάτων στην Δικαιοσύνη, η οποία θα τους δικάσει άμεσα».

Μετά από αυτά τα λόγια ο Πρόεδρος Τραμπ, με τον Σταυρό να δεσπόζει στα δεξιά του, κρεμάμενος από τον λαιμό ενός ιερέα, υπέγραψε το νομοσχέδιο, το οποίο σημαίνει, αν όλα πάνε κατ’ ευχήν, την έναρξη διαδικασίας τιμωρίας για τα εγκλήματα κατά χριστιανών και όχι μόνο στην Μέση Ανατολή αλλά και «ξεσκέπασμα» των όποιων ενορχηστρωτών της Νέας Τάξης.
 
 
Πηγή:  https://www.el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.