Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Πάνε για «Bαλκανική Δημοκρατία» με απόσχιση της βόρειας Ελλάδας και πρωτεύουσα τη Θεσ/κη;


Την «κερκόπορτα» για την ολοκληρωτική "άλωση" της Μακεδονίας και του Ελληνισμού συνολικά άνοιξε καθ΄όπως φαίνεται η συμφωνία στις «Πρέσπες» καθώς αρχίζουν σιγά-σιγά να εξυφαίνουν το κλίμα για την απόσχιση της Μακεδονίας από την Ελλάδα και την δημιουργία μιας «Βαλκανικής δημοκρατίας» όπως είναι στα σχέδια του Βερολίνου.

Η απόσχιση της Θεσσαλονίκης από την Ελλάδα με το πρόσχημα να γίνει… πρωτεύουσα των Βαλκανίων εξυπηρετεί άριστα τους σχεδιασμούς αυτούς, που τώρα ακούγονται και μέσα στη Βουλή των Ελλήνων.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Αθανασίου, από το βήμα της Βουλής, με φόντο την Συμφωνία των Πρεσπών, είπε:

«Θεσσαλονίκη ξέρω πάντα σε πείραζε, πάντα σε αγκύλωνε στην καρδιά να σε αποκαλούν συμπρωτεύουσα.

Το συμπρωτεύουσα υπαινισσόταν ότι δεν μπορείς να είσαι πρωτεύουσα.

Πρωτεύουσα χωρίς αυτό το «συμ«. »

Κλείνοντας, έθεσε ένα ερώτημα:

«Θεσσαλονίκη, θα αρνηθείς τώρα να γίνεις πρωτεύουσα;

Πρωτεύουσα των Βαλκανίων;»

Η δήλωση αυτή ξεκάθαρα αναφέρεται σε απόσχιση της Θεσσαλονίκης από την Ελλάδα.
 
Δείτε τις δηλώσεις του Ν.Αθανασίουμε τίτλο: "Θεσσαλονίκη, θα αρνηθείς τώρα να γίνεις πρωτεύουσα των Βαλκανίων; πατώντας ΕΔΩ.

Με το πρόσχημα την επίκληση του συναισθήματος και του εγωισμού των Θεσσαλονικιών, θέλουν να πείσουν για απόσχισή της από την Ελλάδα όπως δείχνουν οι καταστάσεις.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.