Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

Αρκάς για την επαγγελματική... σταδιοδρομία του Τσίπρα


Δείτε τα νέα σκίτσα που δημοσίευσε στο Facebook

Δύο νέα σκίτσα σχετικά με το επάγγελμα του πρωθυπουργού, δημοσίευσε σήμερα στο Facebook ο Αρκάς.
Στο πρώτο σκίτσο περιγράφει ένα ατύχημα που είχε με το ποδήλατο εξαιτίας μιας απότομης στροφής που πραγματοποίησε και η οποία ήταν... δύο χιλιάδων μοιρών.

Στο δεύτερο σκίτσο, ο Τσίπρας παίζει με έναν συνομήλικό του στην παραλία φτιάχνοντας κάστρα. Ο μικρός Αλέξης έχει κάνει απλώς ένα βουναλάκι από άμμο, ενώ ο συμμαθητής του έχει φτιάξει ένα πανέμορφο κάστρο. Ο επιμελής πιτσιρικάς ρωτά: Τι είπαμε ότι θα γίνεις όταν μεγαλώσεις;». «Πολιτικός μηχανικός» απαντά απτόητος ο Τσίπρας.

Στο τρίτο σκίτσο ο Αρκάς επισημαίνει καυστικά ότι γι' αυτά που περνάει σήμερα η χώρα, φταίνε οι εργολάβοι οικοδομών που δεν του έδωσαν καμία δουλειά και ανγκάστηκε να βγει στην πολιτική!».

Δείτε τα σκίτσα



 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.