Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Ποιος είναι ο μυστηριώδης Βρετανός του Μαξίμου


Η βαριά ήττα του Αλέξη Τσίπρα στις τετραπλές εκλογές πυροδοτεί νέες αλλαγές στο επιτελείο του Πρωθυπουργού.

Ήδη, ένα νέο πρόσωπο μπαινοβγαίνει στο Μαξίμου και σύμφωνα με πληροφορίες δουλειά του είναι να ενισχύσει το επικοινωνιακό επιτελείο του Πρωθυπουργού.

Σύμφωνα με πληροφορίες η πληροφορία ότι ο πρωθυπουργός ενίσχυσε το επικοινωνιακό του επιτελείο με ένα καινούργιο μέλος, κυκλοφορεί από τα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται όχι μόνο στην αριθμητική αύξηση της ομάδας του Αλέξη Τσίπρα, αλλά και στην εθνικότητα του νέου μέλους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο νέος επικοινωνιολόγος του πρωθυπουργού είναι Βρετανός υπήκοος και έχει «ξεβολέψει» πολλούς!

Πάντως το κατσάδιασμα του Τσίπρα στους λογογράφους του δεν επιβεβαιώνεται ότι ήταν δάκτυλος του Βρετανού!

Ο Βρετανός έχει έρθει ως μέλος ξένης εταιρείας επικοινωνίας και θεωρείται «μετρ» στο είδος του. Αλλά όπως και ο γιατρός που θεωρείται «κορυφή» στην επιστήμη του, αλλά δεν μπορεί να σώσει έναν βαριά άρρωστο ασθενή, έτσι κι αυτός δεν μπορεί να σώσει τον ΣΥΡΙΖΑ. Νόσησε βαριά στο Σκοπιανό και είναι νομοτελειακά «ζωντανός-νεκρός»...
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.