Τρίτη 21 Μαΐου 2019

ΝΑΡΚΟΜΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ. ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ


Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
 
Η ομολογία ενός dealer που χρόνια τροφοδοτούσε βουλευτές με κάνναβη και άλλα πολλά διάφορα ναρκωτικά. 
 
Ο πολιτικός του FDP politiker Lindner. Έφτασε στο σημείο να κυνηγά τον ντίλερ στις σκάλες γιατί δεν του έφερε την ποσότητα που απαιτούσε εκείνος. Ο ντίλερ αναφέρει επίσης και επισημάνει ότι πολλές φορές ανακάτευε με τα ναρκωτικά και αλεύρι για να μην κινδυνεύουν οι πελάτες του από τις υψηλές δόσεις που απαιτούσαν να αγοράσουν. Ευτυχώς μετά από αυτήν την σκηνή ο συγκεκριμένος βουλευτής απομακρύνθηκε από την βουλή.

Η Μέρκελ παίρνοντας την ουσία MDMA πολύ καιρό, άρχισε να φέρνει όλους τους λαθρο χωρίς κανέναν έλεγχο, συγκεκριμένα 1 εκατομμύριο

Ο ψυχολόγος στο βίντεο επισημαίνει ότι όλοι αυτοί οι πολιτικοί δέχονται πολλές πίεσεις και καταπιέσεις με αποτέλεσμα να μην μπορούν να κάνουν διαφορετικά.

Σας αναφέραμε σε πολλά άρθρα μας ότι δεν κυβερνούν αυτοί που είναι στην βουλή αλλά η ελίτ. Όλοι αυτοί εκτελούν μόνο εντολές. Τις εντολές αυτές πολλές φορές καταλαβαίνουν και οι ίδιοι ότι δεν είναι καλες για την χώρα τους αλλά είναι αναγκασμένοι να τις εκτελέσουν ενώ για χαλάρωση και εύκολη εκτέλεση παίρνουν ναρκωτικά. Μόνο με γυμναστική και καλή διατροφή δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν.

Άλλο παράδειγμα ο κύριος Hofreiter, συστηματικός καταναλωτής ναρκωτικών φαίνεται από το χτένισμα του, τον τρόπο που εκφράζεται αλλά και από το άδειο βλέμμα που κοιτάζει πολλές φορές

Katjia Kipping, μια άλλη βουλευτής λέγεται ότι παίρνει εδώ και καιρό ψυχοφάρμακα. Με τους καινούργιους υποψήφιους βουλευτές ήρθαν και καινούργιες ουσίες στην κατανάλωση. Παράδειγμα ο κύριος Alexander Gauland καταναλώνει LSD και το ξέρουν πλέον όλοι τώρα

Ο ψυχολόγος απαιτεί να γίνονται συχνές εξετάσεις των πολιτικών και να επιβάλουν έναν όρο κατανάλωσης όπως γίνεται με τους οδηγούς με την κατανάλωση αλκοόλ.

Ζούμε σε μια κοινωνία turbo-kapitalismus όπως λέει ο dealer και για αυτόν τον λόγο δεν μπορούν να λειτουργούν χωρίς ναρκωτικά πλέον. Πρέπει λέει ο ίδιος να τα νομιμοποιούσουν την κατανάλωση για να υπάρξει και καλύτερος έλεγχος.
Νομίζετε ότι στην δίκια μας βουλή τα ναρκωτικά δεν δίνουν και παίρνουν ????
Αν κρίνουμε από τις συμπεριφορές και αποφάσεις τους μάλλον με τα κουτάλια τα παίρνουν. 

Απαλλαχτείτε από αυτά τα καταστημένα. 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.