Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Γι’ αυτό οι Τούρκοι έβαλαν μπροστά μια γυναίκα στην Θράκη – Η αλήθεια που αγνοούν οι… «αναλυτές»


Πως πρέπει να αντιδράσει η επόμενη κυβέρνηση...

Ρεπορτάζ: Κίμων Χαραλάμπους

Όπως διαβάσατε σε σημερινό άρθρο του el.gr, η αρχηγός του τουρκικού κόμματος ΚΙΕΦ, προκαλεί ανοιχτά τον Ελληνισμό, κάνοντας λόγο για «τουρκικό κόμμα» στην Θράκη που σάρωσε στην Ροδόπη, «τουρκική μειονότητα» -η μειονότητα στην Θράκη είναι θρησκευτική και όχι εθνική- ενώ και ή ίδια δηλώνει ανοιχτά Τουρκάλα.

Ποια είναι όμως η Τσιγδέμ Ασάφογλου –νεαρή και με δυναμική παρουσία–, η οποία και εξελέγη πρόεδρος του κόμματος ΚΙΕΦ;

Η κα Ασάφογλου, γεννημένη το 1987 στο χωριό Χρύσα Ξάνθης, έχει τελειώσει τη Φιλοσοφική Σχολή του ΑΠΘ και είναι παντρεμένη με τον αντιδήμαρχο Ιάσμου Οζτζιάν Μεχμέτ.

Εντάχθηκε προ τριετίας στις τάξεις του κόμματος ως μέλος. Η επιλογή της όμως στην θέση της προέδρου δεν είναι τυχαία, αφού στην διάρκεια αυτών των ετών ακολουθούσε τον απερχόμενο πρόεδρο Μουσταφά Αλή Τσαούς σε αποστολές στο εξωτερικό.

Η παρουσία, από την πλευρά της Τουρκίας, μιας γυναίκας ως αρχηγού του κόμματος των τουρκοφρόνων στην Θράκη, αποσκοπεί στην καλύτερη δυνατή εικόνα στην εκπροσώπηση των τουρκικών επιδιώξεων στην περιοχή.

Με απλά λόγια, η εικόνα μίας «δυναμικής, όμορφης γυναίκας» στην Θράκη, υπέρ των τουρκικών συμφερόντων, «τραβά», σαν μαγνήτης, την συμπάθεια της παγκόσμιας κοινής γνώμης, καθότι η γυναίκα ταυτίζεται στις μέρες μας με την «ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ», στο πλαίσιο της φεμινιστικής θεώρησης των πραγμάτων.

Η Τσιγδέμ οργανώνει και κινητοποιεί τις γυναίκες της Θράκης, προκειμένου να βγουν μπροστά ως «ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΕΣ», ενώ σύμφωνα με όσα ακούσαμε πριν από λίγο στον ρ/σ του Πρώτου Θέματος, έχει διασυνδέσεις σε ΜΚΟ της Γερμανίας.

Μεταξύ άλλων, έχει συμμετάσχει στο Βαλκανικό Συνεδριακό Κέντρο Πανεπιστημίου Trakya <<Στα ίχνη της κληρονομιάς>>, το 1ο Συνέδριο τουρκόφωνων Γυναικών που ζουν στα Βαλκάνια.

Συχνά-πυκνά επισκέπτεται τις εκδηλώσεις της παράνομης τουρκικής νεολαίας Κομοτηνής.

Οι Τούρκοι λοιπόν παρουσιάζονται αρκούντως «διαβασμένοι« σε σχέση με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα.

Η καινούρια κυβέρνηση της Ελλάδας οφείλει να δει σοβαρά το θέμα της Θράκης, φροντίζοντας μεταξύ άλλων:
  • Να «τονώσει» την κρατική παρουσία, την Ελληνική Παιδεία και τον Ελληνικό Πολιτισμό, στα χωριά των ελληνογενών Πομάκων, τους οποίους εκτουρκίζουν
  • Να οδηγήσει την Θράκη σε αναβάθμιση μέσω επενδύσεων, ειδικά σε ό,τι αφορά την αξιοποίηση των λιμανιών
  • Να αντιμετωπίσει την τουρκική προπαγάνδα, με μέσα ενημέρωσης ή συγκεκριμένους ανθρώπους που θα… «προπαγανδίζουν» ΣΥΝΕΧΩΣ την αλήθεια.
 
 
Πηγή: https://www.el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.