Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Λαβρόφ για το σκάνδαλο στην Αυστρία: Έγινε μόδα να κατηγορούν τους Ρώσους για όλα


Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ, σχολιάζοντας την πολιτική κρίση στην Αυστρία, δήλωσε ότι έχει γίνει μόδα να κατηγορούνται οι Ρώσοι για τα πάντα.

Η Ρωσοφοβία είναι πλέον της μόδας, σημείωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ, τονίζοντας πως είναι πλέον συνηθισμένο να κατηγορούνται οι Ρώσοι για όλα.

Σε συνέντευξη Τύπου στη Λιουμπλιάνα, μετά από συνομιλίες με τον Σλοβένο ομόλογό του Μίρο Κεράρ, ο κ. Λαβρόφ κάλεσε τους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης να είναι πάντοτε αντικειμενικοί και να γράφουν για όλα όσα συμβαίνουν στην πραγματικότητα. Τις προηγούμενες ημέρες, η αυστριακή εφημερίδα Kronen Zeitung επικαλούμενη ανώνυμες πηγές ανέφερε ότι μια φοιτήτρια, η οποία φέρεται να συστήθηκε ως ανιψιά Ρώσου επιχειρηματία κατά τη συνάντησή της με τον πρώην αντικαγκελάριο της ΑυστρίαςΧάινς-Κρίστιαν Στράχε στην Ίμπιζα το 2017, φαίνεται πως είναι υπήκοος Βοσνίας. Ωστόσο, δεν έχει υπάρξει επίσημη επιβεβαίωση των συγκεκριμένων πληροφοριών.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.