Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

ΜΕΤΡΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ! 1. Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΥΦΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑ


ΜΕΤΡΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ! 1. Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΥΦΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑ (ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) 2. ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΗ ΑΠΑΓΓΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΠΙΚΟ ΦΙΛΙΟΚΒΕ, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ ΒΑΡΝΑΒΑ & ΑΛΛΩΝ ΔΕΣΠΟΤΑΔΩΝ! ΟΤΑΝ ΕΙΔΕ Ο ΒΑΡΝΑΒΑΣ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΗ ΣΥΓΝΩΜΗ

«Ζυγιζουν τις αντιδρασεις των χριστιανων για να κανουν το ἐπόμενω βημα. Αν εἶναι μεγάλες σταματοῦν προσωρινα». 
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ. ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ

Ως γνωστόν, κατά αποκλειστικότητα δημοσιεύσαμε εχθές την ενυπόγραφη καταγγελία σχετικά με την απαράδεκτη αλλοίωση του Συμβόλου της Πίστεως, που έλαβε χώρα στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Τιμίου Προδρόμου της Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως. 
 
Ἡ Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, θορυβούμενη από τό μέγεθος της ανησυχίας και των διαμαρτυριών, προέβη σε ανακοίνωση με την οποία ζητά συγγνώμη για το συμβάν που «έγινε αφορμή σχολίων στο Διαδίκτυο, πού βλάπτουν το ευσεβές πλήρωμα». 
 
Εμείς θεωρούμε πως η ανακοίνωση αυτή δε δίνει απάντηση για την στάση του μητροπολίτου στην καταγγελία ότι «σύμφωνα με μαρτυρία ιερέως, που βρισκόταν μέσα στο ιερό, αντέδρασαν εκείνη την στιγμή κάποιοι ιερείς μέσα στο ιερό, χωρίς να το αντιληφθεί ο κόσμος έξω και ο Δεσπότης Βαρνάβας τους είπε να ησυχάσουν για να μην γίνει φασαρία και ότι δεν θα καταλάβαινε ο κόσμος»….


Πηγή: http://thesecretrealtruth.blogspot.com

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι σκουφί! Οφθαλμαπάτη εξαιτίας του εντοιχισμένου μικροφώνου!

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.