Τρίτη 16 Ιουλίου 2019

Αυτή η νέα οδηγία προειδοποίησης που εκδίδεται από τον Edward Snowden στέλνει κύματα σοκ μέσω του Διαδικτύου!


Γράφει η Lisa Haven. 

Οι περισσότεροι Αμερικανοί ξοδεύουν τη ζωή τους, εργάζονται για τους άλλους, πληρώνουν τα χρέη τους προς τους άλλους και εκτελούν καθήκοντα που άλλοι τους λένε ότι πρέπει να κάνουν. Αυτές τις μέρες, δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε τους εαυτούς μας ως "υπηρέτες" ή "δούλους", αλλά αυτή είναι η συντριπτική πλειοψηφία μας. Είναι ακριβώς ότι οι μηχανισμοί της υποδούλωσής μας έχουν γίνει πολύ πιο εξελιγμένοι με την πάροδο του χρόνου.

Ένας δούλος, εξ ορισμού, είναι ένα πρόσωπο το οποίο είναι ιδιοκτησία και τελείως υπόκειται σε άλλο, έναν υπάλληλο ομολόγων. Ένα πρόσωπο που τελεί υπό την κυριαρχία κάποιας επιρροής ή προσώπου. 

Σήμερα, είμαστε υπό την κυριαρχία των μεγάλων τεχνολογικών οργανισμών. Οργανισμοί που μας λένε τι μπορούμε και δεν μπορούμε εδώ, και τι μπορούμε και δεν μπορούμε να δούμε. Πιστεύω ότι ομάδες όπως το Facebook, το Google, το Youtube και το Twitter έχουν μια μεγαλύτερη ατζέντα και αυτό είναι να βγάλεις εσύ και εγώ υπό τον έλεγχό τους. Όλα αυτά και άλλα ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.