Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

Χρήστος Μαντζιάρης : Η σχέση του Ναού του Σολομώντος με τον σατανισμό


Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Ο Ναός του Σολομώντος έχει ισχυρούς δεσμούς με τον σατανισμό από τότε που τον έκτισε ο Σολομών, και πολλά από τα σύμβολα του κατεστραμμένου Ναού των παγκοσμιοποιητών έχουν υιοθετηθεί από τον Πάπα. Διότι το «δικέρατο θηρίο» δεν έχει καμία σχέση με τον Χριστιανισμό, απλά παρουσιάζεται έτσι όπως παρουσιάζεται για να παραπλανεί τους Καθολικούς.

Μόλις είχε εκλεγεί ο Ντόναλντ Τράμπ, το πρώτο που ανακοίνωσε είναι ότι θα κτίσει τον Ναό του Σολομώντος. Αυτό τι σημαίνει για μας; Σημαίνει ότι όλος ο πλανήτης πρέπει να δαιμονοκρατηθεί και γι αυτό τα πάντα πάνε «κατά διαόλου», και δεν είναι καθόλου τυχαία η έκφραση. Γι αυτό τα πάντα κινούνται εκτός φυσιολογικών, ήτοι, ανθρωπίνων πλαισίων. Πρέπει τα πάντα να καταρρεύσουν και να παραλύσει ένεκα της απελπισίας ο άνθρωπος στην Γη. Μέχρι τώρα καλά τα πάνε.

Όταν ο Σολομών άρχισε να κτίζει τον Ναό, για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα, επειδή οι Εβραίοι, ως γνωστόν ήταν βοσκοί, δεν είχαν ούτε μαθηματικά, ούτε αρχιτεκτονική. Δεν είχαν τίποτα που να ανήκει στο τομέα των επιστημών. Μόνο με γαϊδούρια, πρόβατα και γίδια ασχολιόντουσαν. (Υπό μίαν αλληγορική έννοια δεν έχουν αλλάξει και πολύ τα πράγματα από τότε, απλά «μαντρί» είναι τώρα η Γη). Ήταν δεισιδαίμονες και έκαναν ότι τους «έλεγαν» τα όνειρα και οι πλανήτες.  Έχουν μεγάλη Ιστορία σ’ αυτά οι Ιουδαίοι.

Εν μέσω των προβλημάτων κατά την κατασκευή του Ναού, συνέβησαν τα εξής. Ένα «παιδάριον», όπως το αποκαλεί ο Σολομών, που εργαζόταν στο κτίσιμο του Ναού (η παιδική εργασία ήταν από παλιά έστω για Ναό) πειραζόταν από ένα δαιμόνιο, και τότε ο Σολομών προσευχήθηκε στον Θεό επειδή δεν ήξερε τι να κάνει για να το σώσει. Ο Θεός τον άκουσε και τον έκανε σοφό με ένα δαχτυλίδι που του δώρισε. Ήταν το δαχτυλίδι του Σολομώντα, όπως έμεινε στην Ιστορία, που το χρησιμοποιούσε και ως σφραγίδα. Ήταν από πολύτιμη πέτρα και είχε ανάγλυφη την πεντάλφα. Το δαχτυλίδι αυτό ήταν που του έδωσε την σοφία και την δύναμη ώστε να εξουσιάζει τα δαιμόνια. Αυτά τα γράφει ο ίδιος ο Σολομών στην Διαθήκη του.


Ο ίδιος ο Σολομών γράφει και τα παρακάτω. Όταν πήρε το δαχτυλίδι από τον Θεό και έγινε «σοφός» και απέκτησε δύναμη, φώναζε έναν – έναν τους δαίμονες να παρουσιαστούν μπροστά του. Αφού τους ρωτούσε πρώτα το όνομά τους, μετά τους ρωτούσε τι ζώδιο είναι! Δεν ξεχνιέται η παλιά τέχνη. Επίσης τους ρωτούσε ποιο είναι το έργο τους εις βάρος των ανθρώπων, ποιος άγγελος ακυρώνει την δύναμή τους και από ποιο αγγελικό τάγμα έχουν εκπέσει.

Κάποιοι δαίμονες ανέφεραν ονόματα αγγέλων που τους αναιρούν, αλλά κάποιοι άλλοι ήταν τόσο ισχυροί που είπαν ότι μόνο αυτός που θα έρθει γεννηθείς από Παρθένο και θα σταυρωθεί από τους Ιουδαίους, θα μπορεί να τους εξουσιάσει. Αυτόν που θα έρθει, οι Έλληνες τον λένε Εμμανουήλ. Δηλαδή, αν το δούμε και από αυτήν την σκοπιά, οι Ιουδαίοι είχαν κείμενα για το ποιος είναι ο αληθινός Θεός και όμως δεν τον πίστεψαν. Το καλύτερο σ’ όλους αυτούς τους διαλόγους, μεταξύ Σολομώντος και δαιμόνων, είναι ότι οι ίδιοι οι δαίμονες δίνουν συνταγές για το πώς μπορεί κάποιος να τους διώξει. Ναι. Ο Σολομών γράφει συνταγές μαγείας που χρησιμοποιούνται μέχρι σήμερα. Ο ίδιος Σολομών ήταν μάγος, δεν ήταν σοφός και την δύναμή του την αντλούσε από την πεντάλφα, όπως ακριβώς κάνουν μέχρι σήμερα οι μάγοι. Την δύναμη που του έδινε η μαγεία, την θεώρησαν σοφία. Δεν είναι τυχαίο ότι τα αστέρια που βάζουν σε σημαίες κυρίως, σε σύμβολα οργανισμών, κλπ, είναι άστρα – πεντάλφες. Το ότι ο Σολομών ήταν μάγος φαίνεται και από το γεγονός ότι το σπουδαιότερο βιβλίο μαγείας, αυτό που δίνει λύσεις και συνταγές δια «πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν», λέγεται «Σολομωνική». Εξ άλλου ο Σολομών είχε 700 γυναίκες και 300 παλλακίδες και αυτό σημαίνει πολλά.

Όταν λοιπόν ο Σολομών αντιμετώπιζε προβλήματα στην κατασκευή του Ναού, παρά τους περίπου 145.000 εργαζομένους που απασχολούσε, ανάγκασε τους δαίμονες να εργαστούν μαζί με τους εργάτες του στην κατασκευή του Ναού, ώστε κάποτε να περατωθεί η κατασκευή. Άλλος δαίμων έκοβε τις πέτρες, άλλος τα μάρμαρα, άλλος τα ξύλα, άλλος έκανε λάσπη, (να μην λέω και τα ονόματα των δαιμόνων όπως τα γράφει ο Σολομών), και όλοι μαζί, άνθρωποι και διάβολοι, έκτισαν το περιβόητο Ναό, αυτόν που θέλει να ξαναχτίσει ο Τράμπ. Μέχρι και τον βασιλιά των δαιμόνων, τον Βεελζεβούλ, ανάγκασε ο Σολομών να εργασθεί για να περατώσει το έργο του.

Υπήρχε όμως ένα τελικό πρόβλημα. Δεν μπορούσαν, άνθρωποι και διάολοι, να τοποθετήσουν τον τελευταίο λίθο, τον ακρογωνιαίο, ψηλά στην πρόσοψη του Ναού, διότι ήταν πολύ μεγάλος αλλά ήταν και πολύ απαραίτητος και ωραίος. Η τοποθέτηση του ογκώδους λίθου κατορθώθηκε τελικά με την συνεργασία δύο πανίσχυρων δαιμόνων. Αυτά, επαναλαμβάνω, τα γράφει ο ίδιος ο Σολομών. Σ’ αυτόν τον λίθο, τον ακρογωνιαίο, φημολογείται ότι ήταν ο Ιησούς όταν πειράχθηκε από τον διάβολο, σύμφωνα με το Ευαγγέλιο.

Ο Ναός όμως, δεν ήταν αυτό που πίστευαν οι περισσότεροι. Όπως ακριβώς συμβαίνει στις μέρες μας με το Βατικανό. Άλλο δείχνει και άλλο είναι. Διότι όταν μπήκε στο ιερό ο Αντίγονος βρήκε μέσα, εκτός από απόκρυφα αφιερώματα (!), ένα άγαλμα που παρίστανε έναν γενειοφόρο με ένα βιβλίο στο χέρι καβάλα σε ένα γαϊδούρι. Καταλαβαίνετε τώρα γιατί ο Χριστός μπήκε στην Ιερουσαλήμ με γαϊδούρι.

Ο Χριστός ήξερε τι έκαναν οι Ιουδαίοι και τους το έδειχνε και για αυτό έψαχναν αφορμή για να τον σκοτώσουν οπωσδήποτε.

Δεν είναι μόνο αυτά. Υπάρχουν κείμενα στα οποία αναφέρεται ότι υπήρχε και υπόγειο στο Ναό. Σ’ αυτό το υπόγειο, καμιά τριανταριά σκαλιά χαμηλότερα, υπήρχε μια χρυσή γαϊδουροκεφαλή που λατρευόταν κρυφά. Αυτό γιατί, σύμφωνα με την Ιουδαϊκή παράδοση, ο Τυφώνας έφυγε με ένα γαϊδούρι. Την γαϊδουροκεφαλή μάς την έδειξε και ο Μελ Γκίμπσον στην ταινία του «Τα πάθη του Χριστού». Η σηπόμενη, και ίσως γελαστή, γαϊδουροκεφαλή κείται δίπλα στον Ιούδα που πάει να κρεμαστεί.


Λόγω του κρυφού υπογείου λοιπόν, ο Χριστός αποκαλούσε τον Ναό του Σολομώντα «σπήλαιο ληστών». Το «σπήλαιο» ήταν το υπόγειο και το «ληστών» ήταν οι τοκογλύφοι. Διότι τα σπήλαια είναι μέσα στην Γη. Οποιαδήποτε κατασκευή στην επιφάνεια δεν μπορεί να αποκαλεσθεί «σπήλαιο».

Στις μέρες μας, το γαϊδούρι είναι το σήμα του κόμματος των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ. Δεν προέκυψε τυχαία ο συμβολισμός! Ο Σολομών και η Σολομωνική του άφησαν πολλούς συμβολισμούς που χρησιμοποιούνται διεθνώς διότι οι σατανιστές όχι μόνο υπάρχουν, αλλ’ αντεπιτίθενται στις μέρες μας.

Ο νέος Ναός του Σολομώντος, αυτόν που θέλουν να κτίσουν μετά τον μεγάλο πόλεμο που ετοιμάζουν, πρέπει επίσης να είναι σατανοκατασκευή, διότι δεν θα μπορεί αλλιώς να μείνει μέσα ο Αντίχριστός τους. Μέσω της πανθρησκείας και λόγω αυτής, θ’ αφαιρεθούν όλα τα σύμβολα και εικόνες των υπαρχουσών θρησκειών, ώστε να υπάρχουν κρυμμένα σε κοινή θέα μόνο τα δικά τους στον νέο Ναό. Γι αυτόν τον λόγο υπάρχει συνωμοτισμός και στο θέμα αυτό.

Ο Πάπας τι σχέση έχει όμως με τον Σολομώντα; Ιδού η αλήθεια. Ο Πάπας φοράει δαχτυλίδι επειδή φορούσε ο Σολομών και όχι επειδή φορούσε ο Πέτρος. Είναι δυνατόν ψαράς, ο Πέτρος, να εργάζεται τα δίχτυα φορώντας δαχτυλίδι; Θα του ήταν τρομερό εμπόδιο. Ο Πέτρος δεν φορούσε δαχτυλίδι. Επίσης, ο Πάπας στην τιάρα του, την «δικέρατη», έχει ένα ανεστραμμένο ταυ (Τ). Αυτό το ανεστραμμένο ταυ, παραπέμπει στην κάτοψη του Ναού του Σολομώντος. Ανεστραμμένα ταυ, χρησιμοποιούνται και από άλλους. Επίσης, οι οφιοειδείς κίονες που υπάρχουν στο εσωτερικό του Ναού του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό είναι εμπνευσμένοι από τον Σολομώντα.


Ο Ναός του Σολομώντος, ΑΝ κτισθεί, θα είναι σημάδι ότι ο Αντίχριστος είναι έτοιμος να γίνει Βασιλιάς στην Γη. Ο όλο και περισσότερο δαιμονοκρατούμενος πλανήτης πρέπει να πάει από το κακό στο απόλυτο χείριστο, «απ’ το χάος η τάξη» όπως λένε, προσαρμόζοντας τις συρόμενες ανθρωπομάζες σύμφωνα με τις επιθυμίες του αρχιδιαβόλου που υπηρετούν οι παγκοσμιοποητές. Σύμφωνα με τις υπαγορεύσεις της θρησκείας των που έχει ρίζες στην προϊστορία που δεν μας διδάσκουν.

Ο Ναός του Σολομώντος δεν θα είναι ένα απλό κτίσμα. Θα είναι ένα δαιμονικό κτίσμα.
 
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα να διορθώσω οτι ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΤΙΣΕ Ο ΣΟΛΟΜΩΝ.
Τον έχτισαν Ελληνες Μηχανικοί & Δομικοί λόγω της
ΕΣΘΗΡ, της γκομενας του Πέρση Βασιλέα, ο οποίος
της "έκανε το χατήρι" καθότι έμπειρη ΠΟΡΝΗ.
Θείος της ο Μαρδοχαίος, Στρατηγός του Βασιλέα αυτού.

ΑΔΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.