Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019

«Εμφύλιος» ισλαμιστών-κεμαλιστών στην Τουρκία – Κ.Κιλιντσάρογλου: «Θα “ξηλώσουμε” την πολιτική Ερντογάν-Στροφή προς ΗΠΑ»


Πτώση στη δημοτικότητα Ερντογάν -Κιλιντσάρογλου: “Γιατί πήραμε S-400; Θα πολεμήσουμε με την Ελλάδα;”

Εμφύλιος Κεμαλιστών-Ισλαμιστών στην Τουρκία με πρωτοφανείς απειλές κατά του Ε.Ιμάμογλου από την κυβέρνηση Ρ.Τ.Ερντογάν και μήνυμα προς την Δύση από τον Κεμάλ Κιλιντσάρογλου για “ολοκληρωτική στροφή στην εξωτερική πολιτική της χώρας” μόλις αναλάβει την διακυβέρνηση το CHP.

Ο Κεμάλ Κιλιντσάρογλου, επικεφαλής του κοσμικού Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP), που πέτυχε πολλές νίκες στις δημοτικές εκλογές της 31ης Μαρτίου, μίλησε για “στροφή 180 μοιρών στην εξωτερική πολιτική της χώρας μόλις φύγει από την εξουσία ο Ρ.Τ.Ερντογάν”.

“Ισως να δώσουμε πίσω τους S-400. Κανείς δεν γνωρίζει γιατί τους πήραμε. Ποιος θα μας επιτεθεί;

Η συνέχεια εδώ



Πηγή: http://egerssi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.