Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Αποκαλύπτουμε μέρος του Σχεδίου «ΦΑΛΑΓΓΑ»για την ακύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών ή τη διάλυση της Βόρειας Μασεντόνιας


Δεδομένου του ότι , υπήρχε μεγάλος κίνδυνος αποσταθεροποίησης της ευρύτερης περιοχής των Βαλκανίων , αποφασίστηκε από τους «διαχειριστές του δικτύου μας » καθυστέρηση των ενεργειών προκειμένου η Βόρεια Μασεντόνια – σύμφωνα με “to spell” του ονόματος από την Αγγλική στην Ελληνική ( πρώην ΣΚΌΠΙΑ δλδ) – να μπει στο ΝΑΤΟ ώστε , ενόψει αυτής της δυναμικής εξέλιξης ( που γινόταν μέσω της Συμφωνίας των Πρεσπών ) να συμβούν τρία πράγματα :

1-Να συγκρατηθούν οι εσωτερικής δυνάμεις αποσταθεροποίησης της τότε FYROM προκειμένου να «ελευθερωθούν» αργότερα . Μετά τη σύναψη της συμφωνίας δηλαδή ώστε να τη συμπαρασύρουν σε ακύρωση ( με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια )

2-Να εδραιωθεί η διαφαινόμενη τότε κυριαρχία της Ρωσίας στην Μέση Ανατολή με τη βοήθεια του χρήσιμου Ηλίθιου που λέγεται Τουρκία . Έτσι , θα αποδυναμωνόταν το ΝΑΤΟ ( μέλος του είναι η Τουρκία ) , και ( αυτό που μας ενδιαφέρει ) , ο μουσουλμανικός άξονας στα Βαλκάνια .

3-Να ολοκληρωθεί νοτιο-ανατολικά της «Grand Dame» της μεγαλύτερης παγκοσμίως αμερικανικής βάσης, που ονομάζεται Στρατόπεδο Μπόντστιλ «Camp Bondsteel» και που βρίσκεται στα σύνορα πρώην FYROM και Κοσόβου , η δεύτερη μεγάλη βάση, σκοπός της οποίας είναι η επιτήρηση όλων των Βαλκανίων και των δυτικών συνόρων της Ρωσίας καθώς και του αγωγού πετρελαίου , με την επωνυμία «ΑΜΒΟ» (Albanian-Macedonian-Bulgarian Oil) μήκους 900 χλμ. που θα συνδέει τη Μαύρη Θάλασσα με την Αδριατική μέσω Βουλγαρίας, πρώην FYROM και Αλβανίας ( λιμάνι Αυλώνας )

Το τελευταίο συνδέεται με ξαφνική υπαρξιακή κρίση στην Τουρκία , που οδηγεί ( σύμφωνα με άλλο μέρος του σχεδίου ) σε αποχώρηση των Τουρκικών στρατευμάτων από την Κύπρο , την προσωρινή προστασία της Θράκης μας , μέχρι να δυνηθεί η υλοποίηση του σχεδίου που θέλει την αποκοπή της Κωνσταντινούπολης από την Τουρκία και άλλα , που δεν είναι του παρόντος να αναφερθούν

Επί του θέματος

Στις 3 Ιανουαρίου στα πρώην ΣΚΟΠΙΑ θα σχηματιστεί υπηρεσιακή κυβέρνηση που θα οδηγήσει τη χώρα ως τις εκλογές μετά από 100 ημέρες, και ταυτόχρονα θα παραιτηθεί ο Ζόραν Ζάεφ που αναδύθηκε στην εξουσία ως φιλελεύθερος και ευρωπαϊστής πολιτικός, με σκοπό να οδηγήσει το κρατίδιο αυτό σε κατάσταση ευρωπαϊκής ένταξης

Προβαλλόμενη δικαιολογία είναι το βέτο που άσκησε η Γαλλία -με τη στήριξη της Δανίας και της Ολλανδίας- για τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις της Αλβανίας και της πρώην FYROM .

Στην πραγματικότητα όμως ο Ζόραν Ζάεφ, επισπεύδει τις εκλογές για να πετύχει την επανεκλογή του , ώστε , ενόψει της ατονίας της Συμφωνία των Πρεσπών που δρομολογείται τάχα, να εξασφαλίσει την στήριξη Γερμανών και Αμερικανών για την Επανεκλογή του , οι οποίοι δε θα θέλουν να χάσουν τα γεωπολιτικά τους συμφέροντα που «εκφράζει» η Συμφωνία των Πρεσπών

Εν τω μεταξύ !!

Μέλη μας – μεταξύ άλλων – κατάφεραν να πείσουν «συμβούλους » του γραμματέα διεθνών σχέσεων του VMRO Μίτσκο Μιτσούνσκ , του κόμματος δηλαδή που διεκδικεί την εξουσία από τον Ζάεφ , ότι είναι καλύτερα τα πρώην ΣΚΟΠΙΑ να ενταχθούν στην ΕΕ με το όνομα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» και όχι Βόρεια Μακεδονία .

Οι σύμβουλοι αυτοί εύκολα πέρασαν την προοπτική αυτή στο κόμμα VMRO ( αντίπαλο του Ζάεφ ) , η οποία έγινε και ακαταμάχητη τακτική του . Αποτέλεσμα ; να προηγείται ήδη στις δημοσκοπήσεις με μεγάλη διαφορά.

Με τον τρόπο αυτόν «ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΜΕ » τις δυνάμεις εσωτερικής αστάθειας ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΑΜΕ ( εν τω μεταξύ οι Αμερικάνοι έκαναν την δουλεία τους ) και δρομολογήσαμε την πτώση του Ζάεφ που πιστεύει ότι ελέγχει τις εξελίξεις ακόμα ( συμπαρασύροντας τους Γερμανούς ) .

Με απλά λόγια διαμορφώσαμε τις συνθήκες ώστε , ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ η Συμφωνία των Πρεσπών με μια άλλη Συμφωνία ( μόνο νέα συμφωνία καταργεί την παλιά ) με επισήμους εγγυητές , που θα εξασφαλίζει τα ΠΑΝΤΑ για το νέο αυτό Κράτος, χωρίς να του δίνει το ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Συνεχίζεται στο κατάλληλο χρόνο καθ όσων , το τελευταίο σκέλος του σχεδίου , είναι αυτό που λένε , ΑΠΟΡΡΗΤΟ !!

Με εκτίμηση !!

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Υποδιοικητής )
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.