Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

Οταν μου πειράζουν την Πατρίδα και Θρησκεία μου, θα μιλήσω. θα ΄νεργήσω κι ότι θέλουν ας μου κάμουν


Ιστορικά λόγια του στρατηγού Ήρωα Ιωάν. Μακρυγιάννη και συνεχίζει ο μεγάλος αυτός πατριώτης 
…((Ρωμαίκον δεν φτιάχνεται χωρίς ούλλοι να θυσιάσουν αρετήν και πατριωτισμόν.Και χωρίς να πάψει η μέσα, η δική μας τυραγνία. Και βγήκαν τώρα κάτι δικοί μας κυβερνήτες Έλληνες, σπορά της εβραιοουργιάς, που είπαν να μας σβήσουν την Αγία Πίστη, την Ορθοδοξία, διότι η Φραγκιά δεν μας θέλει με τέτοιο ντύμα Ορθόδοξον. Και εκάθησα και έκλεγα δια τα νέα παθήματα. Και επήγα πάλιν εις τους φίλους μου τους Αγίους. Άναψα τα καντήλια και ελιβάνισα λιβάνι καλόν, αγιορείτικον. Και σκουπίζοντας τα δάκρυά μου τους είπα…Μην αφήσετε Άγιοί μου αυτά τα γκιντί πουλημένα κριγιάτα της τυραγνίας να μασκαρέψουν και να αφανίσουν τους Έλληνες, κάνοντας περισσότερα κακά από αυτά που καταδέχθηκε ο Τούρκος ως τίμιος εχθρός μας…

Εμείς με σκιάν μας τον Τίμιον Σταυρόν, επολεμήσαμε ολούθε, σε κάστρα, σε ντερβένια, σε μπογάζια και σε ταμπούρια.Και αυτός ο Σταυρός μας έσωσε.Μας έδωσε τη νίκη και έχασε τον άπιστον Τούρκον.Τόση μικρότητα στον Σταυρό,τον σωτήρα μας.Εμείς τους παπάδες τους είχαμε εις κάθε μετερίζι, εις κάθε πόνο και δυστυχίαν.Όχι μόνο δια να βλογάνε τα όπλα τα ιερά,αλλά και αυτοί με ντουφέκι και γιαταγάνι, πολεμόντας σαν λεοντάρια. Ντροπή Έλληνες…))

Και βέβαια βρίζουμε εμείς οι νεοπουλημένοι στους ξένους, ακόμη και στα παιδιά μας τους παπάδες μας. Αλήθεια πόσο διαχρονικός είναι ο λόγος του Μακρυγιάννη, όπως μάλιστα περιγράφετε με τα δικά του λόγια…Τα λόγια αυτά έρχονται να προστεθούν με αδιάσειστα στοιχεία στις πολιτικές προηγουμένων κυβερνήσεων, που κυριάρχησε το ψεύδος αντί της αληθείας, υποβαθμίστηκαν οι χριστιανικές αξίες, ποδοπατήθηκαν ιερά και όσια της φυλής,κυριάρχησε ο φαρισαισμός και η υποκρισία,νομιμοποιήθηκε η ανηθικότητα και η ανομία (σύμφωνο συμβίωσης ομοφύλων ζευγαριών)κ.τ.λ.Δυστυχώς φτάσαμε στο σημείο και με την βοήθεια των πολιτικών μας ταγών που είτε βιβλίο, είτε τραγούδι είτε παιδικό θέατρο, είτε χορός είτε προσευχή να μην είναι ελληνικό, να μην έχει τίποτα το ελληνικό.

Για να δούμε και να διαπιστώσουμε πόσο πραγματιστής ήταν ο Φώτης Κόντογλου.<<όσοι απομείναμε πιστοί στην παράδοση,όσοι δεν αρνηθήκαμε το γάλα που βυζάξαμε, αγωνιζόμαστε, άλλος εδώ,άλλος εκεί,κατά πάνω στην ψευτιά.Καταπάνω σ¨αυτούς που θέλουν στην Ελλάδα ένα κουφάρι χωρίς ψυχή,ένα λουλούδι χωρίς μυρουδιά.Κουράγιο… Ο καιρός θα δείξει ποιός έχει δίκιο,άν και δεν χρειάζεται ολότελα αυτή η απόδειξη…και φωνάζει ο Κόντογλου με την πονεμένη Ρωμιοσύνη,((πίσω ολοταχώς στην παράδοσή μας, έως πότε θα είμεθα αχαρακτήριστοι Γραικύλοι)).

Όπως είπε και ο Μεγάλος Κολοκοτρώνης στην Πνύκα προς τους νέους εκείνης της εποχής.<<φεύγουν οι νέοι μας στην Λεβαντίνο Δύση ως αετοί για να σπουδάσουν και γυρίζουν στην πατρίδα όρνεα και κοράκια>> για να καταφάγουν ότι έχει απομείνει από το κουφάρι της δύστυχης πατρίδας μας,με τους διάφορους νόμους και πολυνομίες που φάσκουν και αντιφάσκουν και δεν έχουν βέβαια πρακτική εφαρμογή, σύμφωνα με τα ήθη και έθιμά μας,βλέπε μνημόνια και μνημόνια για οκτώ και πλέον χρόνια χωρίς κανένα απτό αποτέλεσμα στην πραγματική οικονομία της χώρας μας.

Και όσοι βέβαια νέοι πιάσουν την εξουσία είναι οι προσκυνημένοι που είναι και χειρότεροι από τους εχθρούς,καθότι ως υποτελείς διαστρεβλώνουν τα πάντα με προεξάρχουσα την ιστορία μας, τις παραδόσεις μας,τα ήθη και τα έθιμά μας. Υπάρχουν βέβαια και οι φωτεινές εξαιρέσεις, αλλά είναι πολύ λίγες.Και δυστυχώς πολλοί από αυτούς τους νέους γίνονται και Πανεπιστημιακοί,κάποια μηστηριώδης δύναμη τους προωθεί σε θέσεις κλειδιά στο δημοτικό ,στο γυμνάσιο,στο λύκειο,στο πανεπιστήμιο,στις παραγωγικές σχολές των ενόπλων δυνάμεων ως καθηγητές δήθεν διεθνών κ.τ.λ.σχέσεων,για να διδάσκουν στους νέους π.χ.ότι δεν υπήρξαν ποτέ γενεοκτονίες Ελλήνων.

Ο φιλόσοφος Αντισθένης μας λέγει.<<Όστις δε ετέρους δέδοικεν,δούλος ών λέληθεν>> Όποιος φοβάται τους άλλους καταλήγει χωρίς να το αντιληφθεί,δούλος τους. Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά η συμπεριφορά και τα λεγόμενα των κρατούντων, που ενώ έχουμε ένα δαιμόνιο γείτονα προαιώνιο εχθρό μας,που (( ποτέ δεν έχει ιστορία,έχει μόνο ποινικό μητρώο)) και διπλωματικές λέξεις αβροφροσύνης προσπαθούμε να τον καλοπιάσουμε, ή να τον εκπολιτίσουμε΄.με φράσεις <<δεν συνάδει με το Ευρωπαικό κεκτημένο να κάνετε παραβιάσεις, γεωτρήσεις, παραβάσεις, πυρκαιές, αμφισβήτηση όλων των διεθνών συμβάσεων κυριαρχίας της χώρας μας και τώρα τα τελευταία τέσσερα χρόνια με τα σχέδια KALERGI και Σώρος ως και τους παγανιστές-σχεδιαστές της γιγαντιαίας μετανάστευσης, έχουν ένα μοναδικό και κρυφό στόχο, την αρχική αλλοίωση και τη μετέπειτα πλήρη εξαφάνιση της Ορθοδόξου Ελλάδος,με την μετατροπή της σε μουσουλμανική χώρα,γιατί έτσι θα παράσουν ποιό εύκολα τα παγκόσμια σχεδιά τους.Δεν γνωρίζουν όμως μια αλήθεια…
<<Ο Έλληνας δεν είναι ήρωας,αλλά γίνεται, όταν τον στριμώξεις…>> Εξάλλου το άρθρο 120 του Συντάγματος παραγρ. 4 ειναι επιβεβλημένο και πάντα διαχρονικό. 
"H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία."

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.