Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

ΠΟΥΤΙΝ: Η ΑΝΘΡΩΠΟΗΤΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΡΠΕΤΑ


Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Σύμφωνα με πολλές πηγές, κατά τη διάρκεια συνάντησης στο Κρεμλίνο, ο Βλαντιμίρ Πούτιν ισχυρίστηκε ότι το 95% της άρχουσας τάξης δεν ήταν άνθρωποι, αλλά υβρίδια και μέλη μιας πολύ παλιάς λατρείας ή μιας πολύ παλιάς κοινωνίας.

Φαίνεται ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν ανέλαβε την πολιτική και οικονομική ελίτ και μάλιστα έπρεπε να αντιμετωπίσει τα ψυχρά ανθρώπινα ερπετά.

Ο Πούτιν επέβαλε επίσης αυστηρότερες κυρώσεις κατά της ανοικτής κοινωνίας του Soros.
Όταν κάποιος ρώτησε τον Πούτιν τι εννοούσε ότι ο Σόρος ως δράκος, ο Πούτιν πήρε μια βαθιά ανάσα και είπε ότι τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται. Ισχυρίστηκε ότι γνώριζε όλες τις λεπτομέρειες και τις διαδικασίες αυτής της μη ανθρώπινης λατρείας από την καρδιά.

Επιβεβαίωσε ότι δεν ανήκε σε αυτή την ομάδα. Τον φοβούνται επίσης και προσπάθησαν να τον παρασύρουν στην ομάδα τους αρκετές φορές.

Φαίνεται ότι αυτή η ελίτ προσπαθεί να μειώσει το πνευματικό επίπεδο ολόκληρου του πληθυσμού. Σύμφωνα με τον Πούτιν, ολόκληρος ο πληθυσμός χειρίστηκε για να γίνει ασυνείδητος μέσω της επικοινωνίας των μέσων ενημέρωσης.


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.