Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν βάζει τέλος στους γάμους μεταξύ των γκέι και στην τεκνοθεσία από ομοφυλόφιλους και τρανς!

 

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν «πέρασε» μια σειρά τροπολογιών που απαγορεύει τον γάμο των ομοφυλόφιλων, αλλά και το δικαίωμα των τρανς να υιοθετήσουν παιδιά.

Η συγκεκριμένη τροπολογία ορίζει πως ο γάμος γίνεται αποκλειστικά «μεταξύ ενός άντρα και μιας γυναίκας» και είναι μια από τις πολλές συνταγματικές τροπολογίες που εγκρίθηκαν τον περασμένο Ιούλιο μετά από εθνικό δημοψήφισμα.

Σε εκείνο το δημοψήφισμα πάνω από το 77% των ψηφοφόρων ψήφισαν υπέρ των μέτρων, συμφωνώντας με την πολιτική που ακολουθεί ο Πούτιν στο συγκεκριμένο θέμα, ενώ «στα κάγκελα» βρίσκεται η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα στη Ρωσία.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.