Τρίτη 13 Απριλίου 2021

Ελληνική Αστυνομία προς χρήστες του διαδικτύου: Προστατευτείτε!!!




Με ένα εξαιρετικά πρωτότυπο και χιουμοριστικό βίντεο, η Ελληνική Αστυνομία καλεί τους χρήστες του διαδικτύου να προστατεύσουν τον εαυτό τους και την εταιρεία τους

Προστατεύστε τον εαυτό σας και την εταιρία σας υιοθετώντας αυστηρές πολιτικές και πρωτόκολλλα ασφαλείας, σε εταιρικό και προσωπικό επίπεδο

Με ένα εξαιρετικά πρωτότυπο και χιουμοριστικό βίντεο, η ΕΛ.ΑΣ καλεί τους χρήστες του διαδικτύου να προστατεύσουν τον εαυτό τους και την εταιρεία τους, υιοθετώντας αυστηρές πολιτικές και πρωτόκολλα ασφαλείας, σε εταιρικό και προσωπικό επίπεδο.

Το σλόγκαν της ΕΛ.ΑΣ είναι: «Προστατευτείτε, υιοθετώντας αυστηρές πολιτικές και πρωτόκολλα ασφαλείας».

Στο βίντεο εμφανίζονται δύο επίδοξοι χάκερς με τη μορφή ληστή παλαιάς κοπής να αντιμετωπίζονται από τους υπαλλήλους της εταιρίας που θέλουν να χακάρουν εξαιρετικά πρόθυμους να τους βοηθήσουν. 

 


 Πηγή: https://orthodoxia.online/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.