Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021

Πώς ήταν σαν Άνθρωπος ο Μ.Αλέξανδρος;



Πώς ήταν σαν Άνθρωπος ο Μ.Αλέξανδρος; (Ελλ/Αγγλ. υπότιτλοι)

Σε αυτό το βίντεο θα παρουσιάσουμε την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα του Μ. Αλεξάνδρου μέσα από γεγονότα και καταστάσεις καταγεγραμμένα από αρχαίους ιστορικούς.

Ο Μέ­γας Α­λέ­ξανδρος δεν περιο­ρίστηκε στο να υ­πο­τά­ξει μόνο τους αρχαί­ους λα­ούς που κυ­ρί­εψε τις χώρες τους , αλλά εξόρμησε στην Α­να­το­λή για να τι­μω­ρήσει τους μεγά­λους εχθρούς του Ελληνι­σμού, τους Πέρσες, α­πελευθερώνο­ντας συγχρόνως τους λα­ούς α­πό τους διά­φο­ρους τυ­ράννους που τους κυ­βερνούσαν και τους κα­ταδυνά­στευαν. Τους έ­μα­θε έ­να νέ­ο τρόπο

ζω­ής με σεβα­σμό στα δι­καιώμα­τα του κά­θε πο­λί­τη.

Το βίντεο περιλαμβάνει Ελληνικούς και Αγγλικούς υπότιτλους.
 
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.