Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021

Αν η κυβέρνηση πραγματοποιήσει τις απειλές της, η ελευθερία των Ελλήνων εναπόκειται στην αντίδρασή τους

 

Ακούγεται από παπαγαλάκια του συστήματος, ότι από το Φθινόπωρο:
  1. όποιος δεν κάνει εμβόλιο δεν θα βγαίνει από το σπίτι, οπότε αν δεν κάνει τηλε-εργασία θα απολύεται
  2. όποιος δεν κάνει εμβόλιο δεν θα δικαιούται ιατροφαρμακευτική περίθαλψη
  3. όποιος δεν κάνει εμβόλιο δεν θα μπορεί ούτε να αγοράσει ούτε να πουλήσει τίποτε, ούτε θα παίρνει οποιοδήποτε επίδομα ή βοήθημα από το κράτος.
Εφόσον η κυβέρνηση κάνει κάτι τέτοιο, ψηφίζοντας και τους κατάλληλους νόμους, οι Έλληνες υποχρεούνται με κάθε μέσο να την ανατρέψουν, διότι έτσι επιβάλει το σύνταγμα (άρθρο 120.4) και κυρίως οι πανάρχαιοι άγραφοι νόμοι και θεσμοί των Ελλήνων περί ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ και πάνω απ΄ όλα η κοινή λογική, διότι μόνο ηλίθιοι μπορούν να ανεχθούν κάποιοι θα τους στερήσουν το δικαίωμα της ελεύθερης μετακίνησης και αυτοδιάθεσης.

Αρθρο 120.4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

Η μάχη θα δοθεί από άλλους μέσα στο μυαλό τους και από άλλους στο πεζοδρόμιο, αφού δεν θα έχουν να φάνε και δεν θα έχουν τίποτε να χάσουν πλέον και θα ζητούν τους ενόχους για να τους τιμωρήσουν.

Άλλως, καλή σκλαβιά, αφού αν όλα αυτά τα εξωφρενικά που γράφονται στο διαδίκτυο, ακόμη και σε συστημικά site, εφαρμοστούν, θα έχουμε το λεγόμενο χάραγμα του Αντιχρίστου.
 
 
Πηγή: https://www.el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.