Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021

Όλα από πριν κανονισμένα! Οι ΦΩΤΟ που εξηγούν πολλά – Πρωταγωνιστής του “Great Reset” η Ελλάδα

Τόσες πολλές «συμπτώσεις» πια;

Πολλά έχουν γραφεί και ειπωθεί για τη σχέση του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον εκτελεστικό πρόεδρο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, Klaus Martin Schwab.

Ο φανατικός οπαδός και εκφραστής του «Great Reset» αποτελεί τον «μέντορα» του Έλληνα ηγέτη, με τον τελευταίο να προσπαθεί με κάθε ευκαιρία να μας δείχνει πόσο…πιστά εκτελεί όσα έγραψε στο ομώνυμο βιβλίο ο Klaus Schwab: 

 

Θυμίζουμε ότι το λεγόμενο “Great Reset”, που συνεχώς ακούγεται τους τελευταίους μήνες, αφορά την ανατροπή-αντικατάσταση του ισχύοντος κοινωνικο-οικονομικού συστήματος με…νέα συστήματα που λειτουργούν με βάση την «αλληλέγγυα-κοινωνική οικονομία».

Την έλευση δηλαδή και επικράτηση του «νεο-κομμουνισμού» ο οποίος θα βασιστεί στους πυλώνες και τα μέσα που διαθέτει το πράσινο παγκόσμιο υπερμνημόνιο, Ατζέντα 2030.

Με τις πολιτικές της κυβέρνησής μας, τελευταία εκ των οποίων είναι ο εθνικός κλιματικός νόμος, η Ελλάδα στοχεύει να αποτελέσει βασικό πυλώνα του «Great Reset» και συνεπώς θα διαφημιστεί ως ένα «παγκόσμιο παράδειγμα προς μίμηση».

Ήδη από τον περασμένο Μάιο σας παρουσιάσαμε μία σπάνια φωτογραφία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη από το παρελθόν, με τον «μέντορά» του και κύριο εκφραστή του «Great Reset», Klaus Schwab. 

 

 Επειδή ωστόσο τίποτα δεν γίνεται στην τύχη και σίγουρα κανένας δεν μπαίνει σε κρίσιμες θέσεις (βλ. ηγέτης ενός κράτους ή οργανισμού), το el.gr βρήκε και σας παρουσιάζει άλλη μία σπάνια φωτογραφία.

Πρόκειται ένα «κλικ» του 2016, χρόνια πριν ακουστεί για πρώτη φορά δημόσια το σχέδιο για το «Great Reset», όπου ο τότε νεοεκλεγής Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, πόζαρε -μαντέψτε με ποιόν- με τον πρόεδρο του WEF!

Μάλιστα ο ίδιος είχε…συγχαρεί την αριστερή ελληνική συγκυβέρνηση για τις…μεταρρυθμίσεις της (θυμίζουμε ότι μερικούς μήνες πριν είχε ψηφιστεί το 3ο και χειρότερο μνημόνιο).

Την φωτογραφία την είχε ποστάρει ο ίδιος ο τότε πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, γεμάτος χαρά στα social media: 

  

Σήμερα ο ίδιος άνθρωπος βρίσκεται στο τιμόνι της αξιωματικής αντιπολίτευσης με βλέψεις να επανέλθει στην εξουσία όταν του δοθεί η ευκαιρία.

Ίσως αυτό μάλιστα, ελέω απλής αναλογικής, γίνει με τη συνεργασία πολλών κομμάτων (ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ).

 

Πηγή: https://www.el.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.