Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021

ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ!!! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ COVID, ΑΝΑΠΟΔΑ



Στο παρελθόν είχαμε γράψει ότι οι μαύροι λάτρεις του σατανά ότι δηλώσουν είναι ακριβώς το ανάποδο, δηλαδή ότι δηλώσουν και ότι ζείτε είναι ακριβώς το ανάποδο και είναι πολύ απλό γιατί αυτά τους έμαθε ο πατέρας του ψεύδους και της ανθρωποκτονίας...

Ζείτε την εποχή της απάτης του αοράτου-19, την ανύπαρκτη μεταδικότητα του και τις γελοίες αποστάσεις, τις γελοίες μάσκες καρναβάλων που δεν βοηθάνε κανένα μουρόχαυλο που οδηγεί με μάσκα μόνος του στ΄αμάξι....σε αυτά τα ηλίθια επιχειρήματα κατά του αοράτου εχθρού δεν υπάρχει ούτε μια αλήθεια. Και όμως όλος ο πλανήτης πιστέυει ακόμη την τεράστια ΦΑΡΣΑ αοράτου.

Πάμε όμως να εξετάσουμε την ονομασία του απατεωνο-ιού και καρτούν μικυ μάους!!!


Αν αντιστρέψετε τη λέξη covid, μας δίνει το divoc και αυτό δεν φαίνεται να είναι απλώς μια λέξη, επειδή έχει κάποια μεγάλη σημασία στα εβραϊκά σύμφωνα με τις μηχανές αναζήτησης.
A submission from Illinois, U.S. says the name Divoc means "Possession of a evil spirit" and is of Hebrew origin. Search for more names by meaning. Submit the origin and/or meaning of Divoc to us below


Divoc = Possession of a evil spirit = Κατάληψη από σατανικό πνεύμα

Τι άλλο να δείξουμε; Να σας εξηγήσουμε ότι έχετε να κάνετε με επαγγελματίες σαλτιμπάγκους και μαζικούς δολοφόνους;;;

 

Πηγή: https://greek-dutch-truth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.