Δευτέρα 24 Απριλίου 2023

Ο RFK Jr Ορκίζεται να «Καταστρέψει τη Νέα Παγκόσμια Τάξη» σε επικό λόγο: «Θα πρέπει να με σκοτώσουν για να με σταματήσουν»


Ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ έχει ορκιστεί ότι θα καταστρέψει τη Νέα Παγκόσμια Τάξη εάν εκλεγεί πρόεδρος, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι είναι στόχος για δολοφονία όπως ο θείος του JFK.

Η εκστρατεία Kennedy 2024 ξεκίνησε αυτή την εβδομάδα με την υπόσχεση του RFK Jr. ότι η αποστολή του «θα είναι να τερματίσει τη διεφθαρμένη συγχώνευση κρατικής και εταιρικής εξουσίας που απειλεί τώρα να επιβάλει ένα νέο είδος εταιρικής φεουδαρχίας στη χώρα μας».

Γιος του Bobby Kennedy, ο οποίος δολοφονήθηκε το 1968, ο RFK Jr. είναι ένας από τους πιο ειλικρινείς αντιπάλους των θανατηφόρων τρυπημάτων mRNA, προειδοποιώντας επανειλημμένα για τους κινδύνους και την αναποτελεσματικότητά τους.

Το Naturalnews.com αναφέρει: Η ομιλία δήλωσης του RFK Jr. διήρκεσε σχεδόν δύο ώρες, κάτι που αστειεύτηκε ότι ήταν απαραίτητο μετά από 18 ολόκληρα χρόνια λογοκρισίας. Ένα από τα πρώτα πράγματα που είπε στη σημερινή άρχουσα τάξη είναι να προσέχει γιατί έρχεται για αυτούς.

“Έχω πολλά να πω”, είπε στο πλήθος. “Δεν έπρεπε να με κλείσουν μέσα για τόσο καιρό, γιατί τώρα θα ξεσπάσω πραγματικά πάνω τους για τους επόμενους 18 μήνες. Θα ακούσουν πολλά από μένα”.

Ο RFK Jr. μίλησε πολύ για τον Μπάιντεν, αποκαλώντας τον «πιόνι» σε μια γεωπολιτική μάχη, αναφερόμενος, φυσικά, στον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας στον οποίο ο Μπάιντεν συνεχίζει να διοχετεύει δισεκατομμύρια δολάρια Αμερικανών φορολογουμένων, ώστε ο φίλος του Βολοντίμιρ Ζελένσκι να αγοράσει νέα. κτήματα, γιοτ και άλλα είδη πολυτελείας.

Όπως και οι υπόλοιποι από εμάς, ο RFK Jr. θέλει να μάθει τη δικαιολογία του Μπάιντεν για τη ρίψη όλων αυτών των μετρητών στη φωτιά του Zelensky, ειδικά καθώς εκατομμύρια Αμερικανοί υποφέρουν από τον αυξανόμενο πληθωρισμό στους τομείς των τροφίμων, της ενέργειας και της στέγασης.

«Δεν είναι προς το εθνικό συμφέρον της Αμερικής να ωθήσει τη Ρωσία πιο κοντά στην Κίνα», είπε ο RFK Jr. «Δεν είναι προς το εθνικό συμφέρον της Αμερικής να μας εμπλέξει σε κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει σε πυρηνική ανταλλαγή».

Ενώ ο RFK Jr. λέει ότι πιστεύει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκονται στην Ουκρανία «για τους σωστούς λόγους», αμφισβητεί το σχετικό κόστος.

«Είμαστε εκεί λόγω της συμπόνιας μας για τον ουκρανικό λαό που έχει δεχτεί βαναυσότητα, ο οποίος έχει δεχτεί παράνομα εισβολή», εξέφρασε σχετικά με τη γνώμη του για το θέμα.

«Έχουμε χρήματα για πολέμους και έχουμε χρήματα για να διασώσουμε τους τραπεζίτες», πρόσθεσε, «Αλλά τι συμβαίνει με τους Αμερικανούς που έζησαν δύσκολες στιγμές;»

Ο πληθωρισμός, θα έλεγε ο RFK Jr., «είναι φόρος για τους φτωχούς» και ο Μπάιντεν θα έπρεπε να κάνει περισσότερα για να το αντιμετωπίσει αντί να διοχετεύει δισεκατομμύρια δολάρια που κερδίζουν με κόπο οι Αμερικανοί στις τσέπες του Ζελένσκι.

Ο RFK Jr. έχει την πλήρη υποστήριξη του ηθοποιού Rob Schneider, ο οποίος έγραψε στο Twitter μετά την ανακοίνωση ότι ζήτησε από τον RFK Jr να είναι υποψήφιος πρόεδρος πριν από τέσσερα χρόνια.

«Κερδίστε ή χάσετε… Ο RFK Jr., σε αντίθεση με άλλους πολιτικούς, θα πει την αλήθεια στην εξουσία», έγραψε ο Σνάιντερ. «Έτσι, φυσικά, τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης θα του επιτίθενται σε κάθε βήμα».

Τα καλά νέα για τον RFK Jr. είναι ότι ένα τεράστιο 62 τοις εκατό των Δημοκρατικών ψηφοφόρων θέλει οι αμφισβητίες να είναι υποψήφιοι εναντίον του Μπάιντεν στις προκριματικές εκλογές. Αυτό αποδεικνύει το απίθανο του σημερινού ψεύτικου προέδρου και την επιθυμία των Αμερικανών να καταλάβει κάποιος άλλος το Οβάλ Γραφείο.



Πηγή: https://www.triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.