Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023

«Οι ΗΠΑ λένε ψέματα για την Ουκρανία όπως είπαν για το Ιράκ»: Σοκάρει Αμερικανός στρατιωτικός

 

Δείτε τι δήλωσε ο Scott Ritter

Ο Scott Ritter, πρώην αξιωματικός της μυστικής υπηρεσίας και επιθεωρητής όπλων του ΟΗΕ, έχει απευθύνει σοβαρές κατηγορίες εναντίον των υπευθύνων στο Πεντάγωνο και τους κατηγόρησε, κυρίως τον Αμερικανό στρατηγό Milley, για μαζικές δολοφονίες του ουκρανικού πληθυσμού!!!!!!!

Σε αυτό το βίντεο αναφέρει:

«Έχουμε δει τις ΗΠΑ να λένε ψέματα για την εξέλιξη του πολέμου στο Ιράκ. Έχουμε δει το ψέμα των ΗΠΑ για το Αφγανιστάν.

Δυστυχώς οι ΗΠΑ, – η κυβέρνηση των ΗΠΑ, επαγγέλλεται το ψέμα (λέγοντας ψέματα) στον Αμερικανικό λαό. Και το κάνουν με την διαρροή πληροφοριών, -διαμορφώνοντας το φάσμα των πληροφοριών με διαρροές, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί να δημιουργούν εντυπώσεις κυριαρχίας αυτού που ο Αμερικανικός λαός πιστεύει ότι είναι πραγματικό.

Η Ουκρανική κατάσταση είναι ένα ευαίσθητο θέμα, γιατί χάνουμε. Θέλω να πω, ελπίζω ο κόσμος να καταλαβαίνει ότι δεν πετυχαίνουμε τους στόχους μας στην Ουκρανία.

Είμαστε στρατηγικά ηττημένοι από την δική μας πολιτική και η διοίκηση δεν μπορεί να το παραδεχτεί.

Δεν θα το παραδεχτεί. Δεν θα το αποκαλύψει με ειλικρίνεια στον Αμερικανικό λαό». 

 

Πηγή: https://www.el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.