Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023

Tucker Carlson: Η συνωμοσία της σιωπής

 

 «Τότε θα πρέπει να ανησυχείτε...».

Στο πιο πρόσφατο επεισόδιό του στο Twitter, ο πρώην παρουσιαστής του Fox News, Tucker Carlson, αναφέρεται με αφορμή τον Δημοκρατικό υποψήφιο για την προεδρία Robert F. Kennedy Jr., στη «συνωμοσία της σιωπής» που επικρατεί παντού γύρω μας και στις μέρες μας είναι πιο έντονη από ποτέ!

Με «όχημα» ορισμένες «αιρετικές» απόψεις του Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ (π.χ. για τα εμβόλια και τον πόλεμο στην Ουκρανία), ο Tucker κάνει τον παρακάτω συλλογισμό, καλώντας όσους τον παρακολουθούν να σκεφτούν τα εξής:

«Ο Κένεντι κάνει πολλές ερωτήσεις. Παρατηρεί πράγματα. Δίνει προσοχή στον κόσμο γύρω του! Και αναρωτιέται γιατί αλλάζει. Είναι περίεργος. Μέχρι πριν λίγο καιρό αυτές οι ιδιότητες θεωρούνταν απαραίτητες για την πρακτική της επιστήμης.

Κάθε επιστημονική ανακάλυψη προέρχεται από την παρατήρηση και την εμπειρία. Την παρατήρηση του ασθενούς. Χωρίς τη διάθεση να αφήσετε στην άκρη τις προκαταρκτικές υποθέσεις και να αξιολογήσετε με ειλικρίνεια τα πράγματα που βλέπετε, αγγίζετε και μυρίζετε, η αλλαγή λαμβάνει χώρα μπροστά στο πρόσωπό σας. Δεν μπορείτε να κάνετε επιστήμη, ούτε να δημιουργήσετε τέχνη, ούτε δημοσιογραφία, ούτε θεολογία.

Πρέπει να θέλετε να παρατηρήσετε το προφανές και όταν σας λένε ότι “δεν σας επιτρέπεται να παρατηρήσετε το προφανές”, θα πρέπει να ανησυχείτε»:

 

 

 

 Πηγή:  https://www.el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.