Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024

Γιούβαλ Χαράρι: «Αν κερδίσει ο Ν.Τραμπ τις εκλογές αυτό θα είναι ένα θανατηφόρο χτύπημα κατά της παγκόσμιας τάξης»!

Ο Ισραηλινός ιστορικός, σύμβουλος του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ, δημιουργός του δόγματος της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» και συνομιλητής του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, αναφερόμενος στις εκλογές των ΗΠΑ, το Νοέμβριο του 2024, παραδέχτηκε πως είναι πιθανό να κερδίσει ο Ν.Τραμπ και πως αν επανεκλεγεί αυτό θα είναι ένα «θανατηφόρο χτύπημα για την παγκοσμιοποίηση και την παγκόσμια τάξη».

Όπως είπε σε podcast:

«Πιστεύω ότι είναι πολύ πιθανό να εκλεγεί ο Τραμπ σύντομα.

Και αν συμβεί, είναι πιθανό να είναι το είδος του θανατηφόρου χτυπήματος σε ό,τι έχει απομείνει από την παγκόσμια τάξη. Και το λέει, -το λέει ανοιχτά.

Τώρα και πάλι θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο ότι πολλοί από αυτούς τους πολιτικούς, παρουσιάζουν μια ψεύτικη διχοτόμηση, ένα ψεύτικο δυαδικό όραμα του κόσμου.

Είναι, όπως όταν πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα στον “πατριωτισμό” και την “παγκοσμιοποίηση”, μεταξύ της πίστης στο έθνος και, της πίστης σε κάποιο είδος, -δεν ξέρω, Παγκόσμιας Κυβέρνησης»!

 

Πηγή: https://www.pronews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.