Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024

Ο Πούτιν πέταξε στα «σκουπίδια» την «πράσινη» μετάβαση! «Εγκεφαλικά» στις…Γκρέτες

Ακόμα μία δήλωση-σταθμός που δείχνει τη διαφορά νοοτροπίας.

Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, εκτίμησε ότι ο κόσμος θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί πετρέλαιο και φυσικό αέριο για μεγάλο χρονικό διάστημα παρά τη…μόδα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Τόνισε μάλιστα ότι η βιομηχανία πετρελαίου θα «ανθίζει» για τα επόμενα 100 χρόνια.

Μιλώντας σε μια συνάντηση με τους νικητές του βραβείου Leaders of Russia την Τρίτη, επέμεινε ότι η παραγωγή υδρογονανθράκων θα παραμείνει επίκαιρη για τα επόμενα χρόνια, ακόμη και με την αυξανόμενη συζήτηση για μετάβαση σε πιο…«πράσινες μορφές ενέργειας», σύμφωνα με το RT.

«Ανεξάρτητα από το τι λένε (σ.σ. ποιοί άραγε;;;;) για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, για πολύ, πολύ καιρό η ανθρωπότητα θα ασχολείται με τα θέματα των υδρογονανθράκων, της παραγωγής και της χρήσης τους», είπε ο Πούτιν.

«Θα υπάρξουν αρκετές δουλειές σε αυτόν τον τομέα για τα επόμενα 100 χρόνια».

Αυτά είναι λόγια που…αγχώνουν τις απανταχού «Γκρέτες» και τους μανιακούς με την «πράσινη μετάβαση», που τους συναντάμε ως επί το πλείστον στις δυτικές χώρες!
 
 
Πηγή: https://www.el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.