Παρασκευή 12 Απριλίου 2024

Η μεγάλη «πόρνη» Βαβυλώνα «μέθυσε» και «πέφτει»! (μέρος Α')

Η Πατριαρχία «πεθαίνει» !!!…

…Η μεγάλη «πόρνη» Βαβυλώνα «μέθυσε» και «πέφτει»!

Εβραίοι, φεμινίστριες, ANTIFA, ΛΟΑΤΚΙ, βίζιτες, ζιγκολό, παιδεραστές και κτηνοβάτες είναι οι τελευταίοι της σύμμαχοι…

…Ημέρες «μετράμε» πριν το μεγάλο γεγονός, που θ’ αλλάξει την «πορεία» τής ανθρωπότητας!


Εδώ και χιλιάδες χρόνια η Πατριαρχία βασανίζει τους ανθρώπους. Κάνει λάθος όποιος την ταυτίζει με την «ανδροκρατία»! Η Πατριαρχία είναι ένα σύστημα, το οποίο υπηρετεί τους σχεδιασμούς συγκεκριμένων Πατέρων και όχι αυτούς τους ανδρών γενικότερα. Το γεγονός ότι αυτοί οι Πατέρες ήταν άνδρες, δεν σημαίνει ότι η Πατριαρχία έχει το δικό τους «φύλο». Απλά οι δημιουργοί της ήταν άνδρες, γιατί οι άνθρωποι έχουν φύλα και αυτό —όπως θα δούμε— είναι τελείως διαφορετικό και βέβαια άσχετο με τους στόχους της. Όσο κι αν αυτό που θα πούμε είναι παράξενο ή πρωτοφανές, στόχος τής πατριαρχίας —και τα μεγαλύτερα θύματά της— είναι οι άντρες και όχι οι γυναίκες! …Οι γυναίκες απλά χρησιμοποιούνται γι’ αυτόν τον στόχο, γιατί δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά …Οι γυναίκες είναι το «καρότο», για να «σέρνεις» τον άντρα εκεί όπου σε βολεύει!

Αυτό είναι σε γενικές γραμμές το «σενάριο» της Πατριαρχίας. Οι γυναίκες αδικούνται κατάφορα εδώ και αιώνες, αλλά οι ίδιες ΔΕΝ είναι ο στόχος αυτών που τις αδικούν. Αδικούνται, για ν’ αναπτύσσουν συγκεκριμένες συμπεριφορές, οι οποίες επηρεάζουν την «κίνηση» των ανδρών και οι οποίοι είναι ο πραγματικός στόχος! Αδικούνται, για να παρασύρουν τους άνδρες στη θυσία και αυτό είναι το απόλυτα χειρότερο που μπορεί να συμβεί σ’ έναν άνθρωπο! …Ό,τι ακριβώς συμβαίνει με τις οργανωμένες κτηνοτροφικές μονάδες, οι οποίες έχουν έναν σχεδιασμό που αποσκοπεί στην επίτευξη της απόλυτης παραγωγικής ικανότητας! …Εκεί όπου βασανίζονται οι αγελάδες από τις αλλεπάλληλες γεννήσεις και το καθημερινό άρμεγμα, αλλά τα αρσενικά μοσχάρια είναι εκείνα που πηγαίνουν στο σφαγείο!…

…Πραγματικά «διαβολικό» στη σύλληψή του! Κάποιοι «διαβολικοί» Πατέρες συνερ­γά­στηκαν με κάποιες «πλανεμένες» γυναίκες και ο κόσμος μπήκε στην «Κόλαση» —…για να συνδεθούμε λίγο και με το θεολογικό μέρος τής προέλευσης της Πατριαρχίας—. Η Πατριαρχία, δηλαδή, επιβλήθηκε στην ανθρωπότητα «άνωθεν» και ΔΕΝ υπήρξε επινόηση των απλών ανθρώπων! Είναι τόσο ακραίο, αφύσικο και βίαιο κοινωνικό φαινόμενο, που η εφαρμογή του δεν θα μπορούσε σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση να είναι επιλογή των ανθρώπων! …ΔΕΝ είχαν τις δυνάμεις απλοί άνθρωποι να βάλουν την ανθρωπότητα σ’ αυτήν την αιματο­βαμμένη κι οδυνηρή «περιπέτεια»! …ΔΕΝ είχαν τις γνώσεις οι άνθρωποι να αδικήσουν τις γυναίκες, για να οδηγήσουν τους άνδρες στη «σφαγή»! …Μια ανώτερη ευφυία, σε συνεργασία με πραγματικά διεστραμμένους ανθρώπους, παγίδευσε την ανθρωπότητα σε μια περιπέτεια, της οποίας ούτε καν τα «ελατήρια» δεν μπορούμε να φανταστούμε!

 
 
Δεν θα αναλύσουμε περισσότερο τα περί τής ταυτότητας αυτών οι οποίοι επέβαλαν την Πατριαρχία και με ποια σκοπιμότητα το έκαναν, γιατί δεν είναι αυτό το αντικείμενο του κειμένου μας. Μας αρκεί στο σημείο αυτό να έχουμε στην άκρη του μυαλού μας ότι η Πατριαρχία ΔΕΝ είναι κάτι απλό! …ΔΕΝ είναι κάτι το οποίο αποτελεί μια φυσική συνέχεια στην ανθρώπινη εξέλιξη! …Η Πατριαρχία είναι τεχνητό δημιούργημα! Η Πατριαρχία υπήρξε ένα τεράστιο «άλμα» προς το χάος και ο άνθρωπος «σπρώχτηκε» βίαια, για να πραγματοποιήσει το «άλμα» αυτό! …Ένα «άλμα» τόσο σοκαριστικό, το οποίο αποτελεί μια μόνιμη οδυνηρή «ανάμνη­ση» της ανθρωπότητας, η οποία μεταφέ­ρεται από γενιά σε γενιά με το συμβάν τής μεγάλης «αμαρτίας» τού Αδάμ και της Εύας μπροστά στο Δένδρο τής Γνώσης! Το αντικείμενο του κειμένου μας είναι να καταλάβει ο αναγνώστης το πώς λειτουργεί αυτή η Πατρι­αρχία στην καθημερινό­τητά της και πώς παγιδεύει ΑΠΟΛΥΤΑ καί τα δύο φύλα τού ανθρώπινου είδους!

Οι «διαβολικοί» λοιπόν Πατέρες —στους οποίους αναφερθήκαμε— συνεργάστηκαν με κάποιες «αμαρτωλές» γυναίκες και από κοινού αγωνίστηκαν να επιβάλουν την Πατριαρχία στις γενιές των ανθρώπων που θ’ ακολουθούσαν. «Έφαγαν» το «μήλο» κάποιας μυστηριώ­δους γνώσης που τους «δόθηκε» και συμφώνησαν μεταξύ τους να πορευτούν μ’ έναν συγκεκριμένο τρόπο προς έναν συγκεκριμένο στόχο. Άνδρες και γυναίκες συνεργάστηκαν για την επίτευξη αυτού του στόχου και γι’ αυτόν τον λόγο είπαμε πιο πάνω ότι είναι λάθος να ταυτίζουμε την Πατριαρχία με την ανδροκρατία. Στην πραγματικότητα πιο ισχυρά είναι τα ερείσματα της Πατριαρχίας ανάμεσα στις γυναίκες παρά ανάμεσα στους άνδρες. Το μεγαλύτερο λάθος που μπορεί να κάνει κάποιος, ο οποίος θέλει να την πολεμήσει, είναι να «χτυπάει» τους άνδρες. Γιατί; …Γιατί χτυπάει τους λάθος ανθρώπους σ’ έναν πονηρό σχεδιασμό, ο οποίος εκμεταλλεύεται το λάθος αυτό!

Ο λόγος για τον οποίον η Πατριαρχία ΔΕΝ ανατρέπεται είναι ότι στηρίζει τη διαιώνισή της σε «προνόμια», τα οποία τα δίνει σ’ αυτούς που φαινομενικά στοχεύει να αδικήσει! Αδικεί τη γυναίκα, αλλά στηρίζεται σε νόμους που της δίνουν προνόμια! «Κυνηγά» τη γυναίκα, αλλά τον άνδρα «καταδιώκει»! Υποτάσσει τη γυναίκα, αλλά του άνδρα την ελευθερία επιδιώκει να στερήσει! «Ανταμείβει» τον άνδρα, αφού όμως πρώτα του τα έχει πάρει ΟΛΑ! Δίνει τη μεγάλη εξουσία στον άνδρα, αφού όμως πρώτα τον έχει υποτάξει στην εξουσία! Όλα γίνονται τόσο πονηρά και μπερδεμένα, που είναι αδύνατον χωρίς τις κατάλληλες γνώσεις να «ξεκλειδωθούν»! …Άλλον «χτυπάει» και άλλον θέλει να «τιμωρήσει» με τις συνέπειες που προκύπτουν από τις ενστικτώδεις αντιδράσεις του, οι οποίες ήταν εξ’ αρχής προβλέψιμες και βέβαια απολύτως «λάθος»! Εάν χτυπάς το «κοριτσάκι», για να φοβηθεί το «αγοράκι» και να πηδήξει μόνο του από το «παράθυρο», είναι πολύ έξυπνο, εάν ήθελες εξ’ αρχής να το πετάξεις από το «παράθυρο», αλλά δεν μπορούσες να το πιάσεις.

Είναι τόσο έξυπνα στημένη η Πατριαρχία, που, όσο κι αν προσπαθεί κάποιος, δεν μπορεί να την ανατρέψει με την αντίδραση. Είναι σαν μια θηλιά που, όσο πιο πολύ αντιδράς, τόσο πιο πολύ αυτή σφίγγει …Είναι μια «θηλιά» στον λαιμό τής ανθρω­πότητας, που, όσο περισσότερο αυτή αντιστέκεται και αντιδρά, τόσο πιο πολύ τη «σφίγγει» και πονά. Εάν δηλαδή σήμερα θεωρούμε ότι ζούμε στην εποχή τής απόλυτης ελευθερίας και χειρα­φέ­τησης των γυναικών, τότε μπο­ρούμε να είμαστε σίγουροι ότι η Πατριαρχία είναι πιο ισχυρή από ποτέ!!! Εάν έχουν καταλάβει τα πιο υψηλά πόστα τής εξουσίας της οι γυναίκες, τότε μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι έχει λάβει την απόλυτη δύναμή της. Εάν οι πιο φανατικοί του πολέμιοι είναι οι φεμινίστριες, τότε μπορούμε να πούμε ότι αυτές είναι με διαφορά ο πιο ισχυρός σύμμαχος που είχε ποτέ! …Αυτές, οι οποίες βγαίνουν ανοικτά και πολεμάνε με την απόλυτη αυτα­πάρνηση την Πατριαρχία, είναι εκείνες που τη «θωρακίζουν»!

…Δεν υπάρχει πιο έξυπνα στημένη παγίδα απ’ αυτήν! …Όλο το μυστικό της βρίσκεται στον σχεδιασμό της …Έναν σχεδιασμό, ο οποίος δεν δείχνει ποτέ τα αδύνατά του σημεία και παρασέρνει τον άνθρωπο σε λάθος ενέργειες. Κάνει τον ευφυή άνθρωπο να φέρεται σαν παράλογος …Κάνει τον έξυπνο άνθρωπο να πέφτει σ’ έναν γκρεμό και να τραβά με πάθος τα μαλλιά του για ν’ αποφύγει την πτώση …Να τρελαίνεται από τον πόνο κι όμως να μην αλλάζει την τακτική του …Να «πέφτει» και να συνεχίζει να τραβάει τα μαλλιά του μέχρι αιμορραγίας. Αυτό γίνεται γιατί το σύστημα γνωρίζει ακριβώς τα χαρακτηριστικά τού ανθρώπινου είδους …Γνωρίζει ότι μπορεί με τη διαχείριση του γυναικείου φύλου να «σέρνει» τον ανδρικό πληθυσμό εκεί όπου το βολεύει, με την απολυτότητα που το κάνει κάποιος με την τροφή των θηρίων! …Όπου τοποθετεί το πιάτο με το φαγητό τους, εκεί θα πάνε χωρίς αντίδραση κι αυτά.

Αυτό ακριβώς είναι το ζητούμενο για την εξουσία, η οποία προσπαθεί να επιβληθεί στους ανθρώπους. Το σύστημα δεν μπορούσε να το κάνει αυτό απ’ ευθείας με τους άνδρες, αλλά μόνον μέσω των γυναικών! Γιατί; …Γιατί αυτές ήταν εύκολα ελεγχόμενες! Όχι επειδή είναι πιο κουτές ή αφελείς από τους άνδρες, αλλά επειδή έχουν επιπλέον ανάγκες να σκεφτούν για το πώς θα τις καλύψουν. Ως γνωστόν, η ανάγκη είναι αυτή που αναγκάζει τους ανθρώπους να κάνουν συμβιβασμούς και σ’ αυτήν την περίπτωση η ανάγκη των γυναικών έγινε ένας «βρόχος» στο λαιμό τους, που επέτρεπε στο σύστημα να τις «σέρνει» εκεί όπου το βολεύει. Σε αυτήν την ανάγκη της τη βοηθά «ύπουλα» και, αποκτώντας την εμπιστοσύνη της, εξασφαλίζει τη συμμαχία της και μπορεί και τη «σέρνει». Ποια ήταν αυτή η τόσο μεγάλη ανάγκη; …Ήταν η ανάγκη της να διασφαλίσει το μέλλον των απογόνων της! …Η ανάγκη της που είναι ανίκητη, γιατί συνδέεται με το τρομερότερο ανθρώπινο ένστικτο, το οποίο είναι αυτό της αναπαραγωγής! …Η ανάγκη ολόκληρης της ανθρωπότητας για την επιβίωση τους είδους της …και την οποία «φορτώνεται» εξ’ ολοκλήρου η γυναίκα!

Η γυναίκα, δηλαδή, «φορτώνεται» εξ’ ολοκλήρου τη μεγαλύτερη ανθρώπινη ανάγκη και πρέπει ν’ «αντέξει» αυτό το κολοσσιαίο «βάρος» για λογαριασμό όλων. Η γυναίκα —από τότε που γεννιέται— κουβαλάει μέσα της αυτήν την «αποστολή». Από τότε που είναι ένα μικρό κοριτσάκι γνωρίζει ότι θα κουβαλήσει η ίδια το «βάρος» τής επόμενης γενιάς των ανθρώπων, έστω κι αν αυτό είναι το βάρος τού δικού της παιδιού. Το κάνει με χαρά κι απόλυτη αυταπάρνηση, αλλά αυτό δεν μειώνει ούτε την ευθύνη ούτε το βάρος τού καθήκοντός της. Τι σημασία έχει αυτό το οποίο λέμε; …Έχει μεγάλη σημασία, γιατί, μπαίνοντας το κορίτσι στον κόσμο των ενηλίκων, θα πρέπει ν’ αποφασίσει για τη ζωή της με βάση επιπλέον παραμέτρους και όχι μόνον ως γυναίκα με βάση την προσωπική της ευχαρίστηση και ευτυχία.

Αυτές οι επιπλέον παράμετροι, οι οποίες επηρεάζουν τις αποφάσεις της —ακόμα και εις βάρος τής δικής της ευχαρίστησης και ευτυχίας—, έχουν σχέση με το «φορτίο» που κουβαλά. Κάθε φορά που βρίσκεται σ’ ένα «σταυροδρόμι» επιλογών, θα πρέπει ν’ αποφασίζει όχι μόνον για τον εαυτό της, αλλά και για το παιδί της —ακόμα και πριν καν αυτό γεννηθεί—! …Θα πρέπει να εξετάζει εάν αυτό το οποίο θα επιλέξει δεν συμφέρει μόνον την ίδια αλλά και το παιδί το οποίο σε κάποια στιγμή θα φέρει στον κόσμο. Όταν η πιο σημαντική απόφαση στη ζωή τής γυναίκας είναι αυτή της επιλογής τού άνδρα με τον οποίο θα κάνει οικογένεια —και άρα και το παιδί της—, αντιλαμβανόμαστε ότι τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Κάθε φορά λοιπόν που έρχεται αντιμέτωπη με το φλερτ ενός άνδρα, η αμέσως δεύτερη σκέψη της —απ’ το ότι αυτός της αρέσει— είναι «εάν αυτός μπορεί» να γίνει ο πατέρας τού παιδιού της …Αμέσως! …Όχι αργότερα! …Την ίδια στιγμή!

Αυτή η δεύτερη στη σειρά σκέψη είναι εκείνη που την «ξεκλειδώνει» και παραδίδεται στον άνδρα …ΔΕΝ αρκεί να της αρέσει ένας άνδρας, για να του «παραδοθεί» …ΔΕΝ μπορεί η γυναίκα να μη βάλει την παράμετρο-«παιδί» σε κάθε «επαφή» της με το αντίθετο φύλο και τις μελλοντικές προοπτι­κές αυτής της επαφής …ΔΕΝ υπάρχει μέσα στο μυαλό τής γυναίκας απλά η ευχαρίστηση για τον εαυτό της …Πάντα αυτή η ευχαρίστηση πρέπει να έχει μια «προοπτική», ώστε εκεί κάπου να μπει και το παιδί της. Εάν δεν το κάνει αυτό, αισθάνεται ενοχές, εφόσον θεωρεί ότι το «προδίδει» που δεν το σκέφτεται. Άρα; …Άρα η γυναίκα —ακόμα και χωρίς την παραμικρή προηγούμενη ερωτική εμπειρία— έχει κάποια ελάχιστα όρια όταν καλείται να επιλέξει σύντροφο …Έχει φίλτρα, τα οποία έχουν και την οικονομική τους διάσταση …Υποχρεωτικά! …Λόγω φύσης! …Λόγω ρόλου! Όσο κι αν κάποιοι ή κάποιες αυτό δεν το δέχονται, αυτό πάντα ισχύει. Όσο κι αν κάποιοι ή κάποιες αυτό το κατηγορούν σαν κουτοπονηριά και ωφελιμισμό, αυτό είναι κάτι που έχει δοθεί από τη φύση για την ασφάλεια του ανθρώπινου είδους!

Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; …Ότι η γυναίκα έχει εξ’ ορισμού περιορισμούς και όρια στις αποφάσεις της. Έχει κάποια ελάχιστα όρια, τα οποία δεν μπορεί να παραβιάσει, για να καλύψει μόνον τις δικές της ανάγκες. Δεν μπορεί, για παράδειγμα, ν’ αποφασίσει να δώσει στο παιδί της χειρότερες συνθήκες διαβίωσης απ’ αυτές που βίωσε η ίδια —και τις οποίες γνωρίζει—. Αυτό σημαίνει ότι η γυναίκα στη λειτουργία της μέσα στην κοινωνία έχει μια μυωπικού τύπου «όραση». Όπως, για παράδειγμα, ένας μύωπας δεν βλέπει καλά μακριά, η γυναίκα «δεν βλέπει χαμηλά»! …Λειτουργεί σαν να έχει περιοριστικές «παρωπίδες» …Απλά οι «παρωπίδες» της δεν την εμποδίζουν να «βλέπει» δεξιά ή αριστερά, αλλά την εμποδίζουν να «βλέπει» «κάτω» από το επίπεδο των ματιών της. Η γυναίκα, δηλαδή, στη χειρότερη γι’ αυτήν περίπτωση θα επιλέξει έναν άνδρα, ο οποίος με τις οικονομικές του δυνατότητες θα προσφέρει στα παιδιά της τουλάχιστον την ίδια ζωή μ’ αυτήν που έζησε η ίδια. Αυτό είναι το κατώτατο όριό της …Η χειρότερη περίπτωση που θα της τύχει και είναι αυτήν που θα θεωρεί ότι θα συμβιβαστεί. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις «βλέπει» ΜΟΝΟΝ προς τα «επάνω» …Προς τα «επάνω» δεν έχει κανέναν περιορισμό …Από τον λίγο πλουσιότερο γόνο της γειτονιάς μέχρι τον Υιό τού Θεού οι πάντες βρίσκονται στο πεδίο τής «όρασής» της. ΟΛΕΣ οι γυναίκες, ανεξαρτήτως προσόντων, ομορφιάς ή πλούτου, «στοχεύουν» σε ΟΛΗ τη μερίδα των ανδρών που βρίσκονται πιο «πάνω» από τις ίδιες …Τους από «κάτω» ΔΕΝ τους «βλέπουν» καν!


Συνεχίζεται στο μέρος Β'.....

Πηγή: https://traianou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.