Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024

Η Ένωση της Αριστεράς και του Ισλάμ... Ένας 'γάμος' που ενώνεται από το κοινό μίσος για τον Χριστιανισμό

Δρ. David Reagan

Κάποιος μου έστειλε κάποτε ένα σκίτσο σύνταξης που προκαλεί σκέψη. Δεν μπορώ να το αναπαράγω γιατί περιέχει κάποια άθλια γλώσσα. Έτσι, θα το περιγράψω και θα καθαρίσω τη γλώσσα.

Το καρτούν απεικονίζει σε τέσσερα πάνελ μια συνομιλία μεταξύ δύο νέων ανθρώπων στα είκοσί τους - ενός άνδρα και μιας γυναίκας. Η γυναίκα φορούσε το σύμβολο του Δημοκρατικού Κόμματος.

Στο πρώτο πάνελ, ο άνδρας λέει: «Δεν πιστεύω ότι οι γυναίκες πρέπει να έχουν δικαιώματα και νομίζω ότι οι ομοφυλόφιλοι πρέπει να κρεμαστούν».

Η νεαρή γυναίκα απαντά: «Ουάου! Τι εντελώς πρωτόγονος ηλίθιος είσαι! Πρέπει να είσαι Ρεπουμπλικάνος!» «Όχι», απαντά ο άντρας, «είμαι στην πραγματικότητα μουσουλμάνος, και αυτές είναι οι θρησκευτικές μου πεποιθήσεις».

Στην οποία η γυναίκα απαντά: «Ω, λυπάμαι! Ζητώ συγγνώμη! Ελπίζω να μην νομίζετε ότι είμαι ισλαμοφοβικός».

Λίγες μέρες αργότερα, έλαβα μια παρόμοια γελοιογραφία που έδειχνε έναν μουσουλμάνο άνδρα να κρατά μια πινακίδα που έγραφε: «Το Ισλάμ απαιτεί: Θάνατος στους ομοφυλόφιλους! Καμμία ελευθερία λόγου! Οι γυναίκες μένουν σπίτι και υποτάσσονται στους συζύγους τους! Θάνατος στους απίστους!»

Δίπλα του στεκόταν μια νεαρή γυναίκα κολλεγιακής ηλικίας που κρατούσε μια πινακίδα με ένα βέλος που έδειχνε προς τον μουσουλμάνο. Πάνω από το βέλος υπήρχαν αυτές οι λέξεις: «Είμαι φιλελεύθερος και δεν το εννοεί πραγματικά».


Αξίες σε οξεία σύγκρουση

Όπως δείχνουν τόσο γλαφυρά αυτές οι γελοιογραφίες, η ερωτική σχέση μεταξύ της Αριστεράς και του Ισλάμ είναι συγκλονιστική επειδή είναι παράλογη.

Η Αριστερά ισχυρίζεται ότι πιστεύει στην ελευθερία της σκέψης, την ελευθερία του λόγου, τη σεξουαλική απελευθέρωση και τη δημοκρατία.

Όλες αυτές οι πεποιθήσεις είναι ακριβώς αντίθετες από εκείνες που θεωρεί αγαπητές το Ισλάμ. Δεν υπάρχει σήμερα ένα μουσουλμανικό έθνος στον κόσμο όπου να υπάρχει πραγματική δημοκρατία, ελευθερία του λόγου, ελεύθερος Τύπος και ίσα δικαιώματα για τις γυναίκες.

Η ιστορία του Ισλάμ καθιστά σαφές ότι τη στιγμή που οι μουσουλμάνοι γίνονται πλειοψηφία σε οποιαδήποτε κοινωνία, αναλαμβάνουν αμέσως δράση για να καταστείλουν την ελευθερία και να καταστείλουν όλες τις άλλες θρησκείες.

Επιπλέον, η Αριστερά περιφρονεί επίσης τη θρησκεία και εξυψώνει τον άνθρωπο παρά τον Θεό, ενώ οι μουσουλμάνοι πιστεύουν σε έναν θεό και έχουν τη θρησκεία τους σε μεγάλη εκτίμηση.

Έτσι, τι εξηγεί το αλλόκοτο ζευγάρι που αντιπροσωπεύεται από την ενότητα της Αριστεράς με το Ισλάμ;


Η Ενοποιητική Δύναμη

Μπορεί να υπάρξει μόνο μία εξήγηση – είναι ενωμένοι από το κοινό μίσος τους για τον Χριστιανισμό. Η Αριστερά θεωρεί τους χριστιανούς ξεπερασμένα λείψανα του παρελθόντος που στέκονται εμπόδιο στα αγαπημένα τους «προοδευτικά» προγράμματα όπως η άμβλωση, ο γάμος ομοφυλοφίλων, η ευθανασία, το δικαίωμα στην αυτοκτονία και ο σοσιαλισμός. Επιπλέον, ο Χριστιανισμός θεωρείται ανοησία που ενθαρρύνει τους ανθρώπους να βασίζονται σε ευσεβείς πόθους αντί για λογική.

Το Ισλάμ συμμερίζεται το μίσος της Αριστεράς για τον Χριστιανισμό. Σύμφωνα με το Κοράνι, οι Χριστιανοί είναι άπιστοι που πρέπει είτε να αναγκαστούν να αλλαξοπιστήσουν είτε να υποταχθούν ή να εκτελεστούν.

Έτσι, η Αριστερά συσπειρώνει τους μουσουλμάνους στο πλευρό της στην προσπάθειά της να νικήσει όλους τους πολιτικούς με ιουδαιοχριστιανικές αξίες.

Αυτό σημαίνει ότι η Αριστερά ενωμένη με το Ισλάμ είναι ένα τέλειο παράδειγμα του παλιού ρητού, «Η πολιτική κάνει παράξενους συντρόφους».

Η ένωση της Αριστεράς με το Ισλάμ είναι ένας γάμος δημιουργημένος από τον Σατανά.

Ο Δρ David Reagan είναι συγγραφέας, ομιλητής και ιδρυτής των Lamb & Lion Ministries.


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ 


Πηγή: https://odysseiatv.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.