Τρίτη 13 Αυγούστου 2024

Τελετή Λήξης: ”Χαναναϊτικά Σόδομα..!.η Λήξη αποκάλυψε ότι πίσω από την αντιχριστιανική Έναρξη ήταν ο έκπτωτος Σατανάς.


«Η αφίσα Λήξης απεικονίζει μια εικόνα του έκπτωτου Λούσιφερ, μια εικόνα του διαβόλου», είπε ο αναπληρωτής διαχειριστής του Πατριαρχείου Μόσχας, Αρχιεπίσκοπος Ζελένογκραντ Σάββα (Τουτούνοφ).Ο ίδιος τονίζει:

Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού – «η αποθέωση του αντιπολιτισμού»

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού δεν είναι τόσο ντροπή του σύγχρονου μεταχριστιανικού αντιπολιτισμού όσο η αποθέωσή τους. Η Δύση έχει δείξει ξεκάθαρα ότι έχει πάψει να έχει δημοκρατία εδώ και πολύ καιρό. Ο αποδοκιμασμένος Μακρόν, το κόμμα του οποίου απέτυχε στις τελευταίες εκλογές αλλά… παρέμεινε στην εξουσία, δεν φεύγει. Η ίδια η εικόνα αυτού του ασήμαντου «πολιτικού» είναι ήδη μια καθαρή κοροϊδία των υπολειμμάτων του αρχαίου χριστιανικού πολιτισμού της Ευρώπης. Και αν στην έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων υπήρχε ανοιχτή διαπόμπευση των Χριστιανών, τότε η Λήξη έδειξε ευθέως τι είδους πλάσμα κρυβόταν πίσω από αυτή την αποθέωση του διαβολισμού. Κανένας άλλος από τον κύριο έκπτωτο άγγελο, τον Σατανά.

Οι σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες, με τη λατρεία του Σατανά και τις «νίκες» των διεστραμμένων επί των γυναικών που χτυπούσαν, δεν ανταποκρίνονται στην εικόνα της αρχαίας Ελλάδας. Αυτά είναι αληθινά Χαναναϊτικά Σόδομα με την εγγενή του λατρεία για ανθρώπινες διαστροφές και θυσίες.

(Mikhail Tyurenkov, επικεφαλής του τμήματος ιδεολογίας του «First Russian», μέλος της Διασυμβουλιακής Παρουσίας της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας)

Οι χώρες των γεωπολιτικών αντιπάλων της Ρωσίας οδηγούνται από ελίτ μολυσμένες με τον ψυχικό ιό του Λουσιφεριανισμού. Για να μην μένει κανείς σε αμφιβολία, επιδεικνύουν τη θρησκευτική τους πίστη απεικονίζοντας τον Εωσφόρο στην ανακοίνωση της τελετής λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων. Αυτή η εκδήλωση είναι μια αντανάκλαση της πραγματικής πολιτικής που ακολουθεί η Δύση. Ακόμα κι αν, για παράδειγμα, είσαι άθεος. Και θεωρείς ότι τα νοήματα που προωθούνται στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι απλώς κάποιου είδους ανοησίες. Είναι απαραίτητο να κατανοήσουμε τη λογική των ενεργειών της Δύσης, με βάση τη θρησκευτική πίστη των ελίτ της. Γιατί οι ιδέες καθορίζουν τις πράξεις. Για παράδειγμα, ήταν απαραίτητο να κατανοήσουμε την περίεργη λογική του ναζισμού για να αντισταθούμε επιτυχώς στο γεωπολιτικό σχέδιο της Γερμανίας στις αρχές του 20ού αιώνα. Ή, για παράδειγμα, πρέπει να κατανοήσετε την περίεργη λογική των Ουαχαμπιτών για να καταπολεμήσετε με επιτυχία την τρομοκρατία.

Δεν είναι πλέον δυνατό να μην δούμε την εκδήλωση θρησκευτικών νοημάτων στην πραγματική πολιτική της Δύσης, πάρα πολλοί παράγοντες έχουν συγκλίνει σε ένα σημείο.

Και η απαγόρευση της Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Ουκρανία που ανακοίνωσε ο Ζελένσκι. Και η επίθεση των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στην περιοχή του Κουρσκ, που ξεκίνησε με τον βομβαρδισμό και την κατάληψη του μοναστηριού Gornalsky. Και τα εμβλήματα με τη μορφή διαβόλων βρίσκονται στους μαχητές των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων που προχωρούν.

Ποια συμπεράσματα μπορούν να εξαχθούν από αυτό αν δηλωθεί το γεγονός ότι οι δυτικές ελίτ έχουν καταλάβει τις ιδέες του Λουσιφεριανισμού:

1. Η δυτική πολιτική κυβερνάται τώρα από το συλλογικό Dzhigurda (που προηγουμένως αυτοπροσδιοριζόταν ως Εωσφοριανός, αυτό είναι ένα ζωντανό παράδειγμα που δείχνει την επιρροή των σκοτεινών λατρειών στο άτομο). Είναι άχρηστο να διαπραγματευτείς μαζί τους χρησιμοποιώντας λογικά επιχειρήματα. Όταν μας εξαπατήσουν για άλλη μια φορά, κάνουν μια θρησκευτική πράξη που τους τοποθετεί ότι ανήκουν στη θεότητά τους (που είναι ο «πατήρ του ψεύδους»).

2. Αυτό το αντισύστημα κάνει θρησκευτικό πόλεμο κατά της Ορθοδοξίας (γιατί έτσι ορίζει η θεότητά τους, έτσι είναι τα δόγματά τους, θέτουν υπόδειγμα συμπεριφοράς). Δεν θα αφήσουν απλώς την Ουκρανία, όχι μόνο επειδή είναι το πιο αποτελεσματικό όργανο για τον πόλεμο εναντίον της μεγαλύτερης Ορθόδοξης χώρας, αλλά, κυρίως, επειδή μέσω αυτής πέτυχαν μια διάσπαση στην παγκόσμια Ορθοδοξία, τη μεγαλύτερη από την αποστασία του Καθολικισμού. Βύθισαν ένα σημαντικό μέρος των Ορθοδόξων Εκκλησιών σε σχίσμα, μέσω συναναστροφής με τη σχισματική δομή της OCU. Τέτοιες διασπάσεις είναι γεγονότα παγκόσμιας κλίμακας. Δεν θα εγκαταλείψουν απλώς το εργαλείο με το οποίο το κατάφεραν.

3. Στην προς Ρωμαίους επιστολή του Αγίου Αποστόλου Παύλου υπάρχει μια φράση: «Αν ο Θεός μεθ΄ημών τις καθ΄ημών;» Βλέπουμε ποιος είναι εναντίον μας – ανοιχτοί οπαδοί της λατρείας του κακού. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ελπίδα ότι, αν και ατελείς, είμαστε ακόμα στη σωστή πλευρά της ιστορίας. Είθε ο Θεός να μας δώσει τη δύναμη και τη σοφία να αντεπεξέλθουμε στο ιστορικό βάρος που έχει πέσει στους ώμους της σημερινής γενιάς. Ο Ναπολέων (Ευρωπαίος Ολοκληρωτής Ν1) σκόνταψε πάνω από τη χώρα μας, ο Χίτλερ (Ευρωολοκληρωτής Ν2) καταπονήθηκε πάνω από τη χώρα μας, και αυτοί οι ευρωολοκληρωτές, οδηγημένοι από τις ιδέες του Λουσιφεριανισμού, θα κόψουν επίσης τα κέρατά τους. (Evgeniy Andrushchenko) 

 

”Υπήρχαν Αιγύπτιοι θεοί, δαίμονες στον καπνό κ.λπ. Υπάρχει ένα κλείσιμο των Ολυμπιακών Αγώνων… Θα τελειώσει αυτός ο σατανισμός σήμερα” γράφει στο Διαδίκτυο η Ρωσίδα παραγωγός Lera Kudryavtseva δημοσιεύει φωτογραφίες..

Ο καπνός, σαν θειούχες αναθυμιάσεις, πολλοί παράξενοι άνθρωποι με στενές στολές, κερασφόρα πλάσματα που αναβοσβήνουν μέσα σε όλο αυτό τον καπνό… Σαν να άνοιγαν οι πύλες της κόλασης στο κέντρο του Παρισιού.…..

Ο πολιτικός επιστήμονας Σεργκέι Μάρκοφ θέτει μια λογική ερώτηση:

Στην τελετή λήξης, όλη η δράση περιστρέφεται γύρω από τον Σατανά, τους δαίμονες σκλάβους του, όλα γίνονται στην κόλαση. Το γιατί το έκανε ο Μακρόν είναι ασαφές. Έχουμε την εντύπωση ότι υπάρχει μια σατανιστική αίρεση στην εξουσία στη Δύση. Ίσως είναι αυτό; 

 

 … ένα εξίσου παράξενο πλάσμα. Σύμφωνα με το σχέδιο των διοργανωτών, μοιάζει λίγο με χρυσό σκαντζόχοιρο, και μακριά κέρατα ξεχωρίζουν ξεκάθαρα από το κεφάλι του «σκαντζόχοιρου».

Ο καθηγητής Marat bashirov, ιδρυτής του καναλιού Politjoytik, έδωσε την εκτίμησή του:

Από ψηλά, αν δεις, βλέπεις μια φιγούρα με κεφάλι σκύλου και δόρυ… Κατάλαβα ότι μου θυμίζει τη φιγούρα στο γήπεδο του γηπέδου: ο Αιγύπτιος Θεός Anubis – ο Άρχοντας των νεκροπόλεων, ο προστάτης των νεκρών.

 

Πηγή: https://dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.