Τρίτη 27 Αυγούστου 2024

Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν άθεοι και ένθεοι…..




Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν άθεοι και ένθεοι. Υπάρχει μια παράδοση βιωματική στην οποία εντάσσεται το παιδί και αργότερα την απορρίπτει, το παίζει άθεος, αλλά έχει μυηθεί, έχει μπει σ΄ έναν τρόπο σχέσης και ο τρόπος αυτός είναι απτός.

Ο ελληνισμός σώθηκε στα 400 χρόνια σκλαβιάς, όχι επειδή κάναμε κατήχηση, αλλά γιατί ανάβανε το καντήλι, ζυμώνανε πρόσφορο, κάνανε αγιασμό και κυρίως πήγαιναν στην εκκλησιά, ήταν το κεντρικό κοινωνικό γεγονός, ήταν γιορτή, πανήγυρις.
 
 
Read more »

Τι κρύβεται πίσω από τη σύλληψη του Πάβελ Ντούροφ

Κανείς δεν αμφισβητεί πως σε όλες ανεξαιρέτως τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και τις εφαρμογές, που έχουν φέρει πιο κοντά τους ανθρώπους κι έχουν ενισχύσει την ανταλλαγή απόψεων, έστω διαδικτυακά, γίνονται και άλλου είδους, αμφιλεγόμενες διασυνδέσεις και συναλλαγές, που έχουν να κάνουν με την εγκληματική δραστηριότητα. 
 
Από τη Μαρία Δεναξά

Εφημερίδα Δημοκρατία

Ωστόσο, η σύλληψη, στη Γαλλία, του Πάβελ Ντούροφ, του γεννημένου στη Ρωσία ιδρυτή της δημοφιλούς εφαρμογής Telegram, λόγω της άρνησής του να συνεργαστεί με τις γαλλικές Αρχές, έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων από όσους αντιλαμβάνονται πως κάτι δεν πάει καλά και σε θέματα ελευθερίας του Τύπου στην όχι και τόσο πια «δημοκρατική» μας Ευρώπη.

Μετά τη φίμωση από την ευρωπαϊκή ηγεσία των ρωσόφωνων Sputnik και RT κι έχοντας βάλει στο στόχαστρο το Χ, οι ευρωπαϊκές Αρχές που προωθούν τη μονόδρομη σκέψη επιχειρούν τώρα, μέσω της Γαλλίας, να ασκήσουν πίεση με τη δαμόκλειο σπάθη της 20ετούς φυλάκισης και τις κατηγορίες για «τρομοκρατία», «διακίνηση ναρκωτικών», «παιδεραστία» και «απάτη» στον Ντούροφ, που έχει και γαλλική υπηκοότητα, ώστε να ελέγξουν και στη συνέχεια να αποκτήσουν τα κρυπτογραφημένα δεδομένα των χρηστών της πλατφόρμας για να τους παρακολουθούν, να τους εντοπίζουν και να λογοκρίνουν την ασφαλή ανταλλαγή μηνυμάτων και τις αναρτήσεις τους στο Telegram.

Ετσι, το βράδυ του Σαββάτου, οι γαλλικές Αρχές για να ικανοποιήσουν τα συμφέροντα της αμερικανικής κυβέρνησης αλλά και τον αυταρχισμό των Βρυξελλών συμπεριφέρθηκαν με μαφιόζικο τρόπο. Κυριολεκτικά λίγα λεπτά προτού προσγειωθεί το αεροσκάφος του Πάβελ Ντούροφ στο αεροδρόμιο του Μπουρζέ, στην περιφέρεια του Παρισιού, τον κήρυξαν «persona non grata» και τον πρόσθεσαν στη λίστα των καταζητούμενων προσώπων, καθώς εκκρεμούσε ένταλμα έρευνας σε βάρος του.

Το περιβάλλον του Ντούροφ δηλώνει σοκαρισμένο από την απόφαση της Γαλλίας και κάνει λόγο για «προσωπική βεντέτα του Μακρόν». Η επικεφαλής του ρωσικού οργανισμού Safe Internet League Εκατερίνα Mιζουλίνα πιστεύει ότι η σύλληψή του αποτελεί συνέχεια της αμερικανικής πολιτικής κυρώσεων κι ότι οι Αμερικανοί «βρίσκονται πίσω από τη σύλληψη». Η πρεσβεία της Ρωσίας στο Παρίσι ζήτησε εξηγήσεις από τις γαλλικές Αρχές, την ώρα που η Μαρία Ζαχάροβα δήλωσε στο Telegram ότι θυμήθηκε «πώς το 2018 μια ομάδα 26 ΜΚΟ καταδίκασε την απόφαση του ρωσικού δικαστηρίου να μπλοκάρει το Telegram».

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Ντούροφ είχε αποκαλύψει ότι το FBI είχε έρθει σε επαφή με έναν αναλυτή της εφαρμογής του, προσπαθώντας να τον προσλάβει κρυφά για να εγκαταστήσει μια «backdoor» (κερκόπορτα), που θα επέτρεπε στις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες να κατασκοπεύουν τους χρήστες. Μάλιστα, το FBI είχε προσλάβει πράκτορες για να διεισδύσουν στο Telegram, δημιουργώντας ψεύτικα προφίλ.

Ο Πάβελ Ντούροφ, που μέχρι σήμερα ταξίδευε ελεύθερα στη Ρωσία, παρά την εντατική χρήση των κοινωνικών δικτύων του, που στη Ρωσία είναι ισοδύναμα με το WhatsApp (Telegram) και το facebook (VK), από τους Ουκρανούς και τις χώρες που τους υποστηρίζουν, συνελήφθη στη Γαλλία επειδή επί της ουσίας το Telegram επέτρεπε στα λεγόμενα «φιλορωσικά» ειδησεογραφικά δίκτυα αλλά και στους φιλορώσους να εκφράζονται ελεύθερα.


Το παρασκήνιο

Επισκεπτόμενος το Παρίσι και παρακούοντας τις συμβουλές των συνεργατών του να αποφύγει τις δυτικές χώρες, μετά την απαγόρευση των ρωσικών μέσων ενημέρωσης στην Ε.Ε., ο Ντούροφ πρόκειται τώρα να ανακαλύψει μια σκληρή εκδοχή της προφυλάκισης στη χώρα της ελευθερίας της έκφρασης.

Για την ιστορία, την περασμένη εβδομάδα προσπάθησε να συναντήσει τον Πούτιν, αλλά ο τελευταίος έκρινε «άσκοπο» να ξοδέψει χρόνο μαζί του. Σχεδόν εξοργισμένος, σχεδίαζε να συναντήσει τον Εμανουέλ Μακρόν στη γαλλική πρωτεύουσα, επειδή ήταν ο Γάλλος πρόεδρος που του έδωσε τη γαλλική υπηκοότητα το 2021, ως «ανταμοιβή» για τη δημιουργία κοινωνικών δικτύων που «επέτρεψαν την ελευθερία της έκφρασης στη Ρωσία».

Ο Εμανουέλ Μακρόν όμως τον χρησιμοποίησε, καθώς ο Ντούροφ μπέρδεψε την ανταμοιβή της υπηκοότητας με τη χειραγώγηση, που αποσκοπούσε στην αποσταθεροποίηση της χώρας του, με την προώθηση της ελευθερίας της έκφρασης, η οποία, ως γνωστόν, δεν υπάρχει ούτε στη Ρωσία αλλά ούτε και στη Δύση.

Σε ό,τι αφορά την Ευρωπαϊκή Ενωση, στην πραγματικότητα οι πολίτες έχουν σχεδόν φιμωθεί, αποβλακωθεί και υποβαθμιστεί σε δουλικά, από τα οποία σταδιακά αφαιρούνται η ελευθερία και η ασφάλεια, ώστε να παραμένουν υποταγμένοι, όπως ακριβώς είχε προβλέψει ο Βενιαμίν Φραγκλίνος, μία από τις σημαντικότερες φυσιογνωμίες του Διαφωτισμού. 


Το σενάριο για προσχεδιασμένη προσγείωση και η πρόσβαση στα δεδομένα

Βέβαια, τα πράγματα ίσως να μην είναι ακριβώς έτσι όπως φαίνονται. Η ανεξήγητη προσγείωση του αεροσκάφους του Γαλλορώσου στο Παρίσι ίσως -υποστηρίζουν ορισμένοι- να ήταν προσχεδιασμένη, ώστε μετέπειτα να δικαιολογηθεί η πρόσβαση στα κλειδιά κρυπτογράφησης του Telegram, στα στοιχεία των χρηστών, στη βάση δεδομένων από τους αναλυτές και τους τεχνικούς των δυτικών μυστικών υπηρεσιών, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή για άλλους σκοπούς, όπως είναι ο επηρεασμός, η αποσταθεροποίηση, οι υποκλοπές, ο γεωεντοπισμός σημαντικών στόχων που χρησιμοποιούν αυτό το δίκτυο, η λήψη περιεχομένου από τα τηλέφωνα κ.λπ.

Παράλληλα, η Γαλλία θα μπορούσε να επωφεληθεί από τη δίκη του Ντούροφ για να επιβάλει αυστηρές ευρωπαϊκές κυρώσεις κατά του Telegram και οποιασδήποτε άλλης «ενοχλητικής» πλατφόρμας, σύμφωνα με δημοσιογράφους που καλύπτουν την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Εν ολίγοις, η ελευθερία της έκφρασης για τον δυτικό κόσμο αρχίζει από το MySpace και τελειώνει στο Instagram. Οτιδήποτε άλλο που θα μπορούσε να δώσει παραπάνω ελευθερία και κριτική σκέψη στους πολίτες θεωρείται απειλή για την εύρυθμη λειτουργία της δυτικής «δημοκρατίας» και κατά συνέπεια είναι καταδικασμένο στη φίμωση.

 

Πηγή: https://www.newsbreak.gr





Read more »

WEF: «Η Δημοκρατία βρίσκεται σε παρακμή – Πρέπει να αντικατασταθεί – Έρχονται παγκόσμια γεγονότα σοκ»

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και ο Κλάους Σβαμπ δημοσίευσαν μία άκρως απαισιόδοξη έκθεση με πολύ πονηρά κίνητρα με την οποία προβλέπουν ότι έρχεται «μια εποχή γεγονότων σοκ».

Στην έκθεση αυτή, οι υποστηρικτές της λεγόμενης «Μεγάλης Επανεκκίνησης» με έντεχνο τρόπο παρουσιάζουν την Δημοκρατία ως σύστημα υπό παρακμή για να στρωθεί το έδαφος για μία απολυταρχική παγκόσμια διακυβέρνηση.

Λέει άλλωστε ότι η έλλειψη μίας σταθερής παγκόσμιας ηγεσίας έχει δημιουργήσει ένα κενό και αυτό μπορεί να «γεμίσει» από παγκόσμιες εξτρεμιστικές ομάδες!

Αναφέρει μάλιστα χαρακτηριστικά ότι οι πολίτες θα συνεχίσουν να αμφισβητούν τις κυβερνήσεις τους ακόμα και μετά τις εκλογές τότε είναι πιθανό μία παγκόσμια εξτρεμιστική ομάδα να επιχειρήσει να αναλάβει την εξουσία.

Είναι σαφές ότι επιχειρούν να προκαταβάλουν την άνοδο της Δεξιάς σε πολλές χώρες της Δύσης και μία πιθανή επικείμενη νίκη του Ν.Τραμπ.

Προσπαθούν να εμφανίσουν όποιον αντιδρά στον διεθνισμό και την «Woke» ατζέντα ως εξτρεμιστή και τρομοκράτη για να δημιουργηθούν αφορμές να αντικατασταθούν στα επόμενα χρόνια οι εκλογές και οι δημοκρατικές διαδικασίες, ως ακατάλληλες για τις «νέες εποχές».

Μια παγκόσμια κυβέρνηση είναι η προτεινόμενη λύση τους η οποία φυσικά δεν θα εκλέγεται από τους λαούς, οι οποίοι εμφανίζονται ως «μη γνωρίζοντες το καλό τους».

Μάλιστα επιχειρούν να αποδομήσουν μία πιθανή νίκη Τραμπ λέγοντας ότι η «παραπληροφόρηση» απειλεί «τη μεγαλύτερη εκλογική χρονιά στην ιστορία», εξ ου και η ανάγκη για παγκόσμια λογοκρισία τόσο στους δρόμους όσο και στο διαδίκτυο.

Με λίγα λόγια τους ενοχλεί που το Twitter επιτρέπει στον Τραμπ να εκθέτει τις πολιτικές του απόψεις ελεύθερα, ενώ είναι θεάρεστο τα mainstream ΜΜΕ να υποστηρίζουν απροκάλυπτα τους Δημοκρατικούς και την «Woke» ατζέντα.

Το WEF ανερυθρίαστα λέει ότι η Δημοκρατία παρακμάζει, σε μεγάλο βαθμό λόγω των πολιτικών που εφάρμοσε.

Με λίγα λόγια ζητάει την αντικατάσταση της με κάτι άλλο…

«Οι άνθρωποι έχουν αντεπιτεθεί σε όλα τα πολιτικά συστήματα, οδηγούμενοι από την πεποίθηση ότι πρέπει να υπάρχει καλύτερος, πιο αποτελεσματικός τρόπος διακυβέρνησης.

Στις περισσότερες χώρες, ακόμη και μετά την ψήφο τους, οι πολίτες θα συνεχίσουν να αμφισβητούν τους ηγέτες τους και για το αν έχουν την ικανότητα να αντιμετωπίσουν τους πολλούς μας κινδύνους μετά την πανδημία», σημειώνει το άρθρο.

Θεωρούν δηλαδή τους λαούς απείθαρχους και ότι δεν ψηφίζουν όπως θα έπρεπε…

Επίσης, το 50% του εργατικού δυναμικού θα αντικατασταθεί με τεχνητή νοημοσύνη, αφήνοντας τον άνθρωπο εντελώς άχρηστο και «μίας χρήσης».

Και η έκθεση καταλήγει τρομολαγνικά αναφερόμενη στην έλευση μίας «εποχής γεγονότων σοκ».

«Η διαρκής παγκόσμια ηγεσία, τα δημοκρατικά ιδανικά, η παγκοσμιοποίηση και οι φιλελεύθερες αξίες έχουν όλα σημαντικά αμφισβητηθεί και οι υπερδυνάμεις είναι υπερτεταμένες», ανέφερε προσθέτοντας περαιτέρω:

«Αυτή η περίοδος σύγχυσης σημαίνει ότι όλα μπορούν να συμβούν στην εποχή μας μετά την πανδημία.
Δείτε τους παγκόσμιους κινδύνους που θα επιδεινωθούν περαιτέρω από απροσδόκητα, αποσταθεροποιητικά γεγονότα σοκ».

Αυτά είναι τα τρία σημαντικά γεγονότα που βλέπει το WEF:

        1. Μια νέα παγκόσμια εξτρεμιστική ομάδα θα εμφανιστεί.

        2. Μία μεγάλη κατάρρευση στον κυβερνοχώρο η οποία θα προκληθεί σκόπιμα. Μάλιστα το WEF          θεωρεί ότι η εξτρεμιστική ομάδα θα χρησιμοποιήσει την τεχνητή νοημοσύνη στη «νέα φάση της         τρομοκρατίας». Η μαζική παγκόσμια διακοπή της πληροφορικής τον Ιούλιο του 2024 οδήγησε σε         ζημιές 5,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ήταν μια δοκιμή; Το φόρουμ προειδοποιεί ότι θα πρέπει             να περιμένουμε μια «μεγαλύτερη κλίμακα» κυβερνοεπιθέσεων που θα επιτεθούν σε τράπεζες,             νοσοκομεία και εμπόρους λιανικής και θα οδηγήσουν σε διακοπή των υπηρεσιών σε όλο τον                 κόσμο.

        Οι πτήσεις θα επηρεαστούν και οι άνθρωποι θα αναγκαστούν να μείνουν εκεί που βρίσκονται

    3. Η κλιματική αλλαγή (δεν θα μπορούσε να λείψει το συγκεκριμένο αφήγημα από έκθεση του συγκεκριμένου οργανισμού) διεκδικεί το πρώτο της νησιωτικό έθνος.

«Το σχέδιο COP28 για τη σταδιακή κατάργηση των ορυκτών καυσίμων μπορεί να διαρκέσει δεκαετίες και δεν είναι σαφές εάν οι παγκόσμιοι ηγέτες θα το ακολουθήσουν», σημειώνει.


Πηγή: https://www.pronews.gr

 

Read more »

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024

ΤΑ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΙΣΜΟΎ

(άρθρο του 2015 αλλά πάντα επίκαιρο...)


Γράφει ο Maurizio Blondet

Εδώ και εβδομάδες, άγνωστοι χάκερ έχουν δημοσιεύσει 2.500 εμπιστευτικά email μεταξύ του Τζορτζ Σόρος, των εργαζομένων των ιδρυμάτων του -με επικεφαλής τη μητρική του εταιρεία, το Ίδρυμα Ανοιχτής Κοινωνίας- και των παραληπτών των δώρων του.

Τα ΜΜΕ σιωπούν για αυτά, γιατί είναι προφανώς ντροπιαστικά.
Βλέπουμε για παράδειγμα ότι έδωσε οδηγίες στη Χίλαρι Κλίντον όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών, για μια κρίση στην Αλβανία (sic) και πώς να την επιλύσει: οδηγίες που η Χίλαρι ακολούθησε κατά γράμμα.

Φαίνεται επίσης ότι έδωσε 30 εκατομμύρια δολάρια στην εκστρατεία της Χίλαρι, καθιστώντας τον τον μεγαλύτερο ανεξάρτητο δωρητή.

Αλλά δεν είναι αρκετό. Αν ένα πράγμα ξεχωρίζει σε αυτά τα email, είναι η μεγαλομανία αυτού του μεγάλου κουκλοπαίκτη.

Δεν υπάρχει περιοχή του κόσμου όπου να μην χρηματοδοτεί (ανατρεπτικές ή «φιλανθρωπικές») δραστηριότητες. ούτε μια δημόσια πολιτική που νά μήν προτείνει «μεταρρυθμίσεις» σε κάθε μέρος του πλανήτη, δίνοντας χρήματα σε ντόπιους «μεταρρυθμιστές», που έχουν πάντα αριστερό και ελευθεριακό χαρακτήρα. Μεγαλομανής και συνάμα μικροδιαχειριστής όλης της πραγματικότητας.

Όπως είδαμε, ο Σόρος χρηματοδοτεί την Arcigay στην Ιταλία και την Planned Parenthood στις ΗΠΑ (την οργάνωση υπέρ των αμβλώσεων που πέρυσι ανακαλύφθηκε ότι εμπορεύεται εμβρυϊκά όργανα). Πλήρωσε για τις έγχρωμες επαναστάσεις και την αντίθεση στον Όρμπαν στην Ουγγαρία. Υποκινεί τη χούντα του Κιέβου να διεξαγάγει πόλεμο στη Ρωσία. Διαχειρίζεται (μέσω συγκεκριμένων ΜΚΟ) την πλημμύρα μεταναστών στην Ευρώπη και ταυτόχρονα συγκινεί οργανώσεις λατίνων εθνοτικών μειονοτήτων στις ΗΠΑ, με στόχο να αλλάξει τα δημογραφικά στοιχεία των εκλογικών περιφερειών για να ευνοήσει τη Χίλαρι έναντι του Τραμπ. Για τον ίδιο σκοπό, πληρώνει φυλετικές οργανώσεις όπως το Black Lives Matter (650 χιλιάδες δολάρια) για να διακόπτουν τα ράλι του Ντόναλντ. Χρηματοδότησε επανειλημμένες απόπειρες σε διαδηλώσεις LGBT στη Μόσχα, πληρώνοντας για τα ταξίδια διάσημων τραβεστί και σοδομιτών. Στην Ευρώπη, έχει «διαχειριστεί» ορισμένες εκλογές, εκλέγοντας υποψηφίους υπέρ της απεριόριστης μετανάστευσης και χρηματοδοτεί μικρές ομάδες που στις ΗΠΑ αγωνίζονται όχι μόνο για το «δικαίωμα των γυναικών» και των ΛΟΑΤΚΙ να ενταχθούν σε μονάδες μάχης, αλλά και για το καθήκον να στεγαστούν σε στρατώνες unisex. ή ομάδες που πρωτοστατούν στον άξιο αγώνα για δημόσιες τουαλέτες για τρανς.

Όλα στο όνομα ενός σαφούς τελικού στόχου: τη διάλυση κάθε τάξης, ιεραρχίας και σταθερότητας στις ανθρώπινες κοινωνίες.

Θα μπορούσε αυτός ο δισεκατομμυριούχος να αποτύχει να επεκτείνει τις προσπάθειές του για λόμπι στο Βατικανό, από τη στιγμή της εκλογής ενός «Francis» τόσο ενεργού στη διάλυση;

Από τα αποκαλυφθέντα έγγραφα ανακαλύπτεται ότι ο Σόρος σχεδίαζε αμέσως να επηρεάσει το Βατικανό " εμπλέκοντας τον Πάπα σε θέματα οικονομικής και φυλετικής δικαιοσύνης".

Τον Μάιο του 2015, το διοικητικό συμβούλιο της Ανοιχτής Κοινωνίας του Σόρος στις ΗΠΑ αναλαμβάνει μια πρωτοβουλία η οποία αναφέρεται ως εξής:

Επίσκεψη Πάπα Φραγκίσκου – 650.000 $ (USP) – δηλαδή, 650 χιλιάδες δολάρια διατίθενται για την ανάγκη. Η σύντομη περιγραφή της στρατηγικής έχει ως εξής:

«Η πρώτη επίσκεψη του Πάπα Φραγκίσκου στις ΗΠΑ τον Σεπτέμβριο θα περιλαμβάνει μια ιστορική ομιλία στο Κογκρέσο [ένα προνόμιο που δεν παραχωρήθηκε ποτέ σε κανέναν ποντίφικα σε ένα πολιτικό σύστημα εχθρικό προς τους «παπιστές» . Ed.], μια ομιλία στα Ηνωμένα Έθνη και μια επίσκεψη στη Φιλαδέλφεια για την «παγκόσμια συνάντηση των οικογενειών». Για να εκμεταλλευτούμε τη στιγμή, θα υποστηρίξουμε τις δραστηριότητες της PICO για τη συμμετοχή του Πάπα σε θέματα οικονομικής και φυλετικής δικαιοσύνης. Θα χρησιμοποιήσουμε την επιρροή του καρδινάλιου Rodriguez, του πρώτου συμβούλου του Πάπα, και σκοπεύουμε να στείλουμε μια αντιπροσωπεία στο Βατικανό για μια επίσκεψη, την άνοιξη ή το καλοκαίρι, για να τον κάνουμε να ακούσει απευθείας τη φωνή των Καθολικών με χαμηλό εισόδημα στην Αμερική».

Η οργάνωση που λαμβάνει τα χρήματα, PICO ( People Improving Communities through Organizing ) είναι μια οργάνωση που ιδρύθηκε από έναν Ιησουίτη, τον John Baumann, το 1972. Ο Baumann ήταν μέρος μιας οργάνωσης που δημιουργήθηκε στη Μεγάλη Ύφεση από έναν Εβραίο ταραχοποιό, τον Saul Alinsky, ο οποίος σκόπευε να εξαπολύσουν τη σοσιαλιστική επανάσταση. Παρότι χάθηκε το σχέδιο, το PICO παραμένει ένα ακροαριστερό κίνημα που ενώνει τις κοινότητες σε «θρησκευτική» βάση, το οποίο στοχεύει στην αναδιανομή του πλούτου, μεταξύ άλλων «θέτοντας θρησκευτικούς ηγέτες στα διοικητικά συμβούλια των τραπεζών». Ένας Θεός ξέρει πόσα χρειάζεται ο αμερικανικός καπιταλισμός για να αναδιανείμει τον πλούτο. Ο Σόρος θα μπορούσε να ξεκινήσει.

Αλλά πώς ο δισεκατομμυριούχος συνδυάζει τις φιλοδοξίες του PICO με τα δισεκατομμύρια σε χρηματοδότηση που κάνει σε οργανισμούς για τις αμβλώσεις, την ευθανασία, το φύλο, τους γάμους ομοφυλοφίλων και την καταστροφή της οικογένειας είναι ένα μυστήριο που δεν έχουμε τρόπο να καταλάβουμε.

Πιο ενδιαφέρουσες είναι οι πολύ εγκάρδιες σχέσεις που φαίνεται να έχει το Ίδρυμα Ανοιχτής Κοινωνίας του Σόρος με τον Καρδινάλιο Óscar Rodríguez Maradiaga. Ονδούρος, ένας διφορούμενος χαρακτήρας στις (ευνοϊκές) σχέσεις του με μια πραξικοπηματία στην Ονδούρα το 2010, γι' αυτό προσκλήθηκε στη Ρώμη από την Κοινότητα του Sant'Egidio για να μιλήσει με θέμα: «Πέρα από τη βία και τη φτώχεια . Προτάσεις για αλλαγή για τη Λατινική Αμερική ». Έμπιστος άνθρωπος του Ελ Πάπα, που τον ανέβασε στο ρόλο του «συντονιστή» της ομάδας των 8 καρδιναλίων που τον βοηθούν στη «μεταρρύθμιση της Εκκλησίας», δηλαδή στην κυβέρνηση χωρίς έλεγχο - όπως γίνεται στα πραξικοπήματα της Νότιας Αμερικής. Στην πράξη είναι ο επικεφαλής της Junta Suramericana που συντρίβει, εξευτελίζει και τρομοκρατεί την Κουρία.

Η διεύθυνση του Ιδρύματος Σόρος υπογραμμίζει την «οικεία φιλία» που δείχνει ο El Papa στον καρδινάλιο Rodriguez Maradiaga και το γεγονός ότι ήδη «χρησιμοποιεί την επιρροή του» στο Βατικανό για να προωθήσει τις πιο ριζοσπαστικές ιδέες για την οικονομική ισότητα. Ο Σόρος συνηγορεί και προτείνει (και θα θέλαμε να μάθουμε γιατί).

Επιπλέον, είναι γνωστό ότι η Open Society χρηματοδοτεί αριστερές καθολικές ομάδες στις ΗΠΑ και μαζί με το MoveOn org , μια σκληρά αντικαθολική νεοσυντηρητική ομάδα που ψαρεύει από τη Ρεπουμπλικανική δεξιά (πιέζει επί του παρόντος τους εκπροσώπους του κόμματος να εξαλείψουν τον Τραμπ ως υποψήφιο. ..) και η οποία έχει διακριθεί για μια συκοφαντική εκστρατεία κατά του Βενέδικτου XVI που κατηγορείται για συγκάλυψη παιδεραστών ιερέων.

Τώρα όμως υπάρχει ο «Φραντσέσκο» και όλα αλλάζουν.

Προειδοποίηση: Τα σχέδια του Σόρος να επηρεάσει τον EL Papa φαίνονται ακόμη δειλά, σε σύγκριση με το θάρρος που έδειξε ο "Φραντσέσκο": τα email χρονολογούνται από πέρυσι και τώρα η μοντερνιστική (ίσως μασονική) προσωπικότητά του είναι πολύ πιο ξεκάθαρη. Σε κάθε περίπτωση, δεν πρέπει να λησμονείται ότι τον Δεκέμβριο του 2015 ο Ελ Παπά δεν δίστασε να πληρώσει πρωταγωνιστές της παγκοσμιοποιητικής ιδεολογίας για τη θεαματική βεβήλωση του Αγίου Πέτρου, στον οποίο πρόβαλαν γιγάντιες εικόνες θηρίων, πιθήκων και αγρίων - θρίαμβος της «φύσης» στον πολιτισμό και την ιστορία, με τον συμβολικό τίτλο «Fiat Lux», για να σηματοδοτήσει ότι το φως της προόδου φώτιζε επιτέλους τον κληρικό σκοταδισμό.


 “Fiat Lux”, επιτέλους

Το άσεμνο σόου είχε πληρωθεί από την Παγκόσμια Τράπεζα , συγκεκριμένα από το πρόγραμμα εκφοβισμού της κλιματικής αλλαγής (οι εκπομπές πρέπει να μειωθούν...), από τον αριθμό δύο της Microsoft, Paul Allen και από έναν οργανισμό που ονομάζεται Okeanos Foundation for the Sea.

Αλλά για τη Χούντα του Βατικανού ήταν απλώς ο εορτασμός και η αποθέωση της εγκυκλίου " Laudato Sì ", της πρώτης περιβαλλοντικής εγκυκλίου που εκδόθηκε ποτέ από έναν Πάπα, αλλά κυρίως μια σχεδόν ειλικρινής διακήρυξη της ειδικής πανθεϊστικής-εξελικτικής γνώσης που είναι η αληθινή πίστη του "Francis": ένας εμμανεντισμός που οφείλει πολλά στον Theilard De Chardin, για τον οποίο ο Χριστός, έχοντας γίνει ύλη, θεοποίησε όχι μόνο το ανθρώπινο γένος αλλά ολόκληρη τη φύση. Ως εκ τούτου, ο El Papa προτρέπει, ως νέο Καθολικό καθήκον, να αναπτύξουμε μέσα μας την οικολογική συνείδηση ​​της Νέας Εποχής « να μην αποχωριστούμε από άλλα πλάσματα, αλλά να σχηματίσουμε μια εκπληκτική καθολική κοινωνία με τα άλλα όντα του σύμπαντος » (αρ. 220). Όχι πια αποδοχή του Σταυρού, αλλά ναι στον διαχωρισμό της συλλογής απορριμμάτων και στην παγκόσμια κλιματική διακυβέρνηση.

Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ σας, ο El Papa σίγουρα δεν χρειάζεται να αφήσει τον Σόρος να προτείνει προγράμματα. «Οδηγεί» την Εκκλησία «σε νέα μονοπάτια» που αγνοούνται από την Εκκλησία και τον Ιδρυτή της για δύο χιλιάδες χρόνια. Θα πρέπει να το ξανασυζητήσουμε.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε μερικές βασικές γνώσεις για την ιδεολογία του El Papa:
unavox.it/

Μια άλλη καθολική οργάνωση που χρηματοδοτείται από τον Σόρος και διορίζεται από το συμβούλιο είναι η FPL (Πίστη στη Δημόσια Ζωή). Δίνονται εντολές σε αυτό με τη δωρεά. Το FPL πρέπει να οργανώσει ψηφοφορίες για να «δείξει ότι οι Καθολικοί ψηφοφόροι ανταποκρίνονται ευνοϊκά στην εστίαση του Πάπα στην εισοδηματική ανισότητα» και στη μαχητική δράση για να πείσει τους Καθολικούς «υπέρ της οικογένειας». ότι το να είσαι «υπέρ της οικογένειας» απαιτεί την αντιμετώπιση του προβλήματος της οικονομικής ανισότητας. Ωστόσο, δεν καταλαβαίνουμε γιατί χρειάζεται να πληρώσουμε για να λάβουμε "a priori" δημοσκοπήσεις ευνοϊκές για μια δεδομένη διατριβή. και ότι μια αντικαπιταλιστική ομάδα χρηματοδοτείται πλουσιοπάροχα από τον πιο διάσημο κερδοσκόπο των χρόνων μας.


 Η Open Society διαθέτει επίσης μιά ομάδα συμβούλων, ακόμη και σημαντικών, όπως τόν αρθρογράφος της Washington Post Danielle Allen και τόν Steve Coll, του New Yorker. Κάτι που μπορεί να εξηγήσει γιατί η διαρροή των email του Σόρος δεν έγινε είδηση ​​στις ΗΠΑ: δεν εμφανίστηκε καν ως είδηση.

Ένας άλλος λόγος είναι ότι ολόκληρη η αμερικανική τάξη των μέσων ενημέρωσης υποστηρίζει την Κλίντον με τα πιο επαίσχυντα μέσα, εγκαταλείποντας κάθε προσποίηση αντικειμενικότητας και σχεδόν αυτοκτονώντας σε αυτή την επιχείρηση, ρίχνοντας τη δική της φήμη, με έναν – θα έλεγα – τερματικό τρόπο, όπως αν δεν υπήρχε αύριο.

Ποιος είναι ο σκοπός όλων αυτών;, θα αναρωτηθεί ο αναγνώστης, εντελώς χαμένος σε αυτό το σημείο – και δικαίως. Ωστόσο, υπάρχει ένα πιθανό κλειδί στο πρόβλημα, το οποίο είναι χρήσιμο να κρατάμε στα χέρια μας στο κουβάρι των δωρεών του Σόρος. Βρίσκεται στα email όπου το συμβούλιο της Ανοιχτής Κοινωνίας αναφέρει τον κίνδυνο που ενέχει το γεγονός ότι « η Ρωσία προσπαθεί να αυξήσει την επιρροή της στην ευρωπαϊκή πολιτική ζωή ». Είναι απολύτως απαραίτητο να αντιταχθούμε στην « υποστήριξη της Ρωσίας σε κινήματα που υπερασπίζονται τις παραδοσιακές αξίες» . Δεν είναι «αντίδραση» ή «λαϊκισμός», αλλά ακριβώς η Παράδοση που υποδεικνύεται εδώ ως ο εχθρός - ο εχθρός της Διάλυσης - που πρέπει να συντριβεί.

Για το έργο ζητούν 500 χιλιάδες δολάρια. Να αυξηθεί για «απρόβλεπτες ανάγκες».

ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.



Πηγή: http://trelogiannis.blogspot.com

Read more »

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024

Λιακόπουλος: Ο κόσμος σήμερα (με δύο λόγια)

Θέλουν δεν θέλουν όλοι, ακόμη και οι πλέον ανόητοι, θα συνειδητοποιήσουν κάποια στιγμή, ότι το ανθρώπινο γένος είναι υπό διωγμό και σχεδόν όλες οι κυβερνήσεις του κόσμου δουλεύουν για αυτούς που θέλουν να το αφανίσουν.

Ο παγκόσμιος πληθυσμός σε όλα τα κράτη, ωθείται στο να μην κάνει παιδιά ώστε να μειωθεί και καθώς μειώνεται, να ελέγχεται πολύ πιο εύκολα ώστε να οδηγηθεί στον αφανισμό.

Για να μειωθεί ο πληθυσμός, το πρώτο που γίνεται είναι η επιβράδυνση της αύξησής του και μετά αρχίζει η μείωση. Σε κάποια κράτη όπως η Κίνα, ήδη άρχισε η μείωση του πληθυσμού και σε άλλα έχει επιβραδυνθεί σε ακραίο βαθμό η αύξηση.

Για να γίνει αυτό έγιναν τα εξής βασικά βήματα:

1. Ωθήθηκαν οι γυναίκες στο να εργάζονται, πράγμα που θεωρείται αλλά και είναι αυτονόητο δικαίωμά τους, αλλά μια γυναίκα εξω από το σπίτι, δεν μπορει να μεγαλώσει τα παιδιά της, οπότε και κάνει το πολύ ένα παιδί. Ένα παιδί ανά δύο γονείς, μας δίνει μείωση του πληθυσμού κατά 50%.

2. Δημιουργήθηκαν τα ολοήμερα σχολεία, ώστε να εκπαιδεύονται τα παιδιά από τα κράτη που διοικούνται από τους υπηρέτες της παγκόσμιας διοικούσας ελίτ και να θεωρούν αυτονόητο ότι θα κάνουν το πολύ ένα παιδί και ότι είναι πολύ πιθανό να ανακαλύψουν ότι είναι και ομοφυλόφιλα, οπότε δεν θα κανουν ίσως και καθόλου παιδιά.

3. Ωθούνται οι πάντες, πολλές φορές με επιτυχία στην ομοφυλοφιλία, με όποιο τρόπο και αν αυτή παρουσιάζεται (γάμοι ομόφυλων, τρανσέξουαλ, αλλαγές φύλλου κτλ), με σκοπό να μην κάνουν παιδιά. Τα λεγόμενα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, η διοικούσα ελίτ τα έχει γραμμένα στα παλιά των υποδημάτων της. Την ενδιαφέρει μόνο η μείωση των γεννήσεων.

4. Προωθείται η συνήθεια στην ανεργία, την ακραία φτώχεια και την εξάρτηση από τα κρατικά επιδόματα, οπότε προωθείται και η υπακοή σε αυτούς που πληρώνουν τα επιδόματα. Χωρίς λεφτά, τα παιδιά δεν μεγαλώνουν, οπότε απλά και ζευγάρια κάνουν λιγότερα παιδιά, ή και καθόλου παιδιά.

Στον πλανήτη, υπήρχαν και υπάρχουν κάποια κράτη, με ηγέτες που πήραν την εξουσία με την αξία τους ή την μαγκιά τους και όχι επειδή τους όρισε η διοικούσα ελίτ με την μέθοδο των δήθεν εκλογών του πολιτεύματος (κατά τον Σωκράτη του χειρότερου πολιτεύματος) της δημοκρατίας.

Οι πολίτες έχουν ωθηθεί να μην ψηφίζουν, οπότε με το 25% ή έστω το 30% του εκλογικού σώματος μόνο να ψηφίζει, η παγκόσμια ελίτ με τους όποιους τοπικούς υπηρέτες της, έχει να μαγειρέψει πολύ λιγότερες ψήφους και φέρνει όποιο αποτέλεσμα θέλει.

Οι χώρες λοιπόν που είχαν ηγέτες μη ελεγχόμενους, ή μη απόλυτα ελεγχόμενους, από την παγκόσμια ελίτ, έχουν δεχθεί όλες επίθεση και έχουν καταστραφεί, σύμφωνα με όσα ορίζουν τα λεγόμενα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών, που λένε ότι με τα κανόνια τω ν γειτόνων τους θα αφανίζουμε όσους δεν μας υπηρετούν. Έτσι αφανίστηκε η Γιουγκοσλαβία, η Ρουμανία, το Ιράκ, το Αφγανιστάν, η Λιβύη και σχεδόν (σώθηκε εν μέρει χάρη στη ρωσική παρέμβαση) η Συρία.

Υπάρχουν όμως και άλλες χώρες απομονωμένες, όπως η Β. Κορέα, το Ιράν και βεβαίως η Ρωσία και εν μέρει η Ινδία και η Κίνα. Η ισχυρότερη στρατιωτικά και πιο συνειδητοποιημένη ιδεολογικά είναι η Ρωσία. Την προσπάθεια για την καταστροφή της, με την μέθοδο του βάτραχου που σιγοβράζει στην κατσαρόλα και δεν πηδάει έξω από αυτήν για να σωθεί, την ζούμε στις μέρες μας.

Εάν καταστρέψουν την σημερινή Ρωσία του Πούτιν, η Κίνα, και η Ινδία θα υποκύψουν σε χρόνο μηδέν.

Αν η Ρωσία θέλει να έχει κάποιες πιθανότητες να επιβιώσει, θα πρέπει να κάνει επιστράτευση, πράγμα που θα είναι όμως, όπως ήδη έχω γράψει προ καιρού, πολιτική ήττα για τον Πούτιν.

Η νεολαία όμως της Ρωσίας, που θέλει όπως κάθε νεολαία απλά να καλοπερνάει, θα πρέπει να αποφασίσει, ότι ή θα πολεμήσει για την ανεξαρτησία της, ή θα βάλει γόβες σαν τον Ζελένσκυ και θα κάνει πιάτσα στην ερυθρά πλατεία της Μόσχας, όπου αντί για τανκς, θα περνάει το ρωσικό GAY PRIDE.

Η Ρωσία μπορεί οικονομικά να αντιμετωπίσει τις 54 χώρες που χρηματοδοτούν τον πόλεμο εναντίον της, αλλά δεν μπορεί με ψίχουλα στρατιωτικού δυναμικού να αντιμετωπίσει μία χώρα 35 εκατομμυρίων κατοίκων (Ουκρανία) που έχει κάνει παλλαϊκή επιστράτευση με πάνω από ένα εκατομμύριο στρατό συγκεντρωμένοι σε ένα σημείο των συνόρων της.

Όσον αφορά μάλιστα το Κουρσκ, κανείς δεν ξέρει πόσους στρατιώτες έριξε, ή μπορεί να ρίξει άμεσα το ΝΑΤΟ (Ουκρανία) στο συγκεκριμένο σημείο του μετώπου και να βρεθούμε όλοι προ εκπλήξεων, με μία υπερδιείσδυση βαθιά μέσα στη Ρωσία.



Πηγή: https://www.el.gr/

Read more »

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024

Tην ώρα που ο Ζελένσκι στην καρδιά της Ευρώπης απαγορεύει την Ορθοδοξία ο Άσαντ στη Συρία την απογειώνει ! Η ΑΝΑΤΟΛΗ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ…..

Την ώρα που ο Ζελένσκι στην καρδιά της Ευρώπης απαγορεύει την Ορθοδοξία ο Άσαντ την απογειώνει στη Συρία ! Η ΑΝΑΤΟΛΗ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. (ΦΩΤΟ από Συρία χορωδία Αγίου Κοσμά του Μαιουμά του Μελωδού!) Παράγουν τώρα χριστιανικό πολιτισμό..

Στη χώρα των 3 μεγάλων μουσουργών Ιωάννη Δαμασκηνού, Ρωμανού Μελωδού και Κοσμά Μαιουμά… και των αξεπέραστων θεωρητικών της ερήμου Ισαάκ του Σύρου, Εφραίμ του Σύρου, στη Συρία των Στυλιτών Συμεών του Στυλίτη Δανιήλ του Στυλίτη στη Συρία των πρώτων σαλών Αγίου Συμεών του δια Χριστόν σαλού, στη Συρία του Παύλου που άλλαξε ρώτα έξω από τη Δαμασκό κι ανακατεύθυνε την οικουμένη. Στη Συρία της Εκκλησίας της Λαοδικείας που μνημονεύει στις 7 Εκκλησίες η Αποκάλυψη του Ιωάννη στην Αντιόχεια της Συρίας που για α’ φορά ακούστηκε ο όρος χριστιανοί κι ανέδειξε έναν Άγιο Ιωάννη Χρυσόστομο στη Συρία της Δούρας Ευρωπού της σημερινής Ντέιρ Έζορ όπου ανακαλύφθηκε η πρώτη κατ΄οίκον Εκκλησία….

–Ζει ο Χριστός;

–Ζει και βασιλεύει και τον κόσμο κυριεύει ερχόμενος από την Ανατολή…..

-Zει ο Χριστός;

ΖΕΙ στις καρδιές των απλών ανθρώπων και όταν τον αφήνει η Μάνα του να βγει φιλεύει από το αχτιδόπλεκτο κοφίνι του κεράσια τα παιδιά και ρόδια στις κυράδες χαιρετώντας τους

ΕΙΡΗΝΗ ΥΜΙΝ 

 

Πηγή: https://dimpenews.com

Read more »

Τρίτη 20 Αυγούστου 2024

Διηγήσεις του αββά Μακαρίου του Αιγυπτίου

Ο αββάς Μακάριος διηγήθηκε για τον εαυτό του: «Όταν ήμουν νέος και καθόμουν σε κελλί στην Αίγυπτο, με έπιασαν και με έκαναν κληρικό στο χωριό. Επειδή εγώ δεν ήθελα να δεχτώ, έφυγα σε άλλον τόπο. Εκεί ερχόταν σ’ εμένα κάποιος ευλαβής κοσμικός και έπαιρνε το εργόχειρό μου και με εξυπηρετούσε. Συνέβη τότε να πέσει στην αμαρτία λόγω πειρασμού μια κοπέλα στο χωριό, και καθώς έμεινε έγκυος, τη ρωτούσαν ποιος το έκανε αυτό, και εκείνη έλεγε· “Ο αναχωρητής”.

Ήρθαν λοιπόν και με πήραν στο χωριό, μου κρέμασαν στον λαιμό καπνισμένες χύτρες και χερούλια από πιθάρια και με γύρισαν διαπομπεύοντάς με σε όλους τους δρόμους του χωριού, χτυπώντας με και φωνάζοντας· “Αυτός ο μοναχός διέφθειρε το κορίτσι μας· αρπάξτε τον, αρπάξτε τον”. Και με χτύπησαν τόσο, που λίγο έλειψε να πεθάνω. Ήρθε μάλιστα κάποιος από τους γέροντες και είπε· “Ως πότε θα χτυπάτε τον ξένο μοναχό;”

Ο διακονητής μου ακολουθούσε από πίσω ντροπιασμένος, γιατί και αυτόν τον έβριζαν πολύ λέγοντας· “Είδες τι έκανε ο αναχωρητής που μας τον παίνευες;” Και οι γονείς της κοπέλας είπαν· “Δεν τον αφήνουμε να φύγει, αν δεν βάλει εγγυητή ότι θα την τρέφει”. Είπα τότε στον διακονητή μου να μπει εγγυητής, και αφού γύρισα στο κελλί μου, του έδωσα όσα καλαθάκια είχα λέγοντας· “Πούλησέ τα και δώσε στη γυναίκα μου να φάει”. Και έλεγα με τον λογισμό μου· “Μακάριε, να που βρήκες γυναίκα. Πρέπει λοιπόν να δουλεύεις λίγο περισσότερο, για να την τρέφεις”. Εργαζόμουν λοιπόν νύχτα και μέρα και της έστελνα.

»Όταν ήρθε ο καιρός στην ταλαίπωρη να γεννήσει, έμεινε να βασανίζεται πολλές μέρες και δεν γεννούσε. “Τι είναι αυτό;” τη ρώτησαν, και αυτή απάντησε· “Εγώ ξέρω· επειδή συκοφάντησα τον αναχωρητή και τον κατηγόρησα λέγοντας ψέματα. Δεν φταίει αυτός, αλλά ο τάδε νεαρός”. Ήρθε τότε χαρούμενος ο διακονητής μου και μου είπε· “Η κοπέλα εκείνη δεν μπορούσε να γεννήσει, ωσότου ομολόγησε λέγοντας: ‘Δεν φταίει ο αναχωρητής, αλλά είπα ψέματα εναντίον του’. Και τώρα όλο το χωριό θέλει να έρθει εδώ με επισημότητα και να σου ζητήσει συγγνώμη”. Εγώ, όταν τα άκουσα αυτά, για να μη με φέρουν σε δύσκολη θέση οι άνθρωποι, σηκώθηκα και έφυγα εδώ στη Σκήτη. Αυτή είναι η αρχή και η αιτία που ήρθα εδώ».

✶✶✶

Ο αββάς Μακάριος διηγήθηκε ότι κάποτε που περπατούσε στην έρημο, βρήκε το κρανίο κάποιου νεκρού ριγμένο στο έδαφος. Το κούνησε με το ραβδί του, που ήταν από φοινικιά, και το κρανίο τού μίλησε. Το ρώτησε τότε: «Ποιος είσαι εσύ;» και αυτό του αποκρίθηκε: «Εγώ ήμουν αρχιερέας των ειδώλων και των ειδωλολατρών που είχαν απομείνει σε αυτόν τον τόπο· και εσύ είσαι ο Μακάριος ο πνευματοφόρος. Όποια ώρα σπλαχνιστείς αυτούς που είναι στην κόλαση και προσευχηθείς γι’ αυτούς, παρηγοριούνται λίγο».

«Ποια είναι η παρηγοριά», ρώτησε ο γέροντας, «και ποια η κόλαση;» Αποκρίθηκε το κρανίο: «Όσο απέχει ο ουρανός από τη γη, τόσο βάθος έχει η φωτιά που είναι από κάτω μας, και εμείς είμαστε μέσα στη φωτιά από τα πόδια ως το κεφάλι. Κανένας δεν μπορεί να δει τον άλλον στο πρόσωπο, αλλά το πρόσωπο του ενός είναι κολλημένο στην πλάτη του άλλου. Όταν λοιπόν προσεύχεσαι για εμάς, βλέπει κανείς λίγο το πρόσωπο του άλλου· αυτή είναι η παρηγοριά».

Ο γέροντας έκλαψε τότε και είπε: «Αλίμονο την ημέρα που γεννήθηκε ο άνθρωπος!» Έπειτα ξαναρώτησε ο γέροντας το κρανίο: «Υπάρχει άλλο βασανιστήριο χειρότερο;» Εκείνο του αποκρίθηκε: «Υπάρχει μεγαλύτερο βασανιστήριο κάτω από εμάς». «Και ποιοι είναι εκεί;» ρώτησε ο γέροντας, και το κρανίο του απάντησε: «Εμείς, καθώς δεν γνωρίζαμε τον Θεό, βρίσκουμε έστω και λίγο έλεος. Εκείνοι όμως που γνώρισαν τον Θεό και τον αρνήθηκαν βρίσκονται κάτω από εμάς».

Πήρε τότε το κρανίο ο γέροντας και το έθαψε.

 

Πηγή: https://koukfamily.blogspot.com

Read more »

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2024

Η τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Γαλλίας δεν απέδωσε τιμές στην Ελλάδα. Μας προειδοποίησε ότι η Ελλάδα θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο «Μετανθρωπισμό» του πλανήτη.

Ο ταξιδιώτης «χρυσόμυγα» ήταν προπομπός του «Μετανθρωπισμού» του πλανήτη. Δυστυχώς η Ελλάδα μας θα είναι πάλι το πρώτο πειραματόζωο σύμφωνα με τους Γάλλους…

Ο ταξιδιώτης «χρυσόμυγα»…από το μέλλον, συμβολίζει, μεταξύ άλλων, τον «Μετάνθρωπο». Το ότι παίρνει αυτός την Ελληνική σημαία από το γνωστό σκοτεινό πρόσωπο της τελετής έναρξης που στην ουσία είναι «Assasino», δηλαδή εκτελεστής, και τη στερεώνει στη γη, σημαίνει ότι η Ελλάδα θα είναι πρωτοπόρος σε αυτό που ονομάζουμε διαδικασία «Μετανθρωπισμού» του πλανήτη μας!

Γράφει ο Αιγιστέας – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

Επειδή είναι αστείο να ακούμε από παντού ότι το «καλλιτεχνικό δρώμενο» καρικατούρα στην τελετή λήξης της Γαλλίας απέδωσε τιμές στην Ελλάδα, ας πούμε δύο λόγια. Η κατεστραμμένη και έρημη γη δεν έχει ευοίωνο συμβολισμό! Το αντίθετο. Ο εκφωνητής ο ίδιος περιγράφει ένα τοπίο γκρίζο με καπνούς να βγαίνουν από όλα τα κράτη της γης (Υποτίθεται ότι αυτά τα γκρι τετραγωνάκια είναι οι ήπειροι)! Μάλιστα κάποια στιγμή σε όλο αυτό το «καλλιτεχνικό δρώμενο» σκότους εμφανίζονται δεκάδες γκρίζα όντα που συμβολίζουν τους λαούς της ανθρωπότητας. Φορούν στολές που μοιάζουν με εργατικές (ή… υγειονομικές τύπου χημικής προστασίας), δεν έχουν πρόσωπα αλλά φορούν μάσκες, μοιάζουν με ένα ομογενοποιημένο πλήθος δούλων χωρίς ταυτότητα, μια παγκοσμιοποιημένη αγέλη χωρίς έθνη και θρησκείες. Οι άνθρωποι αυτοί φαίνονται να κατευθύνονται και ενορχηστρώνονται από τις κινήσεις του «Golden Voyager» Χρυσόμυγα…! Θυμηθείτε αυτή τη λεπτομέρεια στο τέλος.

Το συμπτωματικό (;) είναι ότι η τελετή λήξης, με τέτοιους περίεργους και απόκρυφους συμβολισμούς, συνέπεσε…με μια ημέρα που ξεκίνησε το ολοκαύτωμα στην Αττική! Ο ταξιδιώτης «χρυσόμυγα»…από το μέλλον, συμβολίζει, μεταξύ άλλων, τον «Μετάνθρωπο». Το ότι παίρνει αυτός την Ελληνική σημαία από το γνωστό σκοτεινό πρόσωπο της τελετής έναρξης που στην ουσία είναι «Assasino», δηλαδή εκτελεστής, και τη στερεώνει στη γη, σημαίνει ότι η Ελλάδα θα είναι πρωτοπόρος σε αυτό που ονομάζουμε διαδικασία «Μετανθρωπισμού» του πλανήτη μας! Καλό δεν το λες…!

Η σκοτεινή και κατεστραμμένη γη μόνο κάτι ευοίωνο δεν συμβολίζει! Η χρυσόμυγα συμβολίζει τον μετάνθρωπο. Άρα η Ελλάδα θα είναι πρωτοπόρος στο μετανθρωπισμό. Όπως είχε πει κάποτε ο Μητσοτάκης "θα είναι η πρώτη χώρα που θα αναγεννηθεί". Το θέμα είναι, τι εννοεί αναγέννηση..;

«Μετανθρωπισμός» είναι μια διεθνής πολιτιστική και πνευματική κίνηση με στόχο της ριζικές αλλαγές της ανθρώπινης κατάστασης, αναπτύσσοντας και χρησιμοποιώντας ευρέως διαθέσιμες ψηφιακές τεχνολογίες για να ενισχύσει σε μεγάλο βαθμό την ανθρώπινες πνευματικές, σωματικές και ψυχολογικές ικανότητες. Οι άνθρωποι όμως στερούμενοι των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών γνωρισμάτων τους μετατρέπονται μοιραία σε μία άβουλη, καθοδηγούμενη και ελεγχόμενη μάζα ρομποτοποιημένων ατόμων. Η μετάβαση του ανθρώπινου είδους στην ψηφιακή εποχή της εικονικής πραγματικότητας και του 6G έχει ονομασία και καλείται τρανσουμανισμός/μετανθρωπισμός.

Το χειρότερο είναι ότι δεν πρόκειται απλά για περαιτέρω τεχνολογική ανάπτυξη, αλλά για τη δημιουργία μιας νέας ανθρωπολογίας, με απρόβλεπτες επιπτώσεις στον άνθρωπο και την κοινωνία. Δια των δυνατοτήτων της τεχνολογίας επιχειρεί ο σύγχρονος άνθρωπος να αλλάξει και την ίδια την οντολογία του. Επιχειρεί να επέμβει στην ανθρώπινη φύση, να τη «διορθώσει», να της προσδώσει σωματικές και διανοητικές δυνατότητες πέρα από τις φυσικές της ικανότητες. Έτσι δημιουργείται ο «μετάνθρωπος», ένα ανθρώπινο ον με «υπεράνθρωπες» δυνατότητες, σηματοδοτώντας προφανώς το τέλος του ανθρώπου, όπως τον «γέννησε η φύση» και κατ’ ανάγκην του ανθρωπισμού, όπως τον γνωρίζαμε ως τώρα.

Αυτό λοιπόν που μας περιέγραψαν οι Γάλλοι στη τελετή λήξης είχε να κάνει με το τέλος της ανθρώπινης υπόστασης και την αναγέννηση των ανθρωπίνων μαζών υπό το πρίσμα αυτής της διαδικασίας. Της διαδικασίας του μετανθρωπισμού και της περεταίρω αντικατάστασης των ανθρώπων. Μας δείχνουν ουσιαστικά ότι αρχίζει η «ανοικοδόμηση» της ανθρωπότητας από τα ερείπια, υπό το πρίσμα του Μετανθρωπισμού, για μια «Νέα Εποχή». Το εξαιρετικά δυσοίωνο είναι ότι σε αυτή τη διαδικασία, η Ελλάδα μας θα έχει πρωτεύοντα ρόλο, όπως μας αποκάλυψαν οι…φίλοι μας Γάλλοι…

Υπάρχει και κάτι ακόμα…ένα βήμα παραπάνω. Το τεχνοκρατικό όραμα του «Μετανθρωπισμού» είναι να αντικατασταθεί το 90% του ανθρώπινου εργατικού δυναμικού από ρομπότ. Τα ανθρωποειδή ρομπότ είναι μια ανοδική τάση, με πολλές εταιρείες να αγωνίζονται να ηγηθούν του κλάδου παγκοσμίως. Στην ουσία, το τεχνοκρατικό όραμα του «Μετανθρωπισμού» είναι να αντικατασταθεί το 90% του εργατικού δυναμικού από ρομπότ. Ουσιαστικά δεν είναι μόνο η συγχώνευση του ανθρώπου με την τεχνολογία, η δημιουργία Cyborgs και στη συνέχεια η σταδιακή κατάργηση του ανθρώπινου μέρους, αλλά και η δημιουργία ελεγχόμενων από τεχνητή νοημοσύνη ανθρωποειδών ρομπότ σε κάθε πτυχή της ζωής μας. Και σε όλα αυτά το πρώτο πειραματόζωο θα είναι η Ελλάδα…

Άλλωστε, η ελληνική κυβέρνηση έχει πει εξ’ αρχής ότι «η Ελλάδα είναι μια χώρα που ηγείται στη 4η Βιομηχανική Επανάσταση» και ας κοροϊδεύουν οι «Ράδιο Αρβύλα» μη συνειδητοποιώντας ότι η 4η Βιομηχανική Επανάσταση συνδέεται με τον «Μετανθρωπισμό», ενώ ο κ. Μητσοτάκης είχε πει λίγο πριν γίνει πρωθυπουργός ότι «η Ελλάδα θα είναι η πρώτη χώρα που θα αναγεννηθεί»!!

Για να υπάρξει όμως αναγέννηση, προϋπόθεση είναι να υπάρξει καταστροφή! Το τι είδους αναγέννηση θα υπάρξει, μετά από όσα διαβάσατε, είναι το βασικό ερώτημα…! Επομένως το «καλλιτεχνικό δρώμενο» της Γαλλίας του σκότους μάλλον μας προετοιμάζει για το κακό που έρχεται…παρά μας αποδίδει τιμές…


Πηγή: https://ellinikiafipnisis.blogspot.com






Read more »

Τρίτη 13 Αυγούστου 2024

Τελετή Λήξης: ”Χαναναϊτικά Σόδομα..!.η Λήξη αποκάλυψε ότι πίσω από την αντιχριστιανική Έναρξη ήταν ο έκπτωτος Σατανάς.


«Η αφίσα Λήξης απεικονίζει μια εικόνα του έκπτωτου Λούσιφερ, μια εικόνα του διαβόλου», είπε ο αναπληρωτής διαχειριστής του Πατριαρχείου Μόσχας, Αρχιεπίσκοπος Ζελένογκραντ Σάββα (Τουτούνοφ).Ο ίδιος τονίζει:

Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού – «η αποθέωση του αντιπολιτισμού»

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού δεν είναι τόσο ντροπή του σύγχρονου μεταχριστιανικού αντιπολιτισμού όσο η αποθέωσή τους. Η Δύση έχει δείξει ξεκάθαρα ότι έχει πάψει να έχει δημοκρατία εδώ και πολύ καιρό. Ο αποδοκιμασμένος Μακρόν, το κόμμα του οποίου απέτυχε στις τελευταίες εκλογές αλλά… παρέμεινε στην εξουσία, δεν φεύγει. Η ίδια η εικόνα αυτού του ασήμαντου «πολιτικού» είναι ήδη μια καθαρή κοροϊδία των υπολειμμάτων του αρχαίου χριστιανικού πολιτισμού της Ευρώπης. Και αν στην έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων υπήρχε ανοιχτή διαπόμπευση των Χριστιανών, τότε η Λήξη έδειξε ευθέως τι είδους πλάσμα κρυβόταν πίσω από αυτή την αποθέωση του διαβολισμού. Κανένας άλλος από τον κύριο έκπτωτο άγγελο, τον Σατανά.

Οι σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες, με τη λατρεία του Σατανά και τις «νίκες» των διεστραμμένων επί των γυναικών που χτυπούσαν, δεν ανταποκρίνονται στην εικόνα της αρχαίας Ελλάδας. Αυτά είναι αληθινά Χαναναϊτικά Σόδομα με την εγγενή του λατρεία για ανθρώπινες διαστροφές και θυσίες.

(Mikhail Tyurenkov, επικεφαλής του τμήματος ιδεολογίας του «First Russian», μέλος της Διασυμβουλιακής Παρουσίας της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας)

Οι χώρες των γεωπολιτικών αντιπάλων της Ρωσίας οδηγούνται από ελίτ μολυσμένες με τον ψυχικό ιό του Λουσιφεριανισμού. Για να μην μένει κανείς σε αμφιβολία, επιδεικνύουν τη θρησκευτική τους πίστη απεικονίζοντας τον Εωσφόρο στην ανακοίνωση της τελετής λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων. Αυτή η εκδήλωση είναι μια αντανάκλαση της πραγματικής πολιτικής που ακολουθεί η Δύση. Ακόμα κι αν, για παράδειγμα, είσαι άθεος. Και θεωρείς ότι τα νοήματα που προωθούνται στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι απλώς κάποιου είδους ανοησίες. Είναι απαραίτητο να κατανοήσουμε τη λογική των ενεργειών της Δύσης, με βάση τη θρησκευτική πίστη των ελίτ της. Γιατί οι ιδέες καθορίζουν τις πράξεις. Για παράδειγμα, ήταν απαραίτητο να κατανοήσουμε την περίεργη λογική του ναζισμού για να αντισταθούμε επιτυχώς στο γεωπολιτικό σχέδιο της Γερμανίας στις αρχές του 20ού αιώνα. Ή, για παράδειγμα, πρέπει να κατανοήσετε την περίεργη λογική των Ουαχαμπιτών για να καταπολεμήσετε με επιτυχία την τρομοκρατία.

Δεν είναι πλέον δυνατό να μην δούμε την εκδήλωση θρησκευτικών νοημάτων στην πραγματική πολιτική της Δύσης, πάρα πολλοί παράγοντες έχουν συγκλίνει σε ένα σημείο.

Και η απαγόρευση της Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Ουκρανία που ανακοίνωσε ο Ζελένσκι. Και η επίθεση των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στην περιοχή του Κουρσκ, που ξεκίνησε με τον βομβαρδισμό και την κατάληψη του μοναστηριού Gornalsky. Και τα εμβλήματα με τη μορφή διαβόλων βρίσκονται στους μαχητές των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων που προχωρούν.

Ποια συμπεράσματα μπορούν να εξαχθούν από αυτό αν δηλωθεί το γεγονός ότι οι δυτικές ελίτ έχουν καταλάβει τις ιδέες του Λουσιφεριανισμού:

1. Η δυτική πολιτική κυβερνάται τώρα από το συλλογικό Dzhigurda (που προηγουμένως αυτοπροσδιοριζόταν ως Εωσφοριανός, αυτό είναι ένα ζωντανό παράδειγμα που δείχνει την επιρροή των σκοτεινών λατρειών στο άτομο). Είναι άχρηστο να διαπραγματευτείς μαζί τους χρησιμοποιώντας λογικά επιχειρήματα. Όταν μας εξαπατήσουν για άλλη μια φορά, κάνουν μια θρησκευτική πράξη που τους τοποθετεί ότι ανήκουν στη θεότητά τους (που είναι ο «πατήρ του ψεύδους»).

2. Αυτό το αντισύστημα κάνει θρησκευτικό πόλεμο κατά της Ορθοδοξίας (γιατί έτσι ορίζει η θεότητά τους, έτσι είναι τα δόγματά τους, θέτουν υπόδειγμα συμπεριφοράς). Δεν θα αφήσουν απλώς την Ουκρανία, όχι μόνο επειδή είναι το πιο αποτελεσματικό όργανο για τον πόλεμο εναντίον της μεγαλύτερης Ορθόδοξης χώρας, αλλά, κυρίως, επειδή μέσω αυτής πέτυχαν μια διάσπαση στην παγκόσμια Ορθοδοξία, τη μεγαλύτερη από την αποστασία του Καθολικισμού. Βύθισαν ένα σημαντικό μέρος των Ορθοδόξων Εκκλησιών σε σχίσμα, μέσω συναναστροφής με τη σχισματική δομή της OCU. Τέτοιες διασπάσεις είναι γεγονότα παγκόσμιας κλίμακας. Δεν θα εγκαταλείψουν απλώς το εργαλείο με το οποίο το κατάφεραν.

3. Στην προς Ρωμαίους επιστολή του Αγίου Αποστόλου Παύλου υπάρχει μια φράση: «Αν ο Θεός μεθ΄ημών τις καθ΄ημών;» Βλέπουμε ποιος είναι εναντίον μας – ανοιχτοί οπαδοί της λατρείας του κακού. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ελπίδα ότι, αν και ατελείς, είμαστε ακόμα στη σωστή πλευρά της ιστορίας. Είθε ο Θεός να μας δώσει τη δύναμη και τη σοφία να αντεπεξέλθουμε στο ιστορικό βάρος που έχει πέσει στους ώμους της σημερινής γενιάς. Ο Ναπολέων (Ευρωπαίος Ολοκληρωτής Ν1) σκόνταψε πάνω από τη χώρα μας, ο Χίτλερ (Ευρωολοκληρωτής Ν2) καταπονήθηκε πάνω από τη χώρα μας, και αυτοί οι ευρωολοκληρωτές, οδηγημένοι από τις ιδέες του Λουσιφεριανισμού, θα κόψουν επίσης τα κέρατά τους. (Evgeniy Andrushchenko) 

 

”Υπήρχαν Αιγύπτιοι θεοί, δαίμονες στον καπνό κ.λπ. Υπάρχει ένα κλείσιμο των Ολυμπιακών Αγώνων… Θα τελειώσει αυτός ο σατανισμός σήμερα” γράφει στο Διαδίκτυο η Ρωσίδα παραγωγός Lera Kudryavtseva δημοσιεύει φωτογραφίες..

Ο καπνός, σαν θειούχες αναθυμιάσεις, πολλοί παράξενοι άνθρωποι με στενές στολές, κερασφόρα πλάσματα που αναβοσβήνουν μέσα σε όλο αυτό τον καπνό… Σαν να άνοιγαν οι πύλες της κόλασης στο κέντρο του Παρισιού.…..

Ο πολιτικός επιστήμονας Σεργκέι Μάρκοφ θέτει μια λογική ερώτηση:

Στην τελετή λήξης, όλη η δράση περιστρέφεται γύρω από τον Σατανά, τους δαίμονες σκλάβους του, όλα γίνονται στην κόλαση. Το γιατί το έκανε ο Μακρόν είναι ασαφές. Έχουμε την εντύπωση ότι υπάρχει μια σατανιστική αίρεση στην εξουσία στη Δύση. Ίσως είναι αυτό; 

 

 … ένα εξίσου παράξενο πλάσμα. Σύμφωνα με το σχέδιο των διοργανωτών, μοιάζει λίγο με χρυσό σκαντζόχοιρο, και μακριά κέρατα ξεχωρίζουν ξεκάθαρα από το κεφάλι του «σκαντζόχοιρου».

Ο καθηγητής Marat bashirov, ιδρυτής του καναλιού Politjoytik, έδωσε την εκτίμησή του:

Από ψηλά, αν δεις, βλέπεις μια φιγούρα με κεφάλι σκύλου και δόρυ… Κατάλαβα ότι μου θυμίζει τη φιγούρα στο γήπεδο του γηπέδου: ο Αιγύπτιος Θεός Anubis – ο Άρχοντας των νεκροπόλεων, ο προστάτης των νεκρών.

 

Πηγή: https://dimpenews.com

Read more »

Περὶ διακρίσεως (Μέγας Αντώνιος)

Κάποιοι ἀδελφοὶ πῆγαν στὸν ἀββᾶ Ἀντώνιο νὰ τοῦ ἀναφέρουν τὰ ὁράματα ποὺ ἔβλεπαν, καὶ νὰ πληροφορηθοῦν ἀπ᾿ αὐτὸν ἐὰν πρόκειται γιὰ ἀληθινὰ ὁράματα ἢ τὰ δημιουργοῦν οἱ δαίμονες.
Αὐτοὶ εἶχαν ἕνα γαϊδουράκι ποὺ τοὺς ψόφησε στὸν δρόμο.
Μόλις ἔφθασαν στὸν Γέροντα, πρόλαβε καὶ τοὺς εἶπε:
«Πῶς ψόφησε τὸ γαϊδουράκι στὸν δρόμο;»
«Ποῦ τὸ ξέρεις, ἀββᾶ;» τὸν ρώτησαν.
Κι ἐκεῖνος τοὺς εἶπε:
«Οἱ δαίμονες μοῦ τὸ φανέρωσαν».
«Μὰ κι ἐμεῖς -εἶπαν- γι᾿ αὐτὸ τὸ θέμα ἤρθαμε νὰ σὲ ρωτήσουμε, γιατὶ βλέπουμε ὁράματα καὶ πολλὲς φορὲς βγαίνουν ἀληθινά. Ἀλλὰ μὴ τυχὸν πέφτουμε σὲ πλάνη;»
Καὶ ὁ Γέροντας παίρνοντας ὡς παράδειγμα αὐτὸ ποὺ συνέβη μὲ τὸν ὄνο, τοὺς πληροφόρησε ὅτι προέρχονται ἀπό τους δαίμονες.

Κάποιος ἀδελφὸς εἶπε στὸν ἀββᾶ Ἀντώνιο:
«Προσευχήσου γιὰ μένα».
Καὶ ὁ Γέροντας τοῦ λέει:
«Οὔτε ἐγὼ σὲ σπλαχνίζομαι οὔτε ὁ Θεός, ἐὰν σὺ ὁ ἴδιος δὲν σπεύσεις μὲ ζῆλο νὰ ζητήσεις ἀπὸ τὸν Θεό».
Εἶπε ἐπίσης ὅτι ὁ Θεὸς δὲν ἐπιτρέπει να᾿ρθοῦν οἱ μεγάλοι πειρασμοὶ στὴ γενιὰ αὐτὴ ὅπως στὶς παλαιότερες, γιατὶ γνωρίζει ὅτι εἶναι ἀδύναμοι καὶ δὲν ἀντέχουν.

Εἶπε ὁ ἀββᾶς Ἀντώνιος ὅτι θα᾿ ρθεῖ ἐποχή, ποὺ οἱ ἄνθρωποι θὰ φέρονται ὅπως οἱ παράφρονες. Καὶ ὅταν θὰ βλέπουν κάποιον ποὺ δὲν θὰ συμπεριφέρεται ὡς παράφρων, θὰ τὰ βάζουν μαζί του καὶ θὰ τοῦ λένε: «Ἐσὺ εἶσαι τρελός», ἐπειδὴ δὲν εἶναι ὅμοιος μ᾿ αὐτούς.

απόσπασμα από το Μέγα Γεροντικό

 

Πηγή: https://koukfamily.blogspot.com

Read more »

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2024

Ποιός ο λόγος της ουκρανικής «εισβολής» σε ρωσικό έδαφος;

 

 Τι δήλωσε ο Ποντόλιακ και τι φαίνεται πως ισχύει

«Η βασική αιτία οποιασδήποτε κλιμάκωσης, βομβαρδισμών, στρατιωτικών ενεργειών, αναγκαστικών εκκενώσεων και καταστροφής κανονικών μορφών ζωής, συμπεριλαμβανομένων των εδαφών της ίδιας της Ρωσίας, όπως οι περιοχές Kursk και Belgorod, είναι αποκλειστικά η ξεκάθαρη επιθετικότητα της Ρωσίας. Α Αυτό περιλαμβάνει προσπάθειες κατάληψης ξένων εδαφών και περιφρόνηση των κανόνων του διεθνούς δικαίου που προασπίζουν σαφώς την κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα».

Αυτή ισχυρίζεται ο Μικαίλο Ποντόλιακ, ανώτερος σύμβουλος του Βολοντίμιρ Ζελένσκι η αιτία εισβολής των Ουκρανών σε ρωσικό έδαφος!

Ωστόσο, παρά την φαινομενικά πανηγυρική εικόνα της Ουκρανίας -η οποία χάνει στο πεδίο της μάχης εκατοντάδες στρατιώτες, στην «κρεατομηχανή» όπως την αποκάλεσε η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ, Μαρία Ζαχάροβα- η ουκρανική επιχείρηση σε ρωσικό έδαφος δεν έχει κανένα στρατιωτικό νόημα! Πρόκειται για μία αποστολή αυτοκτονίας!

Όπως μεταδίδεται, από την εισβολή δεν απειλούνται στρατιωτικοί στόχοι της Ρωσίας ούτε αλλάζει η έκβαση του πολέμου! Άλλωστε σε έναν πόλεμο, ο οποίος προχωρά με αργούς ρυθμούς, θα υπάρξουν τέτοια περιστατικά, παρότι αυτή την φορά εισήλθε σχετικά μεγάλος αριθμός σε ρωσικό έδαφος σε σύγκριση με παλιότερες εισβολές! Η Ρωσία διαθέτει αχανή σύνορα και αδυνατεί να φυλάει κάθε σπιθαμή με συμβατικές δυνάμεις!

Επομένως γιατί εισέβαλλαν οι Ουκρανοί;

  • Πρέπει κατά κάποιον τρόπο να παραταθεί η θητεία Ζελένσκι όπως και ο πόλεμος, ο οποίος γονατίζει την οικονομία της Ευρώπης;
  • Οι Ρώσοι ετοιμάζονται να πάρουν κάτι και οι Ουκρανοί δείχνουν πως έχουν και εκείνοι «επιτυχίες» εναντίον των Ρώσων;
  • Ή απλά τεστάρονται οι αντοχές της Ρωσίας στο πλαίσιο του πολέμου, με τον τρόπο που διεξάγεται αυτή την στιγμή;

Το σίγουρο πάντως είναι πως οι Ουκρανοί με αυτή τους την επιχείρηση, δεν πρόκειται να καταφέρουν τίποτα ουσιαστικό!

 

Πηγή: https://www.el.gr

Read more »

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2024

Και ενώ όλοι αγωνιούν για πόλεμο και κραχ, ετοιμάζεται ο κόσμος του άμεσου μέλλοντος

Τι ξεκινά στην Σιγκαπούρη

Στο αεροδρόμιο Changi της Σιγκαπούρης δεν θα χρειάζεται να επιδείξουν τα διαβατήριά τους!

Όπως μεταδίδεται, στο πλαίσιο μιας δοκιμής, οι κάτοικοι της Σιγκαπούρης που φτάνουν στον τερματικό σταθμό 3, μπορούν να εισέλθουν στην χώρα χρησιμοποιώντας βιομετρική επεξεργασία ματιών και προσώπου και όχι διαβατήρια, γράφει το CNBC, το οποίο παραθέτει και βίντεο!

Αυτό αποτελεί μέρος του σχεδίου της Immigration & Checkpoints Authority (ICA) για ενίσχυση της ασφάλειας των συνόρων και ταυτόχρονα ενίσχυση της εμπειρίας των ταξιδιωτών, ψηφιοποιώντας τoν έλεγχο των συνόρων και την άδεια μετανάστευσης!

Όπως αναφέρεται, υπάρχουν δύο τύποι άδειας μετανάστευσης χωρίς διαβατήριο, για να παρέχεται στους ταξιδιώτες χωρίς προβλήματα και ταχύτερος έλεγχος.

  • Άδεια χωρίς διακριτικά σε σημεία ελέγχου αεροπορικών και θαλάσσιων σημείων: Οι κάτοικοι της Σιγκαπούρης τόσο κατά την άφιξη όσο και την αναχώρηση, και όλοι οι ξένοι ταξιδιώτες κατά την αναχώρηση, χρησιμοποιούν απλά βιομετρικά στοιχεία προσώπου και ίριδας, χωρίς να χρειάζεται να προσκομίσουν το διαβατήριό τους.
  • Χρήση κωδικού QR σε σημεία ελέγχου ξηράς: Οι ταξιδιώτες χρησιμοποιούν έναν κωδικό QR, αντί να προσκομίσουν το διαβατήριό τους, κατά την εκκαθάριση της μετανάστευσης.

Σύμφωνα, λοιπόν με το νέο πρόγραμμα μετανάστευσης χωρίς διαβατήρια, οι κάτοικοι της Σιγκαπούρης δεν θα χρειάζεται να επιδεικνύουν τα διαβατήριά τους για να φτάσουν και να αναχωρήσουν σε εναέρια και θαλάσσια σημεία ελέγχου. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΤΟΥΣ!

Οι ξένοι ταξιδιώτες θα πρέπει να εγγράψουν τα βιομετρικά στοιχεία της ίριδας, του προσώπου και των δακτυλικών αποτυπωμάτων τους σε μη αυτόματο γκισέ μετανάστευσης, σύμφωνα με την Αρχή Μετανάστευσης & Σημείων Ελέγχου της Σιγκαπούρης.

Μολονότι υπάρχουν και εκείνοι που αντιστέκονται στην βιομετρική ταυτοποίηση, αυτή παρουσιάζεται ως μέρος των προσπαθειών της Σιγκαπούρης να ενισχύσει την ασφάλεια των συνόρων της, ενώ παράλληλα βελτιώνει τις εμπειρίες των ταξιδιωτών, σύμφωνα με τις αρχές. Η βιομετρική επεξεργασία αναμένεται να μειώσει τους χρόνους αναμονής της μετανάστευσης κατά 40%, σύμφωνα με αξιωματούχους μετανάστευσης.

Μόνιμοι κάτοικοι κα ξένοι θα ταξιδεύουν γρήγορα, ενώ παράλληλα οι Αρχές θα ξέρουν ποιός είναι ποιός και αν κάποιος δεν πρέπει να μπει ή να φύγει από την χώρα! Δεν αποκλείεται αυτό το σύστημα να προταθεί αργότερα παντού! Άλλωστε η Σιγκαπούρη δεν είναι τυχαία περιοχή!




Πηγή: https://www.el.gr

Read more »

Ο επικίνδυνος τραμπούκος



 

Γράφει ο Π.Ι. Καραφωτιάς

Σχετικά με τη διεθνή στάση της τουρκικής ηγεσίας, είναι αξιοπερίεργο το γεγονός ότι τα ΜΜΕ, είτε λόγω άγνοιας είτε σκοπιμότητας, δεν εστιάζουν την κριτική τους ρεαλιστικά στο υπόβαθρο των πραγματικών της κινήτρων.

Δεν χρειάζεται ν’ αναφερθούμε σε παλιές ιστορίες βάρβαρων επιδρομών και κατακτήσεων της Τουρκίας, γενοκτονιών, καταστροφής πολιτισμικών μνημείων κ.λπ., που είναι γνωστά.

Θα επικεντρωθούμε-επιγραμματικά-στη στάση της μετά τον Β΄ΠΠ όπου πασχίζει με κάθε τρόπο ν’ αναδειχθεί «Υπερδύναμη» παίζοντας πολιτικό θέατρο έναντι των Μεγάλων Δυνάμεων, και σε διάφορα ταμπλό, προκειμένου να εκβιάσει και να κερδίσει το επιθυμητό. Επίσης, προσφέρεται εθελοντικά σαν μοχλός, δόλωμα, προβοκάτορας-τραμπούκος στο τραγικό παιχνίδι των Ισχυρών του «Διαίρει και Βασίλευε», προσπαθώντας-επιτυχώς- να επηρεάσει την Ισορροπία Ισχύος εξυπηρετώντας τον εαυτόν της και τους Ισχυρούς στο αέναο «σπορ» της εξουσιομανίας και κερδομανίας από το εμπόριο οπλικών συστημάτων, πρώτων υλών, ναρκωτικών, προσφύγων κ.λπ.

Όμως, υπάρχει μια άλλη σημαντική παράμετρος φασιστικής πολιτικής της τουρκικής ηγεσίας. Η Τουρκία είναι ένα πολυεθνικό συνονθύλευμα όπου στα περίπου 80 εκατομμύρια πληθυσμού υπάρχουν πολλά εκατομμύρια Κούρδων, Αρμενίων, κρυπτο-Χριστιανών, Εβραίων κ.ά.

Οπόταν, οι Τούρκοι ηγέτες, αναλογιζόμενοι την πολύ ευαίσθητη και ευάλωτη αυτή πληθυσμιακή σύνθεση και τις συνέπειες σε περίπτωση ύπαρξης γνήσιου δημοκρατικού καθεστώτος, όπου οι Κούρδοι-30 περίπου εκατομμύρια- θα διεκδικούσαν πατρίδα εντός της τουρκικής επικράτειας και θα απολάμβαναν τα ίδια δικαιώματα και προνόμια, και ίσως, αν υπάρξει αντίδραση από την τουρκική ηγεσία, να προκληθεί εμφύλιος, έχουν επιβάλλει ένα στυγνό φασιστικό, φοβικό καθεστώς όπου οι αντιπολιτευόμενοι-πολλοί δημοκρατικών πεποιθήσεων- δολοφονούνται, φυλακίζονται, καταλήγουν πρόσφυγες. Συνάμα, η τουρκική ηγεσία δημιουργεί κλίμα πολέμου με επιθέσεις σε άλλες χώρες της Μ. Ανατολής προκαλώντας αίσθημα ανασφάλειας και φοβίας ώστε κάθε εσωτερική αντίδραση να είναι τρομερά δύσκολη. Τούτο δε εξυπηρετεί και τα πολεμοκάπηλα κυκλώματα Ισχυρών Δυνάμεων, που τα ανέχονται και όχι μόνον, ιδιαίτερα την διευκολύνουν να εμφανίζεται-άκουσον άκουσον- ως ειρηνοποιός! ΕΛΕΟΣ!

Το δε άκρον άωτον του θεατρινισμού, κυνισμού και υποκρισίας της τουρκικής ηγεσίας είναι το γεγονός ότι κατηγορεί το Ισραήλ για γενοκτονία ώστε η διεθνής κοινότητα να ξεχάσει ή αγνοήσει (αν είναι δυνατόν! G.HORTON!) τις ανήκουστες δικές της γενοκτονίες.

Παράλληλα, σε συνεργασία με άλλα μη δημοκρατικά καθεστώτα της περιοχής (Αλβανία, Σκόπια) συνεχίζει έναν «ακήρυκτο πόλεμο» εναντίον της Ελλάδας και της Κυπριακής Δημοκρατίας, δυστυχώς με την ένοχη ανοχή ΕΕ και ΝΑΤΟ (το οποίο προσπαθεί να υποκαταστήσει τον ΟΗΕ) παραβιάζοντας τον Χάρτη του ΟΗΕ, το Διεθνές Δίκαιο κ.λπ.

Συνεπώς, το τραγικό, δυστυχώς, συμπέρασμα είναι ότι για την ιμπεριαλιστική, φασιστική πολιτική της τουρκικής ηγεσίας είναι συνυπεύθυνα ορισμένα μέλη του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, που, προφανώς, με την παραπάνω ηγεσία ως μοχλό, δόλωμα, τραμπούκο, προκαλούν συγκρούσεις κ.λπ. στις οποίες επενδύουν τα ανήθικα και αντιδημοκρατικά συμφέροντα πολεμοκάπηλων κυκλωμάτων τους. Και η ειρήνη και η δημοκρατία χίμαιρες! Τέλος, μήπως εξαιτίας των παραπάνω και της κυνικής διεθνούς αδιαφορίας για τις πολεμικές τραγωδίες στην Ουκρανία, Γάζα, κ.ά. οδηγούμαστε σε Γ’ΠΠ;




Πηγή: https://professors-phds.com

Read more »

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2024

Χρυσός ο Μίλτος Τεντόγλου!

Ο σπουδαίος Έλληνας αθλητής έγραψε ιστορία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού με άλμα στα 8.48μ και έκανε περήφανους όλους τους Έλληνες!

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης κέρδισε το δεύτερο χρυσό μετάλλιο, μετά από εκείνο στο Τόκιο και έγραψε ιστορία μιας και είναι το δεύτερο σερί χρυσό μετάλλιο που κερδίζει, ενώ ταυτόχρονα είναι ο 10ος αθλητής στην ιστορία του τελικού μήκους που κερδίζει δύο ολυμπιακά μετάλλια.


Ο Τζαμαϊκανός Πίνοκ κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο με 8.36μ. και ο Ιταλός Φουρλάνι το χάλκινο με 8.34μ.


Δείτε ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ



Πηγή: https://www.el.gr

Read more »

Τρίτη 6 Αυγούστου 2024

Η Τεχεράνη Ύψωσε τον Χριστό ενάντια στο Σατανισμό της Δύσης! Σε κεντρικό δρόμο σήκωσαν τεράστια αφίσα με το Μυστικό Δείπνο που λοιδόρησε η Δύση!

Απίστευτο! Η Τεχεράνη Ύψωσε τον Χριστό ενάντια στο Σατανισμό της Δύσης! Σε κεντρικό δρόμο σήκωσαν τεράστια αφίσα με το Μυστικό Δείπνο που λοιδόρησε η Δύση!

Η Τεχεράνη Ύψωσε το Χριστό ενάντια στο Σιωνισμό Ισραήλ και Σατανισμό Δύσης! Σε κεντρικό αυτοκινητόδρομο σήκωσαν τεράστια αφίσα με το Μυστικό Δείπνο που λοιδόρησε η Δύση!

Συνοδεύεται από στίχο του Κορανίου 4:171 «Ο Ιησούς Χριστός, ο γιος της Μαρίας, ήταν αγγελιοφόρος (απεσταλμένος. προφήτης) του Θεού». 4:171 (σχόλιο Γ.Θ: Εννοείται αιρετικό αλλά πλέον βλέπουν και οι ίδιοι οι μουσουλμάνοι ότι ο μεγάλος εχθρός της σατανικής Δύσης είναι ο Χριστός!)

Από προχθές όλος ο αραβικός κόσμος και οι Ιρανοί έχουν ξεσηκωθεί με τα σατανιστικα όργια των Παρισίων και βλέποντας την απάθεια των χριστιανικών κρατών ζητωκραυγάζουν ”εμείς είμαστε τα αληθινά παιδιά της Μαριάμ..” Διεκδικούν το Χριστό έδειξαν υπερασπιστικό πάθος όταν η Δύση σε Παγκόσμιο πλέον θεσμικό επίπεδο λατρεύει το Σατανά. Έρχονται οι Πέρσες…οι Μάγοι με τα δώρα!

Η Τεχεράνη Ύψωσε το Χριστό ενάντια στο Σιωνισμό Ισραήλ (και το ψευδομεσσία του Αντίχριστο) και Σατανισμό Δύσης!


Πηγή: https://dimpenews.com/

Read more »

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2024

Η Εκκλησία του Σατανά των ΗΠΑ ευχαρίστησε διοργανωτές Ολυμπιακών Αγώνων για εκπληκτική Τελετή Έναρξης!


O Αρχιερέας του Σατανά είπε ότι ήταν ύμνος σ’ ανθρώπινη ελευθερία επί Θεού, η καλύτερη Τελετή Ολυμπιακών, το καλύτερο διεθνές μαζικό event των τελευταίων 50 ετών και σημαίνει την αναγέννηση της ανθρωπότητας.




Πηγή: http://sinomosiologos.blogspot.com







Read more »

7 ψέματα για να οδηγηθεί μια γυναίκα στην άμβλωση


Το μάρκετινγκ της παραπληροφόρησης στις κλινικές αμβλώσεων έχει εξελιχθεί σε «επιστήμη».

Γιατί δεν επεμβαίνουν οι “fact checkers”;

(Με στοιχεία από άρθρο του LiveAction) - Οι υποστηρικτές της άμβλωσης παπαγαλίζουν εδώ και χρόνια τα ίδια άδικα επιχειρήματα συκοφαντώντας όσους υπερασπίζονται το αγέννητο παιδί. Είναι… θρησκόληπτοι, αντιεπιστημονικοί, ψεύδονται, θυματοποιούν και εξαπατούν τις γυναίκες για να κρατήσουν τα μωρά τους συνδέοντάς τες με γιατρούς που ακόμη προσπαθούν να αναστρέψουν τη δράση και την «επιλογή» του εκτρωτικού χαπιού.

Ωστόσο η διαχρονική ανάλυση των δεδομένων της άμβλωσης αποκαλύπτει κάτι άλλο…. Ότι έχει αναπτυχθεί ένα παραπλανητικό μάρκετινγκ που εδώ και δεκαετίες καταφέρνει να αφαιρεί τη ζωή από εκατομμύρια παιδιά κάθε χρόνο. Ένα κύμα παραπληροφόρησης που ξεκίνησε από την Αμερική και τη δράση της Planned Parenthood γρήγορα εξαπλώθηκε σε όλο το κόσμο, από τη διεθνή πλέον International Planned Parenthood Federation, IPPF και αλλοίωσε την αντίληψη για τον αγέννητο άνθρωπο και την αξία της ζωής του.

Ας δούμε όμως τις τεχνικές εξαπάτησης που χρησιμοποιήθηκαν διαχρονικά για να προωθηθεί η άμβλωση. Για τις οποίες ουδέποτε λογοδότησε κάποιος, ούτε ασχολήθηκαν οι fact checkers παρά την σαφή διαστρέβλωση της επιστήμης.


Απάτη #1: Επαναπροσδιορισμός του πότε αρχίζει η ανθρώπινη ζωή

Όταν ξεκίνησε η Planned Parenthood τη δράση της το 1952, αναφερόταν στον αγέννητο άνθρωπο ως μωρό. Τώρα αποφεύγει σκόπιμα να χρησιμοποιεί ανθρώπινους όρους και αναφέρεται απλά και μόνο σε μια «εγκυμοσύνη»

Επιπλέον, (μέσω προπαγανδιστικών οργανώσεων όπως το Αμερικανικό Κολλέγιο Μαιευτήρων και Γυναικολόγων- ACOG) έχει επαναπροσδιορίσει την αρχή της ζωής ως τη στιγμή της «εμφύτευσης », ενώ είναι γνωστό πως η ζωή του αγέννητου μωρού ξεκινά όταν το σπέρμα και το ωάριο ενώνονται κατά τη γονιμοποίηση. Ο αυθεντικός ορισμός της έναρξης της ζωής υπήρχε και ήταν αποδεκτός μέχρι το 1965 τόσο από την ιδρύτρια της Planned Parenthood, Margaret Sanger, όσο και από τον συνεχιστή της και ιδρυτή του κυριότερου ινστιτούτου των ΗΠΑ υπέρ της άμβλωσης Dr. Alan F. Guttmacher, ο οποίος κάποια στιγμή άλλαξε τις θέσεις του προκειμένου να υποστηρίξει την άμβλωση.

Το 1965, ο Dr. Alan F. Guttmacher, δημοσίευσε ένα βιβλίο μαζί με τον αντιπρόεδρο της Planned Parenthood, Frederick Jaffe, με τίτλο «Προγραμματίζοντας την οικογένειά σου». Εκεί, αφού εξηγούν τη διαδικασία της γονιμοποίησης, γράφουν: «Η γονιμοποίηση, λοιπόν, έχει γίνει. Ένα μωρό έχει συλληφθεί. Μετά τη σύλληψη, το ωάριο προσκολλάται στο τοίχωμα της μήτρας όπου μεγαλώνει για εννέα μήνες έως ότου το μωρό είναι έτοιμο να γεννηθεί».

Στο βιβλίο του Guttmacher του 1947, «The Story of Human Birth», έγραψε: «Η ζωή του εμβρύου ξεκινά τη στιγμή της γονιμοποίησης, όταν ένα μόνο κύτταρο του αρσενικού… συγχωνεύεται με ένα μόνο κύτταρο του θηλυκού…».

Παρά το επιστημονικό γεγονός ότι η ζωή ξεκινά τη στιγμή της γονιμοποίησης, χρόνια αργότερα, ο Guttmacher απέρριψε την παλαιά του γνώση. Σε μια συζήτηση σε ένα πάνελ το 1969, ο Guttmacher φιλονίκησε με τον ψυχίατρο Frank Ayd Jr. και ισχυρίστηκε ψευδόμενος, ότι «το έμβρυο είναι μέχρι τη γέννηση ένα εν δυνάμει μωρό».


Απάτη #2: Αλλαγή στην έκφραση, ανάλογα με το πόσο «επιθυμητό» είναι το αγέννητο παιδί.

Στην ιστοσελίδα της Planned Parenthood με τίτλο «Πώς αναπτύσσεται μια κύηση», το βίντεο της εταιρείας δείχνει ξεκάθαρα το έμβρυο μέσα στην έγκυο μητέρα του. Αλλά όταν διαφημίζεται η άμβλωση, οι απεικονίσεις του ανθρώπινου εμβρύου εξαφανίζονται – και το αγέννητο παιδί ονομάζεται απλά «κύηση».

«Η άμβλωση είναι μια ιατρική διαδικασία που τερματίζει μια εγκυμοσύνη», αναφέρει στην ιστοσελίδα της η Planned Parenthood. Και ενώ αυτό είναι αλήθεια, ωστόσο και η γέννηση επίσης «τερματίζει μια εγκυμοσύνη». Ποια είναι, λοιπόν, η διαφορά μεταξύ γέννησης και έκτρωσης εάν και οι δύο τερματίζουν απλά μια εγκυμοσύνη; Η έκτρωση τερματίζει μια εγκυμοσύνη τερματίζοντας και μια ζωή. Η άμβλωση τερματίζει μια εγκυμοσύνη σκοτώνοντας σκόπιμα και άμεσα έναν αναπτυσσόμενο, ζωντανό άνθρωπο μέσα στη μήτρα. Αυτό δεν αναφέρεται ποτέ με σαφήνεια.

Η ίδια παραπλανητική γλώσσα μάρκετινγκ χρησιμοποιείται σε όλη τη διαδικασία της έκτρωσης. Το να αναφέρεται το παιδί μέσα στη μήτρα ως «εγκυμοσύνη» είναι ένας ευφημισμός για να εξαπατήσει τις γυναίκες και να μην εννοούν το παιδί τους ως άνθρωπο. Ονομάζουμε «κύηση/εγκυμοσύνη» την κατάσταση της μήτρας, όχι τον άνθρωπο που αναπτύσσεται. Αυτός είναι βρέφος, έμβρυο, κύημα, αγέννητο παιδί, ποτέ όμως «εγκυμοσύνη»…. Ειδικότερα, στη φόρμα που συμπληρώνουν οι γυναίκες πριν την επέμβαση διαβάζουμε:

«Πώς φεύγει η εγκυμοσύνη»

«Όταν απομακρυνθεί η κύηση»

«Η εγκυμοσύνη είναι πολύ μικρή»

«Ανάλογα με το πόσες εβδομάδες είναι η κύηση»

«Αφού απαλλαχθείς από την εγκυμοσύνη»

«Η ηλικία κύησης της εγκυμοσύνης»

Μία πρώην εργαζόμενη στη Planned Parenthood, η Pam Sandoval, ομολόγησε στη Live Action, ότι οι υπάλληλοι αποκαλούσαν τα αγέννητα παιδιά «μωρά» όταν τα ήθελαν οι γυναίκες, αλλά όταν εκείνες έρχονταν να ζητήσουν αμβλώσεις, «οι υπάλληλοι αποκαλούσαν τα μωρά «μάζες», «κύτταρα», «μπάλες»», «ιστούς», «σάκους», αλλά ποτέ μωρά ή παιδιά»». Άλλη πρώην εργαζόμενη στη Planned Parenthood, η Catherine Anthony Adair, δήλωσε στο ιστολόγιο Clinic Quotes: «Το μωρό αναφέρεται ως το «περιεχόμενο της μήτρας» ή ένα «συσσωμάτωμα κυττάρων».

Αυτή η γλώσσα δεν περιορίζεται μόνο σε μία κλινική, αλλά αφορά και στα εθνικά προγράμματα εκπαίδευσης για τις αμβλώσεις και στα αντίστοιχα εγχειρίδια, που έχουν από καιρού κατευθύνει τους «συμβούλους» των αμβλώσεων να χρησιμοποιούν τον όρο «κύηση» όταν αναφέρονται στο αγέννητο παιδί. Παρά την απάτη της ορολογίας, κανένας δεν τους έχει κατηγορήσει για χρήση «ψευδούς και παραπλανητικής» γλώσσας όπως κάνουν εκείνοι ενάντια στους γιατρούς υπέρ της ζωής που διαφημίζουν την αντιστροφή των χαπιών για την άμβλωση.


Απάτη #3: Μπορείς να δεις το έμβρυο σε μια αποβολή, δεν το βλέπεις όμως ποτέ σε μια χημική έκτρωση…

Όταν υπάρξει μια αποβολή, η Planned Parenthood εξηγεί ότι οι γυναίκες μπορεί να δουν το «έμβρυο». Συγκεκριμένα: «Εάν η εγκυμοσύνη είναι 8 εβδομάδων ή περισσότερο, μπορεί να δείτε το έμβρυο. Στις 8 εβδομάδες, το μήκος του εμβρύου είναι από 7 έως 14 mm, (¼ με ½ της ίντσας). Στις 10 εβδομάδες, το μήκος του εμβρύου είναι περίπου 21 έως 40 mm», γράφουν.

Ωστόσο, το μάρκετινγκ του χαπιού της άμβλωσης κινείται διαφορετικά προς τις πιθανές πελάτισσες, γιατί δεν θέλει να εννοήσουν θα ξεκολλήσει από μέσα τους ένα νεκρό παιδί: «Είναι φυσιολογικό να βλέπετε μεγάλους θρόμβους αίματος (μέχρι το μέγεθος ενός λεμονιού) ή «συστάδες ιστού» κατά τη διάρκεια της άμβλωσης. Αλλά η ίδια η εγκυμοσύνη είναι πολύ μικρή στις 8 εβδομάδες, όπου το έμβρυο έχει μήκος περίπου ¼ έως ½ ίντσας. Μπορεί να μην το δείτε όταν βγει, ειδικά αν είστε λιγότερο από 8 εβδομάδες έγκυος»


Απάτη # 4: Απεικονίζεται ανακριβώς το αγέννητο παιδί ως σταγόνα ή «κουκκίδα»

Τα βίντεο όπου περιγράφεται η άμβλωση δείχνουν πόσο παραπλανητικός μπορεί να γίνει ο κλάδος των αμβλώσεων στις απεικονίσεις του αγέννητου παιδιού, ειδικά όταν αυτές αφορούν την φαρμακευτική άμβλωση. Πράγματι, στο σχετικό βίντεο το παιδί απεικονίζεται ως μία κουκκίδα, ενώ σε αυτή την ηλικία έχει ήδη σαφώς ανθρώπινα χαρακτηριστικά.

Ο λόγος είναι, ότι σύμφωνα με τα στοιχεία, το 70% των αμβλώσεων (σχεδόν 275.000 ετησίως) πραγματοποιούνται πλέον από το χάπι της άμβλωσης, οπότε οι υπεύθυνοι δεν θέλουν να δείξουν την πραγματική ανάπτυξη του αγέννητου παιδιού στις πελάτισσες που κάνουν άμβλωση.


Απάτη # 5: Το χάπι για την άμβλωση είναι πιο ασφαλές από… σχεδόν τα πάντα

Υποστηρίζουν οι κλινικές αμβλώσεων: «Η φαρμακευτική άμβλωση είναι πολύ ασφαλής. Τα εκτρωτικά χάπια είναι ποιο ασφαλή από πολλά άλλα φάρμακα όπως η πενικιλίνη, τα παυσίπονα και το Viagra. Τα σοβαρά προβλήματα είναι σπάνια, αλλά όπως και σε όλα τα φάρμακα, είναι πιθανό να υπάρξουν κίνδυνοι». Είναι ποτέ δυνατό το εκτρωτικό χάπι να είναι ποιο ασφαλές από ένα παυσίπονο;;;;

Το παραπλανητικό μάρκετινγκ δεν αναφέρει τις σοβαρές πιθανές επιπλοκές που περιλαμβάνονται στο πρόσφατο, του 2023, ενημερωτικό φυλλάδιο της μιφεπριστόνης του FDA. Όπως σημειώνει μία ερευνήτρια, «Είναι πολύ πιθανότερο οι άνθρωποι να πάνε στο νοσοκομείο μετά τη λήψη ασπιρίνης – επειδή καταρχήν την παίρνουν περισσότεροι άνθρωποι. Ομοίως, περισσότεροι άνθρωποι πηγαίνουν στο νοσοκομείο μετά από τροχαία ατυχήματα παρά μετά από πτώση με αλεξίπτωτο – αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι το αλεξίπτωτο είναι πιο ασφαλές, σημαίνει απλώς ότι περισσότεροι άνθρωποι οδηγούν παρά πηδούν από τα αεροπλάνα».

«Πρόσφατη μελέτη διαπίστωσε πως το ποσοστό επισκέψεων στα επείγοντα μετά το εκτρωτικό χάπι είναι στο 6%. Αυτό με βάση τη χρήση του χαπιού σημαίνει δεκάδες χιλιάδες γυναικών, ενώ διαπιστώθηκαν 107 φορές μεγαλύτερα ποσοστά επιπλοκών σε σχέση με τη χρήση της ακεταμινοφαίνης (αναλγητικό)». Άλλη μελέτη επισημαίνει πως το 7% των γυναικών χρειάζεται και χειρουργική βοήθεια μετά τη λήψη του, είτε για να σταματήσει η αιμορραγία τους είτε για να ολοκληρωθεί η άμβλωση.


Απάτη #6: Απόκρυψη πληροφοριών σχετικά με τους πιθανούς κινδύνους της άμβλωσης


Σε ένα τουλάχιστον έντυπο συγκατάθεσης για άμβλωση το οποίο δίνεται μέσα στην κλινική, δηλώνεται ότι ο θάνατος είναι ένας πιθανός κίνδυνος. Αλλά διαδικτυακά, το γεγονός ότι μια γυναίκα θα μπορούσε να πεθάνει, αναφέρεται πολύ σπάνια.

Διαδικτυακά, η Planned Parenthood ισχυρίζεται πως «Η άμβλωση στην κλινική είναι μια πολύ ασφαλής, απλή και συνήθης διαδικασία. Τα σοβαρά προβλήματα είναι πραγματικά σπάνια, αλλά όπως σε όλες τις ιατρικές διαδικασίες, μπορεί να υπάρξουν κάποιοι κίνδυνοι». Φυσικά δεν αναφέρεται πουθενά ο θάνατος, παρά το ότι από το 1973 ως το 2020 καταγράφηκαν επίσημα από το CDC 460 θάνατοι γυναικών στις ΗΠΑ μετά από νόμιμη άμβλωση. Και αλλού αναφέρεται: «Η άμβλωση είναι ένας πολύ ασφαλής τρόπος για να τερματίσετε μια εγκυμοσύνη».


Απάτη #7: Υποτίθεται πως προσφέρονται «επιλογές σε μια εγκυμοσύνη» όμως στη πράξη προωθείται η άμβλωση

Οι κλινικές αμβλώσεων αναφέρουν: «Το τοπικό μας παράρτημα έχει επαγγελματίες που φροντίζουν να απαντήσουν σε οποιεσδήποτε απορίες έχετε. Θα σας προσφέρουν εξειδικευμένη φροντίδα, ακριβείς πληροφορίες για όλες τις επιλογές σας και υποστήριξη χωρίς κριτική— ανεξάρτητα από το τί θα αποφασίσετε για την εγκυμοσύνη σας».

Ωστόσο, ρίχνοντας μια ματιά στην ετήσια έκθεση της Planned Parenthood (2022-23), αποκαλύπτεται ότι αντιστοιχούν 228 αμβλώσεις για κάθε μία παραπομπή υιοθεσίας και 62 αμβλώσεις για κάθε μία υπηρεσία προγεννητικής φροντίδας που παρείχε.

Το παραπλανητικό σχέδιο μάρκετινγκ της Planned Parenthood έχει αρκετή αποτελεσματικότητα. Ο οργανισμός πούλησε σχεδόν 400.000 αμβλώσεις μόνο στο 2023. Από το 2000, η ​​Planned Parenthood έχει διαπράξει πάνω από 7,1 εκατομμύρια αμβλώσεις και έχει λάβει σχεδόν 10,7 δισεκατομμύρια δολάρια από τους φορολογούμενους - είναι θα λέγαμε ο «γίγαντας των αμβλώσεων».

Ωστόσο, αντί να αμφισβητήσουν και να ελέγξουν τις παραπλανητικές τακτικές αυτού του Γολιάθ, εκείνοι που διαστρέφουν την επιστήμη, τη δικαιοσύνη και δήθεν υπηρετούν την αλήθεια, άρχισαν να κυνηγούν τον Δαυίδ, τους ανθρώπους δηλ. που προσπαθούν να υπηρετήσουν πραγματικά τις γυναίκες, τα μωρά και τις οικογένειες, χωρίς να βάζουν τέλος στις ανθρώπινες ζωές.



Πηγή: https://www.afistemenaziso.gr
Read more »

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2024

Δημοψήφισμα για συνθηκολόγηση με Ρωσία αποφασίζει ο Zelensky: Η τύχη των εδαφών της Ουκρανίας θα κριθεί από τον λαό της


Δημοψήφισμα για συνθηκολόγηση με Ρωσία αποφασίζει ο Zelensky: Η τύχη των εδαφών της Ουκρανίας θα κριθεί από τον λαό της
«Κανένα θέμα σχετικά με την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας δεν μπορεί να επιλυθεί από έναν πρόεδρο» τονίζει ο Zelensky προαναγγέλοντας ουσιαστικά τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για συνθηκολόγηση 

Η μοίρα των εδαφών της Ουκρανίας πρέπει να αποφασιστεί από τον ίδιο της τον λαό, δήλωσε ο πρόεδρος της χώρας Volodymyr Zelensky σε συνέντευξή του στη γαλλική εφημερίδα Monde, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το ενδεχόμενο να παραδοθούν ορισμένα εδάφη προκειμένου να τερματιστεί η σύγκρουση.

«Πρέπει να καταλάβετε ότι κανένα θέμα σχετικά με την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας δεν μπορεί να επιλυθεί από έναν πρόεδρο ή ένα άτομο ή όλους τους προέδρους του κόσμου χωρίς τον ουκρανικό λαό. Αυτό είναι απλά αδύνατο. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με το σύνταγμα της Ουκρανίας», τόνισε σχετικά ο επικεφαλής του ουκρανικού καθεστώτος.

Όσον αφορά στην απάντηση της Μόσχας, ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin έχει τονίσει σε συνέντευξη Τύπου μετά τις συνομιλίες με τον πρόεδρο της Λευκορωσίας Aleksander Lukashenko ότι η Ρωσία είναι έτοιμη να επαναλάβει τις ειρηνευτικές συνομιλίες με την Ουκρανία.

Παράλληλα, ο Ρώσος ηγέτης τόνισε ότι οι νέες συμφωνίες με το Κίεβο θα πρέπει να βασίζονται στα προσχέδια συμφωνιών της Κωνσταντινούπολης του 2022 που περιελάμβαναν διατάξεις για την ουδετερότητα και τις εγγυήσεις ασφαλείας και να λαμβάνουν υπόψη την τρέχουσα εδαφική πραγματικότητα.

Alexander Dudchak (πολιτικός επιστήμονας): Ο Zelensky θέλει να ρίξει την ευθύνη στον λαό για να κρατήσει την καρέκλα του

Το Κίεβο μπορεί ήδη να προετοιμάζεται για δημοψήφισμα για τις ειρηνευτικές συνομιλίες με τη Μόσχα, καθώς η παράταση της αντιπαράθεσης για χρόνια θα ήταν καταστροφή για την Ουκρανία, έχει τονίσει ο πολιτικός επιστήμονας Alexander Dudchak με συνέντευξή του στο RIA Novosti.
«Ήδη εξαντλούνται από ευκαιρίες. Ο πληθυσμός μειώνεται. Η μέση ηλικία στα χαρακώματα αυξάνεται», σημείωσε ο ειδικός.
Σύμφωνα με τον πολιτικό επιστήμονα, η Ουκρανία όντως ετοιμάζει δημοψήφισμα, αλλά είναι απίθανο να γίνει πριν από τον Ιανουάριο.
Η έρευνα θα δείξει ότι οι άνθρωποι έχουν κουραστεί από τις στρατιωτικές συνθήκες και είναι ακόμη και πρόθυμοι να χάσουν εδάφη.
Η άποψή τους θα ληφθεί υπ’ όψιν σοβαρά, τόνισε ο Dudchak.


Ο Zelensky μπορεί να παραχωρήσει πολλά αλλά όχι την εξουσία

Ταυτόχρονα, σημείωσε ότι αυτό δεν σημαίνει ότι το Κίεβο πρόκειται να συνθηκολογήσει.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η Ουάσιγκτον θα συμφωνήσει επίσης σε πλήρη απόσυρση των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων από τα νέα ρωσικά εδάφη.
Αλλά το κύριο πράγμα θα παραμείνει εκτός της συζήτησης και αυτό δεν είναι άλλο από την πολιτική ύπαρξη του ίδιου του καθεστώτος του Κιέβου.
Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις θα συνεχίσουν να αντλούν όπλα, και ως αποτέλεσμα, η Ρωσία θα έχει μια νέα σύγκρουση σε περίπου πέντε χρόνια, εκτίμησε, κλείνοντας τη συνέντευξή του.

Klitschko (δήμαρχος Κιέβου): Δεν έχει νομιμοποίηση ο Zelensky, θα συρθεί σε δημοψήφισμα και κυβέρνηση εθνικής ενότητας

Από τη μεριά του, ο δήμαρχος του Κιέβου Vitali Klitschko δήλωσε στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera ότι λόγω της απουσίας οιασδήποτε λαϊκής νομιμοποίησης του Zelensky, το σενάριο της διεξαγωγής δημοψηφίσματος για το ζήτημα της συμφωνίας με τη Μόσχα είναι πιθανό στο μέλλον.
«Δεν νομίζω ότι μπορεί να καταλήξει μόνος του σε τόσο οδυνηρές και σημαντικές συμφωνίες χωρίς λαϊκή νομιμοποίηση» είπε ο Klitschko για το ζήτημα των εδαφικών παραχωρήσεων, ενώ επεσήμανε πως μάλλον οδεύουμε σε κυβέρνηση εθνικής ενότητας.
Ερωτηθείς για την απομάκρυνση του πρώην αρχηγού των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων, Valeriy Zaluzhnyi, o Κlitschko είπε: « Ναι, ο Zelensky έχει συγκεντρώσει πάρα πολλή δύναμη στο γραφείο του.
Ως εκ τούτου, το κοινοβούλιο έχει χάσει κάθε σχετικό ρόλο.
«Δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε ότι έχουμε μια δημοκρατία που συνδέεται με την παράδοση των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων».
«Αγωνιζόμαστε για να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας από τη ρωσική δικτατορία, θέλουμε να παραμείνουμε διαφορετικοί από το καθεστώς του Putin», επισήμανε ο δήμαρχος του Κιέβου που έχει επικρίνει πολλάκις κατά το πρόσφατο παρελθόν του Ουκρανό πρόεδρο.

Ένα δημοψήφισμα για ειρήνη κρύβει εκπλήξεις

Δημοψήφισμα για συνθηκολόγηση με Ρωσία αποφασίζει ο Zelensky: Η τύχη των εδαφών της Ουκρανίας θα κριθεί από τον λαό της
«Κανένα θέμα σχετικά με την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας δεν μπορεί να επιλυθεί από έναν πρόεδρο» τονίζει ο Zelensky προαναγγέλοντας ουσιαστικά τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για συνθηκολόγηση

Η μοίρα των εδαφών της Ουκρανίας πρέπει να αποφασιστεί από τον ίδιο της τον λαό, δήλωσε ο πρόεδρος της χώρας Volodymyr Zelensky σε συνέντευξή του στη γαλλική εφημερίδα Monde, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το ενδεχόμενο να παραδοθούν ορισμένα εδάφη προκειμένου να τερματιστεί η σύγκρουση.

«Πρέπει να καταλάβετε ότι κανένα θέμα σχετικά με την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας δεν μπορεί να επιλυθεί από έναν πρόεδρο ή ένα άτομο ή όλους τους προέδρους του κόσμου χωρίς τον ουκρανικό λαό. Αυτό είναι απλά αδύνατο. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με το σύνταγμα της Ουκρανίας», τόνισε σχετικά ο επικεφαλής του ουκρανικού καθεστώτος.

Όσον αφορά στην απάντηση της Μόσχας, ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin έχει τονίσει σε συνέντευξη Τύπου μετά τις συνομιλίες με τον πρόεδρο της Λευκορωσίας Aleksander Lukashenko ότι η Ρωσία είναι έτοιμη να επαναλάβει τις ειρηνευτικές συνομιλίες με την Ουκρανία.
Παράλληλα, ο Ρώσος ηγέτης τόνισε ότι οι νέες συμφωνίες με το Κίεβο θα πρέπει να βασίζονται στα προσχέδια συμφωνιών της Κωνσταντινούπολης του 2022 που περιελάμβαναν διατάξεις για την ουδετερότητα και τις εγγυήσεις ασφαλείας και να λαμβάνουν υπόψη την τρέχουσα εδαφική πραγματικότητα.

Alexander Dudchak (πολιτικός επιστήμονας): Ο Zelensky θέλει να ρίξει την ευθύνη στον λαό για να κρατήσει την καρέκλα του

Το Κίεβο μπορεί ήδη να προετοιμάζεται για δημοψήφισμα για τις ειρηνευτικές συνομιλίες με τη Μόσχα, καθώς η παράταση της αντιπαράθεσης για χρόνια θα ήταν καταστροφή για την Ουκρανία, έχει τονίσει ο πολιτικός επιστήμονας Alexander Dudchak με συνέντευξή του στο RIA Novosti.
«Ήδη εξαντλούνται από ευκαιρίες. Ο πληθυσμός μειώνεται. Η μέση ηλικία στα χαρακώματα αυξάνεται», σημείωσε ο ειδικός.

Σύμφωνα με τον πολιτικό επιστήμονα, η Ουκρανία όντως ετοιμάζει δημοψήφισμα, αλλά είναι απίθανο να γίνει πριν από τον Ιανουάριο.
Η έρευνα θα δείξει ότι οι άνθρωποι έχουν κουραστεί από τις στρατιωτικές συνθήκες και είναι ακόμη και πρόθυμοι να χάσουν εδάφη.
Η άποψή τους θα ληφθεί υπ’ όψιν σοβαρά, τόνισε ο Dudchak. 

Στην πραγματικότητα, υπάρχουν μερικά ενδιαφέροντα σημεία που πρέπει να σταχυολογήσουμε από τα λόγια του δημάρχου, επισημαίνει ο γεωπολιτικός αναλυτής Lucas Leiroz.
Έχει δίκιο ότι ο Zelensky βρίσκεται σε αδιέξοδο, αλλά οι ισχυρισμοί του ότι ο ουκρανικός λαός δεν θα δεχόταν να χάσει εδάφη φαίνεται να μην έχουν βάση στην πραγματικότητα.

Ο ουκρανικός λαός έχει κουραστεί από τον πόλεμο και φαίνεται να ενδιαφέρεται πραγματικά για την επίτευξη ειρήνης, παρά το κόστος για την ουκρανική «εθνική υπερηφάνεια».
Έτσι, είναι πιθανό ένα δημοψήφισμα να δείξει ευνοϊκό αποτέλεσμα για τις διαπραγματεύσεις – και ίσως αυτός είναι ακριβώς ένας από τους λόγους για τους οποίους το Κίεβο επιμένει να ενεργεί με αντιλαϊκό και δικτατορικό τρόπο, αποκλείοντας τους απλούς ανθρώπους από τη διαδικασία λήψης αποφάσεων κατά τη διάρκεια του πολέμου.

Από την άλλη πλευρά, πρέπει να παραδεχτούμε ότι ο Zelensky βρίσκεται σε μια εξαιρετικά περίπλοκη πολιτική κατάσταση, πράγματι κοντά στην πραγματική «αυτοκτονία».
Αν συνεχίσει τον πόλεμο, η χώρα θα καταρρεύσει.
Εάν τολμήσει να διαπραγματευτεί την ειρήνη, θα «απομακρυνθεί» από τους δυτικούς που θέλουν να κλιμακωθούν οι εχθροπραξίες.

Ο Zelensky δεν είναι σε θέση να προβεί σε καμία ενέργεια, κάτι που επιδεινώνεται από το γεγονός ότι κυβερνά παράνομα, αφού επίσημα η θητεία του έχει τελειώσει.


Οι Ουκρανοί κουράστηκαν από τον πόλεμο, ζητούν από τον Zelensky να δεχθεί απώλεια εδαφών για να σταματήσει η σφαγή

Οι Ουκρανοί αισθάνονται κόπωση από τον πόλεμο και είναι έτοιμοι για παραχωρήσεις με σκοπό τον τερματισμό των εχθροπραξιών το συντομότερο δυνατό.
Σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα, ο αριθμός των Ουκρανών που είναι πρόθυμοι να αναγνωρίσουν τα ρωσικά νέα εδάφη αυξάνεται εκθετικά, γεγονός που δείχνει το υψηλό επίπεδο δυσαρέσκειας για τον πόλεμο Zelensky.

Το Διεθνές Ινστιτούτο Κοινωνιολογίας του Κιέβου δημοσίευσε πρόσφατα στοιχεία από μια μελέτη που δείχνει ότι τουλάχιστον το 32% των Ουκρανών που συμμετείχαν στην έρευνα είναι έτοιμοι να «παραδώσουν» εδάφη προκειμένου να επιτύχουν την ειρήνη.
Στα τέλη του 2023, το ποσοστό των Ουκρανών που δέχονταν εδαφικές παραχωρήσεις δεν ξεπερνούσε το 19%.

Νωρίτερα, το 2022 τον πρώτο χρόνο της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, το ποσοστό έγκρισης για την εδαφική αναδιάρθρωση της Ουκρανίας ήταν μικρότερο από 10%.

Το Ινστιτούτο ανέφερε επίσης ότι από τον Φεβρουάριο, όταν οι Ρώσοι κατέλαβαν την πόλη Avdiivka στο Donbass, ο αριθμός των ατόμων που τάσσονται υπέρ των εδαφικών παραχωρήσεων έχει αυξηθεί.
Αυτό δείχνει ότι οι απλοί Ουκρανοί κατανοούν ότι όσο περισσότερο διαρκεί ο πόλεμος, τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες να καταλάβει η Ρωσία ακόμη περισσότερα εδάφη.
Η πρόσφατη άνοδος μπορεί επίσης να σχετίζεται με τις ρωσικές προόδους στο βορρά, στην περιοχή του Kharkiv.

Εκτός από τις Νέες Περιφέρειες της Ρωσίας, ουκρανικά εδάφη έχουν καταληφθεί στις περιοχές κοντά στα σύνορα της Ρωσίας για να αμβλυνθεί η στρατιωτική πίεση στις περιοχές αμάχων.
Το Κίεβο πραγματοποιεί καθημερινές εδαφικές επιθέσεις στις ρωσικές περιφέρειες Belgorod και Kursk, κάτι που οδήγησε στην έναρξη στρατιωτικής επιχείρησης στο Kharkiv– η οποία πολλοί ειδικοί πιστεύουν ότι θα επεκταθεί στο Sumy.

Κρεμλίνο: Σοβαρό εμπόδιο στις διαπραγματεύσεις η νομιμότητα του Zelensky

Νωρίτερα, ο γραμματέας Τύπου του Ρώσου προέδρου, Dmitry Peskov, δήλωσε ότι το ζήτημα της νομιμότητας του αρχηγού του καθεστώτος του Κιέβου Zelensky, όπως και ο νόμος που απαγορεύει διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία, παραμένουν σοβαρά προσκόμματα και θα μπορούσαν να περιπλέξουν τη διαδικασία διευθέτησης.

Παράλλήλα, ξεκαθάρισε πως η Μόσχα δεν γνωρίζει τι κρύβεται πίσω από τις δηλώσεις των Ουκρανών αξιωματούχων περί έναρξης διαπραγματεύσεων και ελπίζει να λάβει διευκρινίσεις στο εγγύς μέλλον.
«Δεν ξέρουμε τι κρύβεται πίσω από αυτές τις δηλώσεις, δεν έχουμε καν ακούσει αυτές τις δηλώσεις από το στόμα του κ. Kuleba.

Ελπίζουμε ότι θα λάβουμε κάποιες διευκρινίσεις στο εγγύς μέλλον», δήλωσε ο Peskov.
Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια συνομιλιών με τον Κινέζο υπουργό Εξωτερικών Wang Yi στο Πεκίνο νωρίτερα την ίδια ημέρα, ο ΥΠΕΞ Kuleba είπε ότι η Ουκρανία είναι έτοιμη για διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία, προσθέτοντας ότι πρέπει να είναι λογικές και πρακτικές, με στόχο την επίτευξη μιας δίκαιης και διαρκούς ειρήνης.



Πηγή : https://romioitispolis.gr


Read more »