Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

REUTERS: Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΚΑΙ «ΠΕΤΑΕΙ» ΤΟΝ ΜΕΝΒΕΝΤΕΦ!

Ένας βαρυσήμαντο και κολακευτικό δημοσίευμα -για τα δεδομένα πάντα του αμερικανικού «Reuters»- αναφέρεται στον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Η απόφαση του Ρώσου Πρωθυπουργού, να “πετάξει” έξω τη βρετανική πετρελαϊκή BP από τις γεωτρήσεις της Αρκτικής και να συμπεριλάβει την αμερικανική Exxon Mobil, αν μη τι άλλο μόνο ως γεγονός αναμενόμενο δεν φάνταζε. Όπως χαρακτηριστικά σχολιάζει το αμερικανικό «Reuters», o Πούτιν με αυτή του τη κίνηση είναι θέμα χρόνου να ανεβάσει τα ποσοστά του στις δημοσκοπήσεις.

Η περίπτωση της Αρκτικής δεν είναι μια συνηθισμένη περίπτωση που μπορείς να την “χρησιμοποιήσεις” σε έναν προεκλογικό αγώνα χωρίς δυναμικές λύσεις.

Και είτε το θέλουμε, είτε όχι, ο Πούτιν σε τακτά χρονικά διαστήματα αιφνιδιάζει τους πάντες και τα πάντα με τις αποφάσεις του, που ωστόσο δεν ζημιώνουν τον Ρωσικό λαό! (Geopolitics & Daily News)
Πηγή:  http://www.liako.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.