Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Η Ρωσία κρατά τη θερινή ώρα... παρεκκλίνοντας από την υπόλοιπη Ευρώπη

 
 
Από σήμερα οι Ευρωπαίοι κινούνται στους δείκτες και στους ρυθμούς της χειμερινής ώρας, ενώ οι Ρώσοι κρατούν τη θερινή ώρα, προτιμώντας να πορευτούν με αυτή τους επόμενους μήνες, σαν να μην άλλαξε δηλαδή η εποχή του χρόνου, προκειμένου να μην αγχωθούν!
Η απόφαση αυτή, να μην συμβαδίσουν οι... Ρώσοι με τους υπόλοιπους Ευρωπαίους ως προς την αλλαγή της ώρας, είχε ληφθεί από τον πρόεδρο της χώρας Ντμίτρι Μεντβέντεφ τον περασμένο Μάρτιο, με το σκεπτικό να απαλλάξει τους συμπατριώτες του από το στρες της προσαρμογής τους στην καινούργια ώρα, καθώς είχαν προηγηθεί σχετικές μελέτες για αύξηση των καταθλίψεων και των αυτοκτονιών στη Ρωσία.
Τώρα λοιπόν, αν και τα πρωινά του χειμώνα θα είναι για περισσότερη ώρα στο σκοτάδι, οι Ρώσοι θα μπορούν να απολαμβάνουν τα απογεύματά τους με περισσότερο φως, καθώς θα νυχτώνει αργότερα.
 



    Πηγή:  www.defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.