Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Ο βρώμικος ρόλος των Γερμανών κατά του Ασάντ > Γερμανοί κατάσκοποι βοηθούν τους αντικαθεστωτκούς στη Συρία


Γερμανοί κατάσκοποι δρουν στα ανοιχτά των συριακών ακτών μεταδίδοντας πληροφορίες προκειμένου να βοηθήσουν τους Σύρους αντάρτες που μάχονται το καθεστώς του προέδρου Μπασάρ αλ-Άσαντ, υποστηρίζει σε σημερινό δημοσίευμά της μια γερμανική εφημερίδα. Οι πράκτορες της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Πληροφοριών (BND) επιβαίνουν σε πλοιάρια που βρίσκονται στα ανοιχτά της Συρίας και διαθέτουν τεχνολογία που τους επιτρέπει να παρατηρούν τις μετακινήσεις του στρατού από απόσταση μέχρι και 600 χιλιομέτρων, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Μπιλντ αμ Ζόνταγκ.

Μεταδίδουν τις πληροφορίες τους σε Αμερικανούς και Βρετανούς αξιωματικούς και κατόπιν ενημερώνουν και τους Σύρους αντάρτες.
Αμερικανός αξιωματούχος που μίλησε ανώνυμα στην εφημερίδα είπε ότι "καμία δυτική υπηρεσία πληροφοριών δεν έχει τόσο καλές πηγές στη Συρία" όσο η γερμανική BND.
ΟΙ Γερμανοί πράκτορες δρουν επίσης και από τη βάση του ΝΑΤΟ στα Άδανα της Τουρκίας. "Μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι για τη σημαντική συμβολή μας για την ανατροπή του καθεστώτος του Άσαντ", φέρεται να δήλωσε ένα στέλεχος της BND στην Μπιλντ.
Επισήμως η BND δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο για το δημοσίευμα.


Πηγή: www.onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.