Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

ΟΚΤΩ ΚΥΡΙΕΣ ΞΟΔΕΨΑΝ 20.000 ΕΥΡΩ ΣΤΗ ΒΑΡΒΑΚΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ

Προσέφεραν τα πάντα σε εκείνους που δεν είχαν χρήματα να αγοράσουν κρέας για τις γιορτές.

Έκπληξη έχει προκαλέσει η κίνηση 8 άγνωστων γυναικών οι οποίες το πρωί της Δευτέρας παρουσιάστηκαν στην Βαρβάκειο Αγορά προσφέροντας δωρεάν κρέας και τρόφιμα σε ανήμπορους πολίτες και συνταξιούχους, οι οποίοι αδυνατούσαν να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα για το γιορτινό τραπέζι. 
altΣύμφωνα με το ρεπορτάζ τoυ ΑΝΤ1, οι 8 κυρίες αποβιβάστηκαν από δύο μαύρα πολυτελή τζιπ στην οδό Αθηνάς και εισήλθαν στην Βαρβάκειο αγορά προσεγγίζοντας έναν προς έναν τους κρεοπώλες και δηλώνοντας την πρόθεσή τους να πληρώσουν το αντίτιμο για τα ψώνια όσων συνταξιούχων και αναξιοπαθούντων θέλουν να ψωνίσουν για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Οι εν λόγω κυρίες προσέφεραν σε κάθε πολίτη που αδυνατούσε να προβεί σε κανονική αγορά κρέατος, πληθώρα άλλων προϊόντων, πληρώνοντας οι ίδιες το σύνολο των αγορών.

Σύμφωνα μάλιστα με τον πρόεδρο των κρεοπωλών της Βαρβακείου, οι κυρίες επισκέφθηκαν όλα τα μαγαζιά της αγοράς, ξοδεύοντας συνολικά πάνω από 20.000 ευρώ για βοήθεια σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.